jul 18

Too busy being lazy…

I dag er en sånn dag jeg ikke gidder å gjøre noe, derfor har jeg begynt å svare litt på spørsmålene dere sender inn. Kjempeartig med så mange spørsmål. For dere som har lyst til å sende inn, som ikke har sendt inn enda, er siste fristen i dag, for i morgen legger jeg ut svarene. Trykk HER for å stille spørsmål.

Ellers sitter jeg nå og surfer litt rundt, ser på klokker. Jeg har klokkedilla, er nesten flaut, jeg har 13 eller 14 klokker, 12 av dem har ikke batteri, men jeg skal skifte batteri på dem. Det gjør jeg selv, har bare ikke kommet så langt, og gremmer meg over det hver gang jeg skal ta en ny klokke på håndleddet. Sitter her og har kjempelyst på en rosa AXCENT of Scandinavia klokke med sko på. Den klokken er rett og slett diggbar, elsker masse dill og bling bling. Eneste dumme, jeg aner ikke hvor man får tak i den, eneste nett-butikken jeg fant med den klokken i, var på polsk eller tjekkisk eller noe, akkuratt som jeg skjønner det sant..

Men klokken, den ønsker jeg meg! Noen som vet hvor man får tak i en sånn klokke?

Nei, nå får jeg se å lukke ned dataen for å få med meg 2 episoden av sesong 6 til One Tree Hill. Har sett episoden på nettet, men ser den mer enn gjerne igjen;)

Noen fler som skal se OTH i dag?

Fler med klokkedilla her?

Skriv et svar