jun 23

La meg synge deg stille sanger…

Lev, ta sjanser! Det er egentlig det livet dreier seg om. Vi må søke vår egen lykke. Ingen har noensinne levd våre liv, så det finnes ingen bruksanvisning. Stol på instinktene dine. Aksepter bare det beste. Men så må du også holde nøye utkikk etter det. Ikke la det gli bort mellom fingrene på deg. Noen ganger kommer de gode tingene til oss så stillferdig. Og ingenting kommer fullt ferdig. Det er det vi gjør ut av det vi støter på, som avgjør resultatet. Hva vi velger å se, hva vi velger å spare på. Og hva vi velger å huske. Glem aldri at all kjærligheten i livet ditt er der, inni deg, alltid. Den kan aldri bli tatt fra deg.
-La meg synge deg stille sanger av Linda Olsson

Bildet er lånt fra bokkilden.no

Da er jeg ferdig med boken La meg synge deg stille sanger av Linda Olsson. Det var en nydelig bok. Boken handler om en forfatterinne med navn Veronika som kommer tilbake til Sverige der hun leier seg et hus for å få ro og fred til å skrive ferdig boken sin. I bygda der Veronika leier hus bor det en gammel dame med navn Astrid, bedre kjent som Heksen på folkemunne.
Det utvilker seg et vakker vennskap mellom disse kvinnene, til tross aldersforskjellen. Kvinnene har gjennomgått en del i livene sine som de begger sliter med å bearbeide, men sammen kommer de seg gjennom det og vennskapet blir unikt. Boken er litt tung å lese i begynnelsen, men den blir bedre og bedre for hver side. Man blir sittende igjen med mange tanker etter man har lest. Anbefaler dere å lese boken.
Har noen av dere lest boken?
Funderer litt på hva jeg skal lese nå, men vurderer sterkt Regine sin bok. Eller har dere noen å anbefale meg?

Veronica S

6 kommentarer

 1. Kristine AGA sier:

  sv: jaja klart det!:D Får jo alt i fra uniform, undertøy, sko sokker osv osv =) <3 Thanks for watching out for me <3

 2. Anne-Birthe sier:

  Kjekt at du har blitt så glad i å lese, høres ut som det er en fin bok du har lest nå, likte veldig godt det utdraget 🙂

 3. Maria sier:

  Jeg begynte å lese den, men så ble jeg opptatt av ett eller annet annet prosjekt og glemte ut hele boka. Men jeg tror jeg må plukke den opp og fullføre den 🙂

 4. Ida-Lovise sier:

  Nei.. Leser aldri bøker lenger ;o

 5. Veronica S sier:

  @Kristine AGA: you are welcome my dear.

  @Anne-Birthe: ja, overrasker meg selv at jeg har blitt det, hehe. Likte det utdraget jeg og.

  @Maria: hehe, ja den bør plukkes opp igjen disse sommerkveldene.

  @Ida-Lovise: hvorfor ikke?

 6. kari sier:

  Ja den boken er fin! <3

Skriv et svar