mar 19

Snart Helg!

Har ikke blogget noe denne uken, men har nettopp begynt i jobb igjen etter en stund som sykemeldt, så denne uken har egentlig gått i mest soving og jobbing. Egentlig veldig greit å begynne på jobb igjen, har bare helt herlige kollegaer, og blir så godt mottatt når jeg kommer igjen etter sykemeldinger. Herlige mennesker:)

Tirsdag var jeg ute med bestevenninnen min Anne-Birthe og feiret den Irske nationaldagen St.Patricks Day. Turen gikk til Scruffy Murphys, med Irske farger i hver vår fjær-boa så synes jeg vi var de best kledde på hele pub’n. Men jeg skal si det lå masse fjær på gulvet etter oss når vi gikk.

Var kjempekoselig, en del folk, et band som spilte irsk musikk, vi kjøpte oss en Guinness på deling og en cider på deling, og ja, vi drakk Guinnessen opp:) Var ikke det beste, men ikke det værste heller. Spesiell smak, men blir vant til det. Anne-Birthe er bare verdens beste venninne:) Har det alltid kjekt sammen med henne. Trist hun skal tilbake igjen til Irland igjen på søndag.

Noen av dere som feiret dagen på tirsdag?

I kveld har det vært premiere på MAMMA MIA! på Folketeateret i Oslo, skulle så gjerne vært der, men jeg skal se den en gang i sommer. Gleder meg som en unge!! Er sikkert en av dem som har slitt ut dvd’n mest. Bare elsker sangene:) Mamma har jo vært mega ABBA fan i sin ungdom, så har så og si vokst opp med musikken:)

Noen av dere som var på premieren i dag eller skal se musikalen i løpet av tiden den går?

3 kommentarer

 1. Anonym sier:

  Yay, tirsdag var kos 🙂 Og du er kjempe heldig som skal på Mamma Mia, nok en gang kjipt at alt skjer i Oslo!Yay, tirsdag var kos 🙂 Og du er kjempe heldig som skal på Mamma Mia, nok en gang kjipt at alt skjer i Oslo!

 2. Anonym sier:

  HAr sett mamma mia på film, og så satte 10ende klassen på skolen opp den da :)HAr sett mamma mia på film, og så satte 10ende klassen på skolen opp den da 🙂

 3. Anonym sier:

  @AB: Ja, koste meg kjempemasse tirsdag, synd du ikke kunne være med ut i går:( god tur til Irland igjen snuppa. Skulle ønske du ble med på Mamma Mia i Oslo i sommer.. men skjønner at du ikke kan. Men som du vet, program og referat skal du få:)

  @karoline: Filmen er kjempesøt;) sang «Does Your Mother Know» på musikkprosjekt i 10 klasse:) sang og danset, fikk 6er i karakter:) Er det rart jeg liker Mamma Mia? hehe@AB: Ja, koste meg kjempemasse tirsdag, synd du ikke kunne være med ut i går:( god tur til Irland igjen snuppa. Skulle ønske du ble med på Mamma Mia i Oslo i sommer.. men skjønner at du ikke kan. Men som du vet, program og referat skal du få:)

  @karoline: Filmen er kjempesøt;) sang «Does Your Mother Know» på musikkprosjekt i 10 klasse:) sang og danset, fikk 6er i karakter:) Er det rart jeg liker Mamma Mia? hehe

Skriv et svar