mar 09

Ute med hunden!

I dag har jeg også vært ute på tur. Meg og hunden på fjellet. Selv om været i dag har vist seg fra sin regntunge side (som ikke er så veldig uvanlig i Bergen-by), har det vært utrolig deilig å gå tur. Er noe eget ved å gå i naturen når det rengner. I kledd regntøy og regnbukse og joggesko *kremt* la meg og hunden ut på en 2 timers tur. Faktisk møtte vi ganske så mange hunder og eiere på tur i dag, samt pensjonistenes turlag, som var ute og gikk i matchende regntøy og gule sydvester (bare dumt jeg ikke fikk knipset bilde av denne gjengen, for de var virkelig kult kledd. Hele gjengen i samme antrekk, damer og menn. Herlig!).

Faktisk var det en del snø og slaps på fjellet i dag, så jeg var ikke så veldig lenge tørr på beina nei. Her får man igjen for å kjøpe seg sjøstøvler det ikke egner seg å gå i fjellet med.
Jeg skled en del ganger på sånne bruer og trapper som er laget til på stien, hver gang jeg falt trodde min svimete hund at vi skulle leke, så hun hoppet på meg og nesten dengte meg med en pinne som hun hadde funnet. Hun er ganske herlig, ute etter action hele tiden, selv om hele fjellturen hennes ble ødelagt fordi det fortsatt var is på vannet, så oppførte hun seg eksemplarisk på tur. Ingen hunder som var mord-kandidater i dag (hun pleier noen ganger å begi seg ut med hunder som er dobbelt så stor som henne selv) heller. Heldivis.

Etter turen gikk jeg hjem igjen, kom meg ut av regnklærne og rett i joggebuksen og WSS genseren min (West Side Story-college genser jeg kjøpte da vi skulle se forestillingen) og satte meg foran TV’n og svitsja litt. Er litt Home & Away avhengig for tiden, men sånn er det når man surrer rundt og er sykemldt. Noen av dere som ser Home & Away?

Nå skal jeg snart ut å farte igjen, skal på enda en tur med hunden sammen med en venninne og hennes hund. Hva skal dere i ettermiddag/kveld?

*Veronica*

5 kommentarer

 1. For en nydelig hund! For en nydelig hund!

 2. @Karoline: aww, tusen takk.@Karoline: aww, tusen takk.

 3. Lexie er skjønn!Lexie er skjønn!

 4. For en fin hund! 🙂

  I kveld kommer jeg nok til å bare slappe av tenker jeg. Ta meg et langt og varmt bad før jeg boltrer meg foran tven og ser frustrerte fruer 🙂 Ha en fin kveld!For en fin hund! 🙂

  I kveld kommer jeg nok til å bare slappe av tenker jeg. Ta meg et langt og varmt bad før jeg boltrer meg foran tven og ser frustrerte fruer 🙂 Ha en fin kveld!

 5. Anonym sier:

  @Terese: jepp det er hun.
  @Oda: tusen takk:) må nok se paradise hotel i stedet for fruene i dag eg:P@Terese: jepp det er hun.
  @Oda: tusen takk:) må nok se paradise hotel i stedet for fruene i dag eg:P

Skriv et svar