jun 18

Korist søkes…

Den fantastiske Bergenske soulprinsessen Myrna Braza er på leting etter korister i Bergen/Hordaland til å være med henne å kore. Hun skriver på bloggen sin at man må være fleksibel og kunne stille på kort varsel. Myrna synger soul, så har du en kjærlighet for soulmusikk og kan synge, nøl ikke med å besøke bloggen hennes for å lese mer info. Bloggannonsen til Myrna Braza finner du HER. Jeg kan med hånden på hjertet si at hun er et helt fantastisk menneske, flink og bare så utrolig snill. Hun elsker det hun holder på med og jeg er sikker på at de som korer for henne får det kjempemoro. Hadde jeg hatt soul stemme og ikke hadde hatt musikalene å holde på med nå, hadde jeg slengt inn en søknad for meg selv med en gang uten å blunke!

Veronica S

5 kommentarer

 1. kari sier:

  SV: Ja brudepiker er helt NYDELIG! Elsker det <3
  Har du hatt en flott fredag søta? <3

 2. Linn Therese sier:

  sv; Ja, ikke sant! det er det jeg også mener! Noen fortjener den plassen bedre. Saken er at ho har utseendet med seg og er liksom søte uskyldige Emilie, og jeg klarer det bare ikke. Det funker ikke for meg altså. Jeg skrev det på bloggen min bare for å komme ut med hva jeg personlig mente og spurte deretter hva andre mente, men det er det som vanlig ikke alle som tåler gitt :p det er nesten litt morsomt og se på alle dem kommentarene man får av folk som er totalt uenig :p

 3. Marthe sier:

  Sesong 3 blir lagt ut for salg 23.juni…:D

 4. Veronica S sier:

  @Kari: ja sant. Jepp, fredagen var fin fin;)

  @Linn Therese: Ja sant, haha. Blogg er til for å ytre meningene sine.. synes jeg da. For all del, søt og alt det der, men på toppen av listen..nope!

  @Marthe: jeg så det nå! wee.

 5. jaaa;D do it! BLOGGEN din var også fin:D

Skriv et svar