apr 28

I’m in love with a….

Musikkvideo. Haha, den som trodde jeg skulle skrive videre på «Fairytale» der, dem tenkte feil. Maria Haukaas Storeng og Måns Zelmerlöw sin musikkvideo til «Precious To Me». Musikkvideoen hadde premiere i dag, og den er superskjønn. Den er ekte og ikke sånn helproff, og det liker man. Måns er jo da dødskjekk og skulle gjerne vært Maria der ja;) Hun er heldig, hun har verdens nydeligste og snilleste forlovede i Hans Marius Hoff Mittet. Så får hun spille video med kjekkaser som Måns Zelmerlöw. Mange spekulerer nok i om hun har en sjalu kjæreste osv. Men skal sies at Maria og Hans Marius er er nok et par som holder sammen. Dem har jeg virkelig troen på. De kommer fra samme bransje begge to og de har forståelse for hverandre. Les i VG her om saken, om at hun har en forståelsesfull kjæreste. Måns har også kjæreste, Marie Serenholdt som er hun lyse i gruppen A*Teens for noen år siden..dere husker vel dem? Heldige Maria og Marie, de har funnet seg to kjekke karer;)

Se musikkvideoen og nyt Måns. Ja og ikke minst, elsk Maria sine sko og sangstemme.

Hva synes dere? Sant Måns er hot?

Veronica S

9 kommentarer

 1. Ina-Kristin sier:

  Sv: herregud… så teit at de tok det bildet :S Uflaks :/

 2. Anne-Birthe sier:

  Love it! Godt for både øret og øyet det der 😉

 3. For en herlig musikkvideo! Og Måns er virkelig en av de fineste mennene jeg har sett på lenge! Minnet meg litt om Jude Law sånn innimellom 😉
  SV: Jeg gleder meg så ufattelig til å flytte, men ser dessverre ikke ut som det blir med det første… Urettferdig at disse finnmarkingene skal bo så billig 😛

 4. Jeanette sier:

  For en herlig musikkvideo! Ehh, ja han var det 😀

 5. Tonje sier:

  Det verste er at jeg tenkte det…

 6. Veronica S sier:

  @Ina-Kristin: ja..kjempekjedelig.

  @Anne-Birthe: jaa. virkelig, elsker den sangen, videoen og MÅNS.

  @Janne-Kristin: sant;) åh så kjekt at du likte den. Måns er herlig, svenskene har masse godt blod på lager ja. De har jo Daniel Nannskog også. Jude Law..tjaaa.. kanskje…
  Ja, sant, skulle fått bodd billig i resten av landet også.

  @Jeanette: sant;) hehe. Jepp, en skikkelig kjekkas.

  @Tonje: haha;)

 7. Søt musikkvideo da ^^ Jeg synes det er fantastisk at de har så stor forståelse for hverandre. Så vidt jeg vet spiller han også med masse andre jenter som hun må tåle å se på. Selv ville jeg aldri greid å se min kjæreste med noen andre, så jeg synes det er godt jobbet av dem! =)

 8. SV: Lidenskap for det man skriver om, og mye arbeid med innleggene har faktisk utrolig mye å si! Hater også blogger som skriver “har egentlig ikke noe å blogge om i dag” eller “sorry for lite blogging i det siste, men nå må jeg dra, skal ut med vennene mineee<3" Skal man skrive blogg kan man likegodt legge litt av seg selv og sine interesser i den!

 9. Veronica S sier:

  @Martine Larsen: ja sant, den er skikkelig søt den musikkvideoen. De har veldig stor forståelse for hverandre… Jepp, han spiller mot en del damer ja… hehe. Men de to der er virkelig helt fantastiske sammen, Maria og Hans Marius er ment to be. Begge er så godt plantet på jorden.
  Jepp, helt enig;)

Skriv et svar