okt 10

vanskelig…

Brooke & Haley fra One Tree Hill

Brooke & Haley fra One Tree Hill

Jeg vet vi har hatt et vanskelig forhold som venner, jeg vet jeg kan være vanskelig og sta. Du har vært sta du også, jeg følte jeg mistet deg til en annen, jeg følte ikke jeg kunne stole på deg igjen. Vi ordna opp, men synes det er vanskelig fortsatt, kan jeg stole på deg? og hvorfor sier du aldri du er glad i meg også? når jeg sier jeg er glad i deg.
Finner vi tilbake det gode gamle vennskapet?
Du tar ikke lengre de gamle spøkene, jeg er redd for å såre deg, for jeg vet ikke hvordan du tar en mening eller spøk lengre. Men at jeg er glad i deg som en venninne, det er jeg fortsatt. Men håper jeg ikke sårer deg, for det er vanskelig å lære deg å kjenne igjen…hjelp meg.. er du fortsatt glad i meg?

9 kommentarer

 1. Det er vanskelig i sånne situasjoner, og det varierer jo fra person til person, så det er nok lite jeg kan gjøre for å hjelpe deg =(

 2. Katrine sier:

  SV: Ja jeg er så enig! Peppes er best:D hehe.

  Det er ikke alltid lett med venninner, hvertfall ikke når vi alle forandrer oss hele tiden…men jeg håper dere finner tilbake til det gamle dere hadde igjen:)

 3. Jeanette sier:

  Det var pent skrevet:) Jeg håper dere klarer å ordne forholdet, og at alt blir bra igjen for dere 🙂

 4. Henrikke sier:

  Sv. Ja, ingenting slår OTH. Har en tendens til å gjøre det selv, men jeg kan ikke vente med å se på epiosdene før de kommer på norsk tv. 🙂 fin blogg.

 5. Kari sier:

  SV: Veldig enig. Nynorsk burde helt klart vært valgfritt!
  Håper du hadde en koselig lørdagkveld søte du <3

 6. Veronica S sier:

  @Martine Larsen: Ja.. takker for fine ord;)

  @Katrine: Jeppers, ingenting slår Peppes. Nei, det er så dumt at noen ganger er det litt for store forandringer. Tusen takk;)

  @Jeanette: Tusen takk vennen;)

  @Henrikke: Hehe, OTH er den ultimate serien, jeg har forresten truffet han som spiller Dan og han som spiller Chase i virkeligheten;) Takk;)

  @Kari: Hmm, virkelig. er det rart noen får problemer med rettskriving når disse to skiftspråkene blandes? Takk, det hadde jeg. Håper din også ble bra;)

 7. Kari sier:

  SV: JA det er nå veldig enig i 🙂 Bør bety noe og ikke for stor.. For stor blir den fort stygg i mine øyne 😛

 8. Malin sier:

  Jeg kjenner meg så sykt igjen i det du skriver. Håper det ordner seg for deg 🙂

 9. Veronica S sier:

  @Kari: hmm, er så enig så enig;)

  @Malin: takker;)

Skriv et svar