mar 16

Shoes:)

I og med at Terese spurte i sin blogg hva som var våre favorittsko, så tenkte jeg at det er bedre å kommentere det med å vise dem. Har bare bilde av to av mine favoritt-sko-par, men kan heller poste fler av mine favoritt-par etterhvert. Har nesten bare sommersko og sko med hæler for tiden:P

Disse skoene kjøpte jeg i England i fjor sommer, da jeg var i England var det sko-salg🙂 Herlig, disse kostet ca £4 eller noe. De er utrolig god å gå i. Er kjempefornøyd med dem.

Disse skoene er fra Friis Company, så dem på vei til England på båten i Tax Free, men da kostet de litt mer enn hva jeg hadde tenkt å bruke TIL England liksom, selv om de var da nedsatt fra pris i butikk. Så jeg fant ut at jeg heller skulle vente. Bra var det, for på vei hjem, var de satt ned 50%, så da stusset jeg ikke, de hadde kun str 36-37 igjen, lucky me som bruker 36-37, men måtte ha dem i 37 for de var litt smale. Herlige sko, gått med dem noen ganger:)

Kommer fler sko etterhvert:) Elsker sko, men har alltid vanskeligheter med å bestemme meg for sko… er litt rar. Ettersom jeg ble litt mer «fornuftig» så har jeg sluttet å hande impulskjøp på sko, nå kjøper jeg sko jeg kan gå i.

Nei, nå skal jeg se resten av Paradise Hotel, ut med hunden og finne sengen. Skal tidlig på jobb i morgen, etter det skal jeg til byen med AB og feire St.Patricks Day🙂 Blir kjempekos:)

Hva skal dere i morgen da?

7 kommentarer

 1. Anonym sier:

  Fine sko 🙂 Gleder meg til St. Patricks Day :DFine sko 🙂 Gleder meg til St. Patricks Day 😀

 2. Anonym sier:

  Takk vennen:) Gleder meg eg og..KJEMPEMASSE!!Takk vennen:) Gleder meg eg og..KJEMPEMASSE!!

 3. Anonym sier:

  Åå, jeg elsker sko! Likte spesielt godt paret fra friis, søte! :DÅå, jeg elsker sko! Likte spesielt godt paret fra friis, søte! 😀

 4. Anonym sier:

  Så søte sko! Jeg vil haaa :DSå søte sko! Jeg vil haaa 😀

 5. Anonym sier:

  @Iselin: Ja, de fra friis er kjempesøte, var kjempeheldig med dem:)
  @Terese: takk
  @Giovanetta: om du bruker min str er det bare å komme låne vet du:) du bor jo ikke så langt unna! @Iselin: Ja, de fra friis er kjempesøte, var kjempeheldig med dem:)
  @Terese: takk
  @Giovanetta: om du bruker min str er det bare å komme låne vet du:) du bor jo ikke så langt unna!

 6. Anonym sier:

  @Iselin: Ja, de fra friis er kjempesøte, var kjempeheldig med dem:)
  @Terese: takk
  @Giovanetta: om du bruker min str er det bare å komme låne vet du:) du bor jo ikke så langt unna! @Iselin: Ja, de fra friis er kjempesøte, var kjempeheldig med dem:)
  @Terese: takk
  @Giovanetta: om du bruker min str er det bare å komme låne vet du:) du bor jo ikke så langt unna!

Skriv et svar