jul 19

Svar på Spørsmålsrunde 1

Takk til alle som har sendt inn spørsmål. Kjempemorsomt å sitte å svare på dem egentlig. Her kommer hvertfall svarene, ta noen av svarene med en klype salt:P

-Når begynte du å blogge?
22 August 2008 på adressen: http://tjorven1986.blogspot.com. Mens 8 Mars 2009 flyttet jeg over til denne bloggen på ipublish og blitt her siden.
-Hva liker du best å lese om på andres blogger?
Egentlig alt, men er veldig lei sånne moteblogger og outfits blogger. Er greit sånn innimellom liksom, men er like kjekt å lese om hva som opptar en annen blogger, hobby, hva man blir irritert over å lese om i media og bare hverdagssurr liksom. Varierer vel egentlig etter hvilket humør jeg er i da. Men er veldig glad i blogger som Kari sin, KAYSO sin og Theri sine blogger. Ikke minst Karoline H sin blogg.
-Hva er ditt beste skjønnhetstips?
Ta vare på huden din, jeg selv er ikke sånn veldig flink, men får ofte sår og slik pga bivirkning av medisin jeg går på. Men å rense huden om morgnen eller kvelden. Legge ansiktsmaske i hvertfall en dag i uken. Bodyskrubb med bodybutter innsmurning etterpå. Ikke minst å ta vare på håret sitt. Og å spise masse grønnsaker og drikke masse vann. Ja, og husk å fjerne sminken om kvelden, og prøv å gå gjerne en dag uten sminke, slik at huden får puste.
-Hva er din favoritt-ting å gjøre om sommeren?
BADE selvsagt, og å sole meg. Slappe av og få tid til å ta sånne skikkelig lange turer med hunden som jeg ellers ikke har tid til når jeg jobber. Sånne 4-5 timers turer;) Ellers er det å henge med venner og spise jordbær! Ja, ikke minst VANNKRIG!
-Hvilken årstid liker du best og hvorfor?
Sommeren, på grunn av de stabile temperaturene. Og fordi vi kan ta på oss lette sko igjen, løpe barbeint i gresset. Også er det meste av frukt som meloner og jordbær på tilbud.. Dessuten er det lengre og mye lysere kvelder. Ellers, rett etter sommeren er det høsten, på grunn av alle de vakre fargene:)
-Hvor i verden vil du helst dra?
Ettersom jeg elsker Mamma Mia! filmen, kunne jeg godt tenkt meg en tur til Skiatos i Hellas egentlig. Men har like lyst til å dra til London for å raide West End for musikaler!
-Hvilken serie er din favorittserie?
Hehe, One Tree Hill ligger høyest på listen. Elsker den serien, er nesten den eneste serien jeg har fulgt med på fra begynnelsen og har alle DVD boxene som har kommet ut. Men Pacific Blue, Grey’s Anatomy og Sex and the City ligger like bak.
-Cola eller Fanta?
Ingen av delene, blir hyper av cola og annen brus med mye koffein innhold. Og appelsinbrus som Fanta liker jeg ikke egentlig. Men gi meg Fanta Lemon så er jeg veldig fornøyd!
-Sjokolade eller Potetgull?
Ja takk begge deler. Men om det er potetgull MÅ det være sørlandschips, enten den salte eller den med spansk paprika. Ja, eller Pringles med Paprika.
-Øl eller vin?
Der er det ingen av delene. Kan ikke drikke øl på grunn av gjæren, ekke godt for leddene mine. Og ikke vin heller dessverre. Men så er jeg ikke så glad i vin.
-Tights eller olabukse?
Må si jeg er VELDIG fan av at denne 80-talls tights moten er kommet tilbake, for det er veldig praktisk når man er i barnehage å gå i tights, og det er fint med tights og tunika på byen også liksom. Men har også alltid vært fan av H&M sine skinny jeans (olabukser) så kan godt gå i det og. Men for øyeblikket: Tights!
-Gina Tricot eller H&M
Er litt sånn H&M jente egentlig, så handler mest der. MEN fikk øynene opp for Gina Tricot da meg og mamma var i Oslo nå i juni. Fant meg topper, øredobber osv der, og ble litt frelst. Men går mest i H&M i og med at til GT i Bergen er det 1 time med bussen for å komme til. Ønsker meg en GT i Bergen sentrum.
-Hva er ditt favoritt sted og hvorfor?
Jeg har to, det ene er Alcudia på Mallorca, var der to år på rad på ferie, og da hadde jeg aldri vært i syden før. Begge årene i Alcudia har jeg hatt det kjempemoro, og ønsker å dra tilbake dit en gang.
Det andre favorittstedet mitt er en øy i Sunnfjord der min mormor, morfar, tante og kusine bor. Det er en naturperle når det er fint vær, øyen er omgitt av sjø og det er masse steder man kan få godt seg en skikkelig god fottur i vakker natur;)
-Stratos eller mjølesjokolade?
Melkesjokolade fra Freia er favoritten!
-Favoritt klesbutikk?
TopShop og Miss Selfridge i England..utenom det, H&M og BikBok.
-Favoritt dyr?
Hund og hest. Har hund selv og passer hest 1-2 ganger i uken.
-Favoritt reisemål eller kor ønska du å fare?
England off course er favoritt reisemål. Vært der en del ganger (i NewCastle) og elsker å prate engelsk:)
Hvor jeg ønsker å dra får jeg nok svare det samme som jeg svarte over her:  Skiatos i Hellas og London.
-Hvor er drømmereisemålet ditt?
Har svart på det over her, Skiatos i Hellas og London;)
-Har du planer om å dra dit i nær fremtid?
Håper på det, virkelig!
-Hva bestiller du helst på nett, klær eller filmer osv?
Har faktisk aldri, som jeg kan huske, bestillt klær på nett. Helst cd’er og dvder, noen gang smykker eller klokker.
-Hvor bestiller du klær på nett hvis du gjør det?
Om jeg noen gang i nærmeste fremtid skal bestille klær på nett, blir det nok hos nelly.com eller ellos.no tror jeg.
-Hva fikk deg til å begynne å blogge?
Etter å ha lest mange blogger på nettet og liksom skjønt hva en blogg egentlig var, så fant jeg ut at det kanskje var noe for meg. I og med at jeg har meninger om sånn sett nesten alt, så er det greit å få det ut et sted. Å få kommentarer på det er bare en bonus;)
-Beskriv en perfekt dag for deg?
Det finnes to typer perfekte dager. Den dagen jeg kan bare slappe av sammen med mamma og min bror, roe helt ned med en god film eller serie og god mat. Ingen stress eller jag, og med hunden i armkroken.En annen dag er sammen med venner på enten konsert eller musikal! God musikk, god stemning og litt godt i glassene;)
En drømmedag der i mot, hadde vært en hel dag med shopping sammen med Maria Haukaas Storeng.
-Hvis det er KUN en ting du kunne endret på i ettertid, hva ville du ha gjort annerledes?
Det var et virkelig godt spørsmål, her må jeg virkelig gni hjernen litt. Men kanskje å tatt ungdomsskolen om igjen og engasjert meg litt bedre i fagene og fått kanskje en høyere karakter i alle fag, slik at jeg hadde kommet inn på Musikk, Dans, Drama. Lå dessverre akkurat 1 karakter under gjennomsnittet og lå på 2 plass på listen over å komme inn.
-Hva gjør deg glad?
Blir glad av masse, en klem, en gave, en sang eller en fin kommentar. Jeg er veldig lett å glede egentlig.
-Hvem ser du opp til?
Forbildet mitt er jo da Maria Haukaas Storeng… men som mange andre jenter så er jo mamma en person jeg ser opp til også;)
-Hva inspirerer deg?
Masse, TV, blader, klær, blogger og aviser. Hvis du virkelig er åpen for det, så kan alt inspirere, selv en enkel stein ute. Bare å kikke i vinduet til gullsmeder osv inspirerer meg. En sang kan også inspirere meg.
-Hva vil du bli når du blir stooor?
Hehe, egentlig så er jeg ferdig med utdannelsen min, som er fagbrevet i Omsorgsarbeiderfaget, og h
ar hatt fast jobb siden jeg ble ferdig utdannet. Først på sykehjem, så nå jobber jeg fast i barnehage. Føler egentlig jeg har funnet min plass i livet. Nå er det vel mann, barn, rekkehus og volvo som mangler, for jeg har nemlig hund:P
-Hva ser du på først ved en gutt? (utseende messig).
Klærne faktisk. Jeg kan ikke fordra gutter med sæggebukser og king size gensre, det er absolutt ikke noe for meg. Og at guttene ser rene ut, og ikke slabbete ut. Om en dritfin gutt hadde gått i sæggeklær, hadde han ikke fanget min oppmerksomhet i det hele tatt. Ellers er det øynene og smilet. Han må liksom ha et glimt i øyet, ellers er det ikke vits:P
-Hva er meningen med livet?
Life’s a bitch and then you die?..ehm, nei, hadde jeg hatt svar på det, hadde jeg nok ikke vært her og blogget, men reist rundt med noen millioner i kofferten på forskjellige konferanser. Livet er vel hva du gjør det til selv, men meningen med det? I don’t know;) Bra spørsmål:)
-Har du noen du ser opp til eller ned til?
Ser ikke ned på noen.. lever etter: det er bedre å være liten enn å se ned på andre. Men mamma og Maria Haukaas Storeng er mennesker jeg ser opp til (selv om de er lavere enn meg… den var dårlig..blæh)..
-Har du edderkoppforbi?
Har edderkoppfobi i allefall. Er kjemperedd for edderkopper, uansett størrelse.. huff, ekle skapninger etter min mening. Derfor har jeg aldri hatt en drøm om å reise til Australia heller, der det er over 50 arter som er GIFTIG! som sagt, hater edderkopper.
-Hva synes du om Eminem?
Ehm.. m&m er godt;) hehe. Har ikke noe særlig formening om han egentlig. Hører på noen sanger når de er på radioen, men ikke en artist jeg kjøper musikken til.
-Synes du jeg har litt merkelige spørsmål?
Egentlig ikke, varierte, ikke merkelige;)
-Se bloggen din heter themusicalqueen så hvilken musikal er favoritten?
Ehm, åh, vanskelig å velge, for øyeblikket er det den norske versjonen av Mamma Mia! også Les Miserables, men også HAIR på norsk, da med Maria Haukaas Storeng i rollen som Sheila vel å merke;)

Leste du igjennom alle svarene?

11 kommentarer

 1. Leste faktisk igjennom alt og fikk ingen overraskelser siden jeg kjenner deg 😛 Er forøvrig veldig enig i perfekt dag svaret som du gav på mitt spørsmål. Tror jeg ville skrevet no lignende selv 😉 Og det er bra du har oppdaget Gina Tricot. Det er jo synd at det ikke er noen i sentrum av Bergen! Men det er jo en kjede som fortsatt er på vei oppover så det kommer nok etterhvert vil jeg tro!Leste faktisk igjennom alt og fikk ingen overraskelser siden jeg kjenner deg 😛 Er forøvrig veldig enig i perfekt dag svaret som du gav på mitt spørsmål. Tror jeg ville skrevet no lignende selv 😉 Og det er bra du har oppdaget Gina Tricot. Det er jo synd at det ikke er noen i sentrum av Bergen! Men det er jo en kjede som fortsatt er på vei oppover så det kommer nok etterhvert vil jeg tro!

 2. SV: Tusen takk søta <3SV: Tusen takk søta <3

 3. Anonym sier:

  sv: tusen takk, så utrolig koselig å høre! :Dsv: tusen takk, så utrolig koselig å høre! 😀

 4. Så kjekt å lese :)Så kjekt å lese 🙂

 5. SV: Hehe, tuusen takk, så søtt! Men jeg LOVER at jeg kan være det omvendte også! Stygge bilder av meg lar jeg heller være å poste, hehehe:P Jeg har en egen mappe på macen med bilder av hvor «fotogen» og «pen» jeg kan være til tider, haha!SV: Hehe, tuusen takk, så søtt! Men jeg LOVER at jeg kan være det omvendte også! Stygge bilder av meg lar jeg heller være å poste, hehehe:P Jeg har en egen mappe på macen med bilder av hvor «fotogen» og «pen» jeg kan være til tider, haha!

 6. sv; ja, det var godt å få jogget litt :)sv; ja, det var godt å få jogget litt 🙂

 7. @Cathrine: så er du kanskje en av de venninnene som kjenner meg best da;) hehe.

  @Kari: værsegod du.

  @Maia Kristine: hehe, bare hyggelig!

  @Camilla: kjekt å høre.

  @Vilde: har vel flest av de ikke fotogen bildene selv.. hehe..

  @Elisabeth: Det tenker jeg ja!@Cathrine: så er du kanskje en av de venninnene som kjenner meg best da;) hehe.

  @Kari: værsegod du.

  @Maia Kristine: hehe, bare hyggelig!

  @Camilla: kjekt å høre.

  @Vilde: har vel flest av de ikke fotogen bildene selv.. hehe..

  @Elisabeth: Det tenker jeg ja!

 8. Anonym sier:

  Wow, det var mange :PWow, det var mange 😛

 9. Ntå, jeg ble skikkelig glad når jeg ble nevnt her nå altså!Ntå, jeg ble skikkelig glad når jeg ble nevnt her nå altså!

 10. Sv: Tusen takk:) Fine smykker, forresten;)Sv: Tusen takk:) Fine smykker, forresten;)

 11. @Caroline: jeppers;) hehe.

  @Karoline: hehe, selvsagt blir du nevnt, er veldig glad i bloggen din.

  @Karoline R: tusen takk du;)@Caroline: jeppers;) hehe.

  @Karoline: hehe, selvsagt blir du nevnt, er veldig glad i bloggen din.

  @Karoline R: tusen takk du;)

Skriv et svar