apr 19

Artistgalla

I kveld (Lørdag 18 april) stiller artister, skuespillere, programledere osv opp gratis for å støtte oppom TV2 sin årlige Artist Galla. Skal si det er fantastisk at kjendisene tar seg tid til å stille opp på slikt, å ta telefoner og å underholde oss seere med musikk osv. Ikke minst at de gjør dette gratis.

Jeg synes formålet i år går til en god sak, Blindeforbundet gjør så mye bra for de blinde og svaksynte i landet, ikke minst for pårørende til blinde og svaksynte. Ikke minst lærer de opp førerhunder, som er et fantastisk hjelpemiddel.

Håper de fleste avser litt penger til en engangsum eller en månedlig sum for å støtte deres arbeid, ring 05030 og bli giver!

Mitt største idol, Maria Haukaas Storeng er en av kjendisene i telefonpanelet i kveld. Jeg ringte inn i sted med store forhåpninger om å treffe henne i telefonen, men den gang ei, jeg traff på Siggurd Sollien jeg da, som faktisk sitter på samme bord som Maria, ikke værst det da. Gav et engangsbeløp jeg;) Det som var morsomt, var faktisk at jeg hørte Maria i bakgrunnen, latteren hennes, morsomt. MÅ slenge med at Siggurd var utrolig hyggelig!

Maria er bare fantastisk, vet jeg har sagt det mange ganger, men hun er så god. Inkluderende og svinflink til å synge, beundrer henne, virkelig. Dette bildet er fra MGP 2008, etter hun vant i Spektrum;) For dem som har Maria sitt Hold On Be Strong album, så er dette bildet klistra inn på bildeserien på midsiden i bookleten;) Grufult bilde av meg da, men Maria var fin på bildet.

Fant forresten en litt artig video på YouTube. Der Jannecke Øinæs (Cecilie Hove i Hotel Cæsar), Henriette Bruusgaard (fra Oslo Tv og Bli Ny Mor og Datter på FEM) og Maria Haukaas Storeng som synger Over Regnbågen (Over The Rainbow) fra Trollmannen fra Oz. De er vel kanskje en 15 – 16 år gamle på denne tiden. Hør så flinke de er, de delte rollen som Dorothy i forestillingen på Det Norske Teateret i 1995.

Har du gitt et bidrag til innsamlingen i dag?

7 kommentarer

 1. Anonym sier:

  Du traff nesten på Maria da, artig at du hørte henne i bakgrunnen. Forresten har du ikke lov til å si at du ikke ser fin ut på det bildet av deg og Maria, for det gjør du. Fint bilde av dere begge to.
  Over Regnbågen var helt nydelig, tenk å være så flink når man bare er 15-16 år! Du traff nesten på Maria da, artig at du hørte henne i bakgrunnen. Forresten har du ikke lov til å si at du ikke ser fin ut på det bildet av deg og Maria, for det gjør du. Fint bilde av dere begge to.
  Over Regnbågen var helt nydelig, tenk å være så flink når man bare er 15-16 år!

 2. Har ikke fått med meg at det har vært noe innsamling jeg. Så nei, jeg har ikke gitt. Men pleier ikke gi til sånt heller. Har ikke fått med meg at det har vært noe innsamling jeg. Så nei, jeg har ikke gitt. Men pleier ikke gi til sånt heller.

 3. har nok ikke det nei ;)har nok ikke det nei 😉

 4. Stefaren min har gitt en del.
  Liker bilder :)Stefaren min har gitt en del.
  Liker bilder 🙂

 5. @AB: jepp, jeg gjorde det. Var veldig fristet å spørre om eg fikk si hei til henne, men gjorde ikke det.. de hadde det nok VELDIG travelt.
  Ja, sinnsykt flinke!!

  @Theri: I see;) hehe, har vært reklame for det på TV da. Pleier egentlig ikke å være kjempegod giver, men noen gir jeg til.

  @Veronika: ok;)@AB: jepp, jeg gjorde det. Var veldig fristet å spørre om eg fikk si hei til henne, men gjorde ikke det.. de hadde det nok VELDIG travelt.
  Ja, sinnsykt flinke!!

  @Theri: I see;) hehe, har vært reklame for det på TV da. Pleier egentlig ikke å være kjempegod giver, men noen gir jeg til.

  @Veronika: ok;)

 6. Sv: Tuusen takk! =DSv: Tuusen takk! =D

Skriv et svar