mar 11

Ekstremsport!!

I dag har jeg vært i stallen med bestevenninnen min AB. Hun er for tiden hjemme fra Irland, hun studerer til vetrinær og reiste til andre siden av Nordsjøen. Kjempeherlig å kunne være med henne i stallen igjen. Er noe med den bestevenninnen man kan snakke med om alt liksom. Setter så stor pris på AB.

Før hun reiste til Irland, var vi to sammen i stallen hver eneste onsdag, hadde hver vår hest (som vi lånte) og ridde lange turer. Jeg er fortsatt i stallen nesten hver onsdag, og det er et stort savn å ikke ha AB der. Har jo selvsagt andre å ri sammen med, sønnen til hun som eier hesten jeg låner (innvikla..haha) rir jeg ofte på tur sammen med nå, han på sin store sorte hest, og jeg på min lille brune:P.

I dag, siden AB skulle være med, lånte vi en venninne av meg sin hest, slik at alle 3 som skulle på tur sammen hadde hver vår. AB på Siljan Gutten, Even på Matthijs og meg da på Rigel.

Fint vær og alle var egentlig veldig klar for tur, MEN, vi skulle da ikke komme oss lengre enn litt oppi veien (vi må ri ca 15 min i trafikken for å komme til ridestiene).
Stigbøylen til AB (stigbøyle = de vi har beina i når man rir) kom bori autovernet på siden av veien, og Siljan kvapp, så han bykste fremover så AB fikk overbalanse, og han bykste igjen så AB dessverre havnet rett i asfalten. Hun ble slept etter Siljan et lite stykke oppover, og Rigel løp etter, for han kvapp jo siden Siljan kvapp.

Jeg var da ikke forberedt på at Rigel skulle løpe ut, så prøvde å stoppe han, siden AB lå i veien etter fallet sitt, så bråstoppet Rigel så han ikke løp henne ned, og den var jeg heller ikke forberdt på, så da bar det rett i asfalten for  meg og. Og Rigel stakkar, visste ikke hvor han skulle plassere beina sine, så det endte med at han trakket på meg på innsiden av venstre skinnleggen min. Men, men, overlevde. Vi fikk tak i Siljan som hadde løpt litt oppover veien.
Og stakkars Even som holdt seg da på Matthijs, så jo disse fallene. Heldigvis at han var der også, for da fikk vi jo hjelp med å leie hestene tilbake til stallen.

Vi kom oss på hesteryggen igjen, men ikke på så lang tur vi hadde tenkt. Egentlig like greit, er bare glad jeg er på hesteryggen jeg, og at det gikk så bra som det gikk. Man skal ikke spøke med disse 500-700kg store dyrene, vi har ikke så veldig mye å stille opp med når de blir skremt. Også er det ikke alle som reagerer på det samme, tenker på at så mange ganger vi har vært opp den veien og alle de gangene vi har smelt borti autoværnet uten at noe har skjedd.

Bildet under er da meg + Rigel, så er det Matthjs og Bastian i luftegården (Bastian leker litt med vannbøtten), så er det AB + Rigel, og til slutt meg igjen på Rigel.

Noen av dere som driver med hest?

Haha, tenkte, siden ganske mange av dere har dagens Outfit i bloggen, så skal jeg heller komme med mitt litt mer uglamorøse antrekk!

Jakke: HorZe, Bukse: Pikeur helskinn, Sko: Jacobs, Chaps: Jacobs 😛

Etter noen timer i stallen med jobbing og riding, så var det rett hjem igjen i joggebuksen. Sitter på rommet nå og ser Paradise Hotel mens mamma har klubb i stuen.

Hva har dere gjort i dag?

*Veronica*

1 Kommentar

  1. Jeg er redd for hester jeg! HahaJeg er redd for hester jeg! Haha

Skriv et svar