mar 29

Sprek søndag:P

Det som er veldig greit med å ha hund, er at man kommer seg ut flere ganger for dagen uansett vær. Det som er greit med å ha min hund, er at hun nøyer seg ikke med en 10 minutters luftetur flere ganger for dagen, for denne damen har nemlig rakett i rumpen og skal ha action HELE tiden.. så en 1-2 timers tur 1 gang for dagen, med 2 eller 3 ganger til ut som er på 30minutter, så er hun fornøyd.

I dag så gikk meg og mamma på fjellet med hunden, så hun fikk seg en god tur og kunne få løpe av seg det meste av duracell-batteriene:)

Er så herlig når det er strålende vær i Bergen;) Også er det koselig å gå tur med mamma og;)

Nå skal jeg daffe resten av søndagen, se noen repriser også se siste episode av Himmelblå!

Noen av dere som har vært ute og nytt været i dag? Eller er det daffe-søndag?

10 kommentarer

 1. Så flink du er til å gå tur! Savner å ha hund.Så flink du er til å gå tur! Savner å ha hund.

 2. Anonym sier:

  Så søt hund! ;-)Så søt hund! 😉

 3. @Veronica: navnesøsteren min:) hehe. Takk! skjønner at du savner hunden.
  @Karoline: tusen takk:) Hun er veldig fin ja.@Veronica: navnesøsteren min:) hehe. Takk! skjønner at du savner hunden.
  @Karoline: tusen takk:) Hun er veldig fin ja.

 4. Nydelig hund du har!
  Jeg hadde også hund før. To schäfere. Savner det skikkelig. Er lønnsomt å ha hunder ja. Har ikke vært ute i dag, det må jeg innrømme!Nydelig hund du har!
  Jeg hadde også hund før. To schäfere. Savner det skikkelig. Er lønnsomt å ha hunder ja. Har ikke vært ute i dag, det må jeg innrømme!

 5. Anonym sier:

  SV; Ha ha. Det er litt kos da. Å bare kjede seg egentlig. Slapper skikkelig av!
  Jeg bare osvner til lydbøker jeg. De har jo så kjeeedelig stemme! He he.
  Er boken gøy? Jeg trenger virkelig å lese, men finner ingen gøye bøker! Og hvis den er på engelsk, er den utelukket!SV; Ha ha. Det er litt kos da. Å bare kjede seg egentlig. Slapper skikkelig av!
  Jeg bare osvner til lydbøker jeg. De har jo så kjeeedelig stemme! He he.
  Er boken gøy? Jeg trenger virkelig å lese, men finner ingen gøye bøker! Og hvis den er på engelsk, er den utelukket!

 6. Anonym sier:

  SV; Ja de smaker vell egentlig bedre når de er tykke ;P Siden de er luftigere da. Men jeg har ikke smakt på de enda. Sparer de til påska ;)SV; Ja de smaker vell egentlig bedre når de er tykke ;P Siden de er luftigere da. Men jeg har ikke smakt på de enda. Sparer de til påska 😉

 7. Anonym sier:

  SV; Jeg har desverre ikke oppskriften her. Den er nok hjemme hos mamma. Men vist jeg kommer på det så skal jeg be henne om å sende oppskriften til meg på epost ;)SV; Jeg har desverre ikke oppskriften her. Den er nok hjemme hos mamma. Men vist jeg kommer på det så skal jeg be henne om å sende oppskriften til meg på epost 😉

 8. Anonym sier:

  Så søt hund!
  jeg har brukt søndagen til å bare slappe av! utrolig deilig:DSå søt hund!
  jeg har brukt søndagen til å bare slappe av! utrolig deilig:D

 9. Anonym sier:

  Så søt hund!
  jeg har brukt søndagen til å bare slappe av! utrolig deilig:DSå søt hund!
  jeg har brukt søndagen til å bare slappe av! utrolig deilig:D

 10. Anonym sier:

  Så søt hund!
  jeg har brukt søndagen til å bare slappe av! utrolig deilig:DSå søt hund!
  jeg har brukt søndagen til å bare slappe av! utrolig deilig:D

Skriv et svar