nov 19

rytmen lever i kroppen din….

Jeg kan starte med å si at denne uken så langt har vært veldig fin. Bortsett fra at kroppen min har sagt stopp for en stund, så kan jeg ikke klage. For dem som lurer, jeg er sykemeldt i to uker, verkende ledd fordi været i Bergen skifter fortere enn man skifter sokker. Temperaturene hopper tau og jeg får lov til å klage på Bergensværet siden jeg er FØDT her, dem som ikke har lov til å klage på været er faktisk dem som reiser hit på ferie eller har flyttet hit, for de vet hva de kommer til og de trenger ikke reise hit for å så klage. Men vi som er født og oppvokst her har lov..oki? Nok om det.
Se vekk fra at leddene mine er kjempekaputt og jeg savner ungene og kollegaene mine på jobben, så har jeg hatt det veldig fint hjemme her med mamma, lillebror og hunden. Vi er et fint team oss 3, min bror har malt og fått seg rom, noe han egentlig skulle hatt i juli da han kom hjem fra militæret. Mamma har fått sitt rom tilbake og slipper å sove på sofaen, og jeg går på tur med hunden. Hun er ikke så fornøyd da, der hun må gå i «gå-pent» sele for at jeg skal klare å holde styr på henne.

Siden jeg er en mega-muiskal-fan så fikk jeg faktisk Mamma Mia cd PÅ NORSK i posten her om dagen. Greit, det er to sanger på den, men likevel! Jeg elsker den og er så takknemlig for den at jeg har ingen ord. Og det er bare jeg og noen radiokanaler som har den. Så nå synger jeg Mamma Mia og Dancing Queen på norsk og greier, me like. Selv om jeg så gjerne skulle sett den forestillingen bare EN gang til * sukk *.
Reidun Beate skrev, som dere ser i innlegget under her en fin anmeldelse av bloggen min, som jeg ble superglad for. Alltid fint med konstruktiv kritikk og lovord. Ble kjempeglad! Maria Haukaas Storeng slipper ny singel på MANDAG  23.11.2009 som heter: «Kviskre Ei Bønn» sammen med Oslo Soul Children. Låten er for Blå Kors og det er en julesang. Sist men ikke minst, i morgen fredag skal jeg, mamma og lillebror på teateret og se «Mascerade» som jeg gleder meg kjempemasse til. Er stor Bjarte Hjelmeland fan, så kan ikke vente nesten. Håper bare jeg klarer å sitte i ro under forestillingen uten at leddene må trøble seg. Er det rart uken min har vært fin hittil? noe å glede seg over, og helt til neste uke kan gleden vedvare. I neste uke så er Bjarte Hjelmeland på TV2 også i «Bjarte på rette staden» klokken 20:30 om onsdagene fremover… * glis *

Så helt til slutt skal jeg nevne min siste bragd, jeg har klart å få til pay-pal system på smykkesiden min (hører jeg applaus eller?) www.veronicadesign.tk som for øvrig har skiftet tittel også. Ta en titt innom.

Hva har dere å se frem til som dere gleder dere til?

Veronica S

Veronica S

10 kommentarer

 1. Karoline sier:

  Jeg gleder meg til jul jeg!

 2. Veronica S sier:

  @Karoline: jeg og!!

 3. Ine Kristin sier:

  Sv. aw, hihi. Tusen takk 😀

  Uff, det hørtes ikke deilig ut. Du får ha riktig god bedring! 🙂
  Jeg ser først og fremst frem til å komme hjem i morgen. Spise masse god mat med familien og få gaaaaaver!
  Resten av helgen blir det fest og morro, så det blir forhåpentligvis bra 😉 Ha en fin dag.

 4. Kari sier:

  Masse god bedring søte deg <3

 5. Jeanette sier:

  Kos deg masse i morgen!
  Jeg gleder meg til i natt, da skal jeg på nattkino og se New Moon, jeg gleder meg til helge, da skjer det masse kjekt:) Og sist men ikke minst, jeg gleder meg til neste uke for da blir jeg 18!:D

 6. Kari sier:

  SV: Tusen takk for gode ord søte deg <3

 7. Veronica S sier:

  @Elisabeth: JAA;)

  @Ine Kristin: værsego;) det ekke så deilig nei..tusen hjertelig takk;) Ser ut som du har masse å se frem til, kos deg!

  @Kari: takk snille vakre deg.

  @Jeanette: tusen takk snuppa;) new moon ja, kos deg kjempe kjempemasse;) skal se den jeg og, men ikke nattkino. 18 ja;) herlig, skal du feire?

  @Kari: værsego du;)

 8. Anne-Birthe sier:

  Jeg gleder meg til å komme hjem og til å være ferdig med alt av prøver og eksamener 🙂

  Kunne forresten ikke vært mer enig i det du sier om klaging på bergensvær, man må ihvertfall ha bergens-dialekten inne før man får lov til det 😉

 9. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: Gleder meg til du kommer hjem. Savner virkelig bestevenninnen min;) lykke til videre med dette eksamensgreiene.

  Jepp, det er KUN vi med skarre-R-ene og BOR i bergen eller er født og oppvokst i bergen som har lov;)

Skriv et svar