mar 12

Free as a bird..

I dag har jeg gått rundt og sungetMyrna Braza sin skjønne sang «Free as a bird». Musikken hennes gjør meg så glad, hun er virkelig flink. Tenkte jeg skulle poste videoen hennes her, slik at dere også får høre.

Ellers har det vært en skikkelig regn-dag i dag, sånn at man ikke har lyst å gå ut i det hele tatt, men siden jeg har hund så må jeg ut. Og i dag henger det virkelig igjen i kroppen etter trynings i går. Har så mange blåmerker og verker omtrent alle steder. Haha, går som en gammel dame, men det får være, har man hest som hobby, så har man hest som hobby, må regne med å bli god venn med asfalten:P

Har endelig fått sullet meg til å legge til de nye smykkene jeg har laget på smykkesiden min http://www.pearlsjustforgirls.tk ble ganske fornøyd med dem egentlig. Her er de nye smykkene, om dere vil se fler, klikk dere inn på siden min:)

Hva har dere gjort i dag da?

5 kommentarer

 1. nyyyydelig sang:)nyyyydelig sang:)

 2. Anonym sier:

  @Ricke: ja sant:) hun er så flink.@Ricke: ja sant:) hun er så flink.

 3. Anonym sier:

  SV: hehe, jeg skal være klar :PSV: hehe, jeg skal være klar 😛

 4. sv: jeg tror faktisk jeg liker ungkaren best… han er jo handsome til tusen 🙂
  sangen er så fin! idag har jeg hatt fri fra skolen, så dro til byen å shoppa litt da :)sv: jeg tror faktisk jeg liker ungkaren best… han er jo handsome til tusen 🙂
  sangen er så fin! idag har jeg hatt fri fra skolen, så dro til byen å shoppa litt da 🙂

 5. Anonym sier:

  @Line: jeg ser reprisen av ungkaren jeg:) hehe, liker egentlig begge programmene jeg:) Men pen, det synes jeg ikke ungkaren er, han ser ut som han er 41 år.. ok, han er fin å se på, men ikke sjarmerende… @Line: jeg ser reprisen av ungkaren jeg:) hehe, liker egentlig begge programmene jeg:) Men pen, det synes jeg ikke ungkaren er, han ser ut som han er 41 år.. ok, han er fin å se på, men ikke sjarmerende…

Skriv et svar