Om Meg

Jeg er en jente fra Bergen som er opptatt av litt av hvert og engasjerer meg i en del. Musikaler er noe jeg er virkelig svak for, om de spilles fra teaterscenen eller fra filmens verden. Reiser litt rundt med venninner på musikaler og har det moro når jeg har anledning. Går også på revyer og musikaler sammen med mamma, som betyr veldig masse for meg.

Har også en hund som betyr utrolig masse for meg og opptar mye av tiden min. Verdens skjønneste hund:) Ikke en sånn liten veske hund, men en blanding av Skotsk Fårehund (Lassie) og NSD Toller Retriver. Hun er nydelig. Hester er også noe som opptar tiden min en del, har drevet med hest så lenge jeg kan huske, er ikke noe fantastisk rytter som deltar i konkurranser, men er en hardbarket turrytter og trives best i skog og mark på hesteryggen. Med mye fart og spenning.

Lager smykker, noe jeg synes er kjempekjekt, du kan sjekke dem ut på http://www.veronicadesign.tk eller http://veronicadesign.epla.no

Er ekte Bergenser og hadde impregnering i fostervannet og noe av de første jeg lærte som barn, var hvordan en paraply skal slåes opp og ned. Sjøstøvlene går aldri av moten i Bergen, og jeg er en av de som gliser når de største kjendisene dukker opp med sine støvler på festivaler. Har to stk regnsett og to stk regnkåper som blir brukt flittig:)

Maria Haukaas Storeng og Myrna Braza er mine to store forbilder, har vært så heldig å få treffe dem mange ganger, og jeg synes det er like stas hver gang. Beundrer disse damene for allt de står for, og det er to damer som synger, skriver låter og de er begge like hyggelig og blid hver gang man treffes. Talentfulle damer som har kommet seg frem i verden, men likevel har begge beina så godt plantet på jorden som de kan ha! Jeg er STOR fan.

I musikal verden er jeg også veldig fan av Hans Marius Hoff Mittet, som er den mest geniale mannen i to sko i musikal verden. Norge er virkelig heldig som har en så fantastisk sanger/skuespiller på scenen.

Hører på det meste av musikk, også Westlife, som jeg er fan av.. men svensktoppen og danseband jukeboxen er sånn musikk jeg helst holder meg borte fra, også metall-musikk og sånn skrikemusikk.

Er så utrolig glad alle dem som finnes i liver mitt og håper de er like glad i meg;) Har en strålende familie og herlige venner og venninner. Jeg er så takknemlig for de menneskene jeg har truffet i livet mitt og de menneskene jeg deler min hverdag med. Takk for mange fine opplevelser, latter, tårer og alvor! Jeg håper det blir enda mer.

Noe dere lurer på så send meg en mail på evenangelsfallsometimes@gmail.com