des 07

it's magic…

Jeg merker at jeg savner Mamma Mia forestillingen ekstremt mye. Stemningen og sangene, har sikkert hørt de to sangene jeg fikk på cd i posten fra den norske forestillingen 100 ganger i dag. Skulle ønske det gikk til etter jul, men er nok bare 3 uker igjen eller 2 uker igjen av forestillingen. Jeg har ikke kjangs i havet til å dra til Oslo for å se det en gang til. ABBA-klassikerene er uansett enestående, om det er i Mamma Mia på norsk eller filmen på engelsk liksom. Jeg synes ABBA har musikk som passer til det meste, uansett humør.

Denne ABBA-tribute videoen er forresten helt fantastisk, det er da Maria Haukaas Storeng, Birgitte Einarsen, Tore Sergei Myklebust og Svein Årseth som synger sin tribute til ABBA. I Lithauen av alle steder. Men sånn stemning som de folkene har det der, sånn var det på Mamma Mia forestillingen.

Er dere glad i ABBA sin musikk?

Så, i disse tider sitter vi MGP-fans og følger artist slipp osv med argusøyne. Nå er jo allerede Maria sluppet som MGP artist, så nå venter jeg bare på at A1 skal være de neste. Dere som ikke følger så godt med, men vil følge litt med, så sjekk ut http://mgpnorge.blogg.no/.

Ellers fyller den aller beste mammaen i verden 46 år i dag, nemlig MIN mamma. Så Grattis med dagen mamma, er veldig glad i deg!

Mange her som skal på A1 reunion konserten?

Veronica S

Veronica S

8 kommentarer

 1. Kari sier:

  SV: Kose deg masse pena 😉

 2. Theri sier:

  Jeg har aldri vært spesielt begeistret for Abba. Og A1 skal jeg ikke på heller. Ikke akkurat min type musikk. 😛

 3. Karoline sier:

  Jeg ELSKER Abba musikken!

 4. Hilde sier:

  Gratulerer til mamman din!

 5. Veronica S sier:

  @Kari: takk søte deg;)
  @Theri: hehe, hva hører du på da?
  @Karoline: jeg også;)
  @Hilde: Takker og neier.

 6. Kari sier:

  Åh du er så heldig som har vært der.. Jeg hadde så lyst å dra selv… :/

 7. Christine sier:

  Hele familien min skal og jeg har blilett men får ikke dratt siden jeg må les til eksamen !

 8. Veronica S sier:

  @Kari: hmmm;)

  @Christine: nei..huff, hadde droppa eksamenslesing en kveld jeg ass..hehe

Skriv et svar