mar 08

Da var jeg på ipublish jeg og!

Da var jeg også på ipublish gitt. Ble egentlig veldig lei av blogspot, og falt helt for ipublish etter å ha lest en god del blogger som er fra ipublish. Fikk litt startproblemer her jeg da, men stor takk til den nydelige Belinda Jakobsen som hjalp  meg. Ta en titt innom hennes bloggen hennes  
på http://belindajakobsen.com/ .
 Gårsdagen

I går var meg meg min kjære mamma en tur på revy. Navnet på denne revyen er «Hope-Breivik, Tur/Retur» med Kristine Hope og Ina Breivik. Jeg er jo revy, musikal og teaterfrelst, og denne revyen hadde jeg virkelig sett frem til. Og dessuten er det veldig koselig å dra på slike ting sammen med mamma.
Kan ikke si noe annet enn at jeg koste meg glugg ihjel fra begynnelse til slutt på denne herlige revyen. Makan til talentfulle damer og for en genial idè å sette disse to damene sammen til et show. Husker dere TV serien «Frittgående Hope» fra TV2? da husker dere kanskje Tour Guiden Trygve med den karakteristiske latteren? Han var trygt plassert inn i revyen han også, til min store glede, siden jeg er egentlig veldig Trygve fan. Bruker en del av hans «sayings» til tider.
Her kommer den ene figuren etter den andre og setter farge på scenen, Margot kan ikke beskrives med ord, ikke kan kopien av selveste Amy Winehouse heller. Og resten av gjengen med mennesker disse to damene har skapt må oppleves! Om dere ikke har sett showet selv, så finn billetter og kom dere avgårde!
Today!
I dag har jeg og mamsen vært en god tur med hunden min, før vi plasserte oss foran TV’n for å se reprisen av «Det store korslaget». Og ser på det fortsatt, fytti **** for noen sinnsykt flinke folk. Skulle gjerne vært med selv, men fikk jo ikke med meg at det var audition i Bergen jeg, men, men, kanke være med på alt. Synes Venke Knutson, Vinni og Toschie sine kor var best.
Hvem synes dere var best?
Resten av dagen blir avslapping i sofaen tror jeg, er jo Himmelblå i kveld og en del gode programmer på TVNorge.
Hva skal dere gjøre resten av søndagen?
*Veronica*

10 kommentarer

  1. Jeg bruker søndagen på sofaen.. prøvde forgeves å komme meg ut, men det var vanskeligere enn forventet.. btw synes jeg Hanne sitt kor er det beste 😉 synd du ikke kom deg på audition, det hadde jo vært litt artig :):)Jeg bruker søndagen på sofaen.. prøvde forgeves å komme meg ut, men det var vanskeligere enn forventet.. btw synes jeg Hanne sitt kor er det beste 😉 synd du ikke kom deg på audition, det hadde jo vært litt artig :):)

  2. Anonym sier:

    Så gøy på revy da! 😀 Jeg så ikke hele korslag programmet, men heiet så klart på vinni 🙂 🙂 I dag skal jeg ingenting, kanskje se Jarl spille kamp, men det er det 😛
    Så gøy på revy da! 😀 Jeg så ikke hele korslag programmet, men heiet så klart på vinni 🙂 🙂 I dag skal jeg ingenting, kanskje se Jarl spille kamp, men det er det 😛

  3. Så moro å se at du har fått deg iPublish blogg! 😀 Så moro å se at du har fått deg iPublish blogg! 😀

  4. så hyggelig!! :)så hyggelig!! 🙂

  5. Velkommen til oss :)Velkommen til oss 🙂

  6. Så fin blogg du har fått 🙂 Hadde nok brukt iPublish om jeg fikk til med design og sånn, for det virker som et veldig bra samfunn! Liker disse bloggene mer enn blogspot og wordpress.Så fin blogg du har fått 🙂 Hadde nok brukt iPublish om jeg fikk til med design og sånn, for det virker som et veldig bra samfunn! Liker disse bloggene mer enn blogspot og wordpress.

  7. Gratulerer med ny blogg! Kult navn du har ;)Gratulerer med ny blogg! Kult navn du har 😉

  8. @Lilly: eg har allerede vært ute og nytt været, men kommer nok til å komme meg ut igjen. Hehe, etter en audition som gikk rett verst, har eg og tatt litt skrekken.
    @Jeanette: du får heie på Jarl fra meg og.
    @Belinda: no problem:)
    @Karoline&Thomas: tusen takk
    @Cathrine: tusen takk snuppa. ekke flink med design eg heller.
    @Veronica: kjekt med navnesøster da:) og takk.@Lilly: eg har allerede vært ute og nytt været, men kommer nok til å komme meg ut igjen. Hehe, etter en audition som gikk rett verst, har eg og tatt litt skrekken.
    @Jeanette: du får heie på Jarl fra meg og.
    @Belinda: no problem:)
    @Karoline&Thomas: tusen takk
    @Cathrine: tusen takk snuppa. ekke flink med design eg heller.
    @Veronica: kjekt med navnesøster da:) og takk.

  9. Gratulerer med blogg.. håper du kommer til å trives hos oss:)Gratulerer med blogg.. håper du kommer til å trives hos oss:)

  10. @Ricke: Takker, det tror jeg nok, er blitt ipublish fan:)@Ricke: Takker, det tror jeg nok, er blitt ipublish fan:)

Skriv et svar