mar 11

feel it and breathe it now….

Mandag på Teaterskolen hadde vi sang,  jeg gruet meg veldig da jeg kom i gangen og ventet på at gruppen før den jeg går i sang. De var sinnsykt flinke, og en del av dem sang jo faktisk solo også. Da vi skulle til dyst var det en del spente elever ja. Vi var egentlig ganske flinke etterhvert. Vi hadde jo sangpedagoger som virkelig var dyktige, selv om jeg var dritnervøs så kom det seg etterhvert, for de var så flinke. Sang teknikker og hvordan man puster riktig og masse annet. Veldig kjekt, vi sang til slutt «Everyday» fra High School Musical 2. Jeg kjente ikke sangen, men nå har jeg lært den, nesten. Jeg kan ikke noe for det, men jeg elsker teaterskolen. Håper jeg virkelig får kurert sceneskrekken min. For jeg håper på å stå på en scene!

I går var en slapp dag, gikk en del tur med hunden og satt hjemme og strikket. Har vært litt sliten i det siste, på grunn av litt dårlig søvn fordi jeg verker en del i ledd for tiden. Men nok om det, finnes værre ting i verden. Jeg ble bare utrolig glad i går da Privat Practice begynte igjen, åh som jeg har savnet den serien og nå er den tilbake. Er en god erstatning for Grey’s Anatomy. Er bare så lykkelig for å følge serien videre fremover nå.

Birtho & Meg;)

I dag har jeg vært med min fantastiske bestevenninne Anne-Birthe det er første gangen jeg henger med henne siden hun kom hjem fredag. Det var bare så koselig å treffe henne igjen! Er faktisk ikke noen av venninnene mine jeg snakker like bra med og føler meg så vel med som Anne-Birthe. Er nok en grunn for at hun er bestevenninne, vi har hatt god kontakt siden første gang vi traff hverandre. Vi har holdt til å barnehagen i dag, vi har nemlig et stort amfi i barnehagen. Følte for å få ut litt negativ energi og få ny glad og positiv energi, og hva er bedre enn å danse til musikk vi bare elsker? Er ikke hver dag man finner mennesker med samme musikksmak, men meg og Anne-Birthe er veldig lik i den gaten og vi er like sprø når det gjelder å finne på teite danse-moves eller bare herme etter folk som ikke kan danse. Dessuten så har «Extra Mile» gått en del på høyt volum. Den sangen er virkelig nydelig, så for deg som enda ikke har kjøpt den, så skaff deg den på iTunes nå ved å klikke på «Extra Mile«. Maria Haukaas Storeng er kommet for å bli, jeg håper denne sangen kommer på VG listen. Dessuten har meg og Anne-Birthe store planer om å få høre den sangen LIVE snart! Dessuten fikk jeg en supernydelig topp av henne, kommer bilde snart.

Ingenting slår en kveld med gode venninner.

Hva har dere gjort  så langt denne uken da?

Veronica S

5 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  Utrolig kjekt å se deg igjen! 🙂 Fantastisk artig å bare sette musikken på full guffe og ta av, men så har vi det alltid moro da 🙂

 2. Jeanette sier:

  Høres ut som en kjekk uke! 🙂 Jeg har hatt styrketest i gymmen i dag, haha. Ellers går det i jobb og skole 🙂

 3. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: jaa, sant, hva skulle man gjort uten bra anlegg og en skikkelig bra arbeidsplass? hehe. ja, vi har det alltid moro, vanskelig i ha det kjedelig i ditt selskap.

  @Jeanette: Ja, faktisk. Styrketest ja..huff, synes egentlig synd i deg:P posten enda?

 4. Marianned sier:

  Denne uken har jeg mest vært og arbeidet på tomta, og slik fortsetter vel helgen også 🙂

  sv: Ja, joggebukse hjemme er et must! Blir helt sprø av å gå i vanlig buske hjemme 🙂

 5. kari sier:

  Håper du får en strålende helg søta <3

Skriv et svar