mar 25

Oh happy day…

Først av alt så fyller min aller beste venninne 22 år i dag. Anne-Birthe er virkelig en venninne som stiller opp og får en til å smile når en er trist og gir deg en skulder å gråte på. Hun er 100% ærlig og man kan stole på henne. Hun er verdens beste reisefølge og har like dårlig humor som meg til tider. Vi har vært venninner i 5 år nå og har aldri hatt en så god venninne som henne. Vi har hatt det supert da vi var i stallen sammen og på musikal-turer. Anne-Birthe, jeg setter enormt stor pris på deg og takk som holder ut med meg som venninne. Jeg vet jeg er vanskelig til tider! Glad i deg!

Bursdagsjenten;)

Så gratuler dette vakre mennesket med dagen i dag!

Ellers så har jeg nytt å dele. På Fredag var jeg på audition til High School Musical som skal settes opp i Bergen. Hadde med meg Anne-Birthe som moralsk støtte. Jeg gikk inn, sang og fikk egentlig veldig gode tilbakemeldinger. Jeg ble med på callback listen til dagen etterpå, altså Lørdag (edit: da hadde jeg med meg Jeanette som moralsk støtte, noe jeg satt veldig pris på! Hadde ikke klart noen av auditionene uten moralsk støtte, helt seriøst), da skulle jeg fremføre monolog og måtte synge enda en gang (noe jeg ikke var forberedt på). Det var kjempeskummelt og jeg har sceneskrekk, så denne auditionen gruet jeg meg masse til. Derfor fortalte jeg ingenting på bloggen heller om den. MEN, fikk vite at jeg kom med. Jeg er nå en del av esemblet i High School Musical Bergen 2010. Hvem som skal spille hvilken rolle er ikke bestemt enda, så dette blir kjempespennende. Jeg gleder meg masse til sang, dans, nye bekjentskap og intense leseprøver osv. Jeg har alltid hatt en drøm om å stå på en scene i en musikal. Nå skal jeg det og jeg gleder meg masse masse. Eneste er at jeg ikke har sett alle High School Musical filmene da, men gjett hvem som skal bli ihuga HSM-fan. Skal i allefall anskaffe meg første filmen for å studere litt. Hvilken rolle jeg har lyst til å prøve meg på osv.

Har dere vært på Audition før?

Noen av dere som driver med musikal og teater osv?

Har dere sett High School Musical filmene?

Veronica S

9 kommentarer

 1. Jeanette sier:

  Gratulerer med dagen til Anne-Birthe!

  Ser ikke at du har skrevet om min fantastiske moralske støtte på lørdagen?:O Tihi

 2. Anne-Birthe sier:

  Skjønne, herlige deg!!! Tusen takk for nydelig bursdagshilsen, glad i deg!

  Jeg er så glad på dine vegne for at du endelig får prøvd deg som musikalstjerne! Og jeg gleder meg til å få oppleve alt det innebærer gjennom deg 🙂

 3. Veronica S sier:

  @Jeanette: det ekke fordi jeg glemte deg, men siden innlegget var bursdagsrelatert til AB så skrev eg ikke, men har fiksa nå vennen. Du vet eg satt pris på deg og!

  @Anne-Birthe: Værsego’ vennen. Hehe, musikalstjerne og musikalstjerne du… haha. Jada, bli prepeard for å få info.

 4. Tonje sier:

  Gratulerer med dagen til henne! Jeg har aldri vært på audition før, tør ikke. Hehe. Jeg har sett to av tre filmer, nesten litt flaut å innrømme det. Og gratulerer med plass! 🙂

 5. SV: Tusen takk for din mening på bloggen min, og jeg er helt enig med deg. Det er respektløst å bare reklamere for seg selv, og ikke engang lese innlegget.

  Håper du får en fin dag 🙂

 6. Veronica S sier:

  @Tonje: Takker på AB sine vegne;) var på en audition før men den gikk rett til helsikken, så veldig glad for at det gikk bra denne gangen. Hehe, ikke flaut det vel, de som spiller i filmen er jo over 20 år..haha, flauere det:P haha.

  @Mia Bakken Olsen: værsego’. Ha en fin dag du og.

 7. Marianned sier:

  Jeg har aldri vært på audition, tror ikke jeg hadde turt! 🙂

 8. Camilla :-D sier:

  sv: Det er sant, den skal nytes med mange filmer og familien, du får kose deg masse i påsken 😀

 9. Veronica S sier:

  @Marianned: hehe, det kreves litt mot, hadde jeg ikke hatt Anne-Birthe eller Jeanette der hadde jeg ikke gått inn døren.

  @Camilla: ja sant;) du og.

Skriv et svar