mar 28

YouTube surfer i natten:)

Og kommer egentlig over en hel del fine sanger. Men denne med Brian McFadden (tidligere Westlife medlem) og LeAnn Rimes er bare nydelig. En sang med mening og en musikkvideo med mening. Sånn liker man. Dessuten synger Brian og LeAnn helt nydelig sammen!

Har egentlig alltid vært Westlife fan, så har veldig sansen for Brian. LeAnn Rimes, hun hører jeg og en del på:)

Hva synes dere som sangen?

4 kommentarer

 1. svar@ hehe, bygdedans e alltids artig! broren min e 4 år mindre en mj, så det e litt forskjell mellom oss, det kjem til å bli rart får mj vartfall:psvar@ hehe, bygdedans e alltids artig! broren min e 4 år mindre en mj, så det e litt forskjell mellom oss, det kjem til å bli rart får mj vartfall:p

 2. Anonym sier:

  Fin blogg! ;)Fin blogg! 😉

 3. Anonym sier:

  Elsker denne sangen, men det er kjempelenge siden jeg har hørt den nå, så takk for at du minnte meg på den :)Elsker denne sangen, men det er kjempelenge siden jeg har hørt den nå, så takk for at du minnte meg på den 🙂

 4. Anonym sier:

  @Benedikte: det er litt forskjell ja.. i noen år til;)

  @Hanne: takker og neier.

  @Anne-Birthe: No problem vennen. Det var du som fikk meg hekta på denne sangen da:P haha.@Benedikte: det er litt forskjell ja.. i noen år til;)

  @Hanne: takker og neier.

  @Anne-Birthe: No problem vennen. Det var du som fikk meg hekta på denne sangen da:P haha.

Skriv et svar