mar 15

Skoshopping…tenke..

Har veldig lyst på nye sko, nå har jeg virkelig gått ut mine joggesko/sneakers/trainers eller hva dem kaller det, så er nok på tide med noen nye.

Eneste problemet er at jeg har så lyst på så mange, så da kan turen gå på Økonomisko, der jeg kan få mange for pengene, MEN, de holder faktisk ikke så sinnsykt lenge… hvertfall ikke alle. Mens dem jeg egentlig har lyst på koster så masse, og nå trenger jeg virkelig sko altså. De eneste jeg har nå som det ikke er hull i er stallskoene mine, sjøstøvlene mine og ehm, slippersene mine. Ja, og mine finsko (har en del av dem) med høye hæler, ikke det mest idelle nå med sånne sko når man skal sykle.

Luksusproblem, I know… men sko må en ha, er vel en av de jentene som pleier å slite masse på et jeg har, før jeg faktisk kjøper nytt. Kan nevne mine skjønne sko (mest omtalt som lefsene) som jeg hadde i ganske så  lang tid, men etter å ha hatt dem innesko i 3mnd, begynte de å snakke selv (når sålen løsner og det ser ut som en munn med tærene som tenner), men jeg brukte dem ute etter det, og brukte dem ganske lenge, før de måtte begraves ned i søppelbøtten. Kjøpte dem egentlig på Økonomisko, men finner ikke noen lignende igjen, selv om jeg leter. De var nemlig god på foten:P

Ellers sitter jeg her i natten og hører på Leona Lewis synge Run. Ble helt hekta på sangen, etter en venninne av meg sendte meg linken til den på youtube. Hadde hørt den før, blandt annet når Madeleine Christensen sang sangen i Norge Talenter sin semi-finale i 2008.

Leona Lewis har en virkelig behagelig stemme, og denne sangen er bare nydelig:)

Eller hva synes dere?

2 kommentarer

  1. Eg har dei svarte der :DEg har dei svarte der 😀

  2. Anonym sier:

    hehe, har samme problemet. Likte de svarte skoene fra bianco i det lille bildet!

    leona lewis er kjempe flink, har sett en del videoer på youtube osv. :)hehe, har samme problemet. Likte de svarte skoene fra bianco i det lille bildet!

    leona lewis er kjempe flink, har sett en del videoer på youtube osv. 🙂

Skriv et svar