mar 29

Noen ord vi alle trenger!

Og som vi alle bør leve etter:)

Anti-Janteloven

1. Jeg er et enestående menneske!

2. Det er ingen andre som er helt lik meg!

3. Forskjeller mellom mennesker er mye viktigere enn likheter!

4. Det er noe ved meg som andre liker!

5. Jeg er et verdifullt menneske!

6. Jeg er sikker på at jeg kan gi noe til andre mennesker!

7. Jeg bestemmer selv hva som er godt for meg!

8. Den jeg er og det jeg kan skal jeg bruke slik jeg vil!

9. Jeg har en egen evne til å snu det verste til det beste!

1 0. Min følelse av lykke kommer innenfra!

Er dere ikke enig?

9 kommentarer

 1. Veldig enig! :)Veldig enig! 🙂

 2. Ja jeg er veldig enig. :DJa jeg er veldig enig. 😀

 3. Ja, viss alle hadde tenkt slik hadde ingen slitt med dårlig sjølvtillit å ej tru mange ha komt langt i livet tenke dei så positivt ;)Ja, viss alle hadde tenkt slik hadde ingen slitt med dårlig sjølvtillit å ej tru mange ha komt langt i livet tenke dei så positivt 😉

 4. Enig 🙂 Men det er alltid så lett å huske på slikt når en ikke er i noe godt humør :/Enig 🙂 Men det er alltid så lett å huske på slikt når en ikke er i noe godt humør :/

 5. 😉 Og det som er bra, er at man kan leve etter denne uten å bli innbilsk:) Blir man det, tror jeg den er misforstått:P;) Og det som er bra, er at man kan leve etter denne uten å bli innbilsk:) Blir man det, tror jeg den er misforstått:P

 6. haha, leste historien din på team dream om at du måtte late som om du var lesbisk for å komme deg unna noen gutter. Utrolig morsom :Dhaha, leste historien din på team dream om at du måtte late som om du var lesbisk for å komme deg unna noen gutter. Utrolig morsom 😀

 7. @Martine: jess, du vet, i nøden spiser fanden fluer:P haha. Huff, hadde guttene vært noen greie som hadde tatt et hint, eller vært litt mindre pågående, så hadde det ikke vært nødvendig..
  Er derfor gode venninner er godt å ha, eller kamerater man kan gå ut med..så man slipper sikle-gutter:P haha.@Martine: jess, du vet, i nøden spiser fanden fluer:P haha. Huff, hadde guttene vært noen greie som hadde tatt et hint, eller vært litt mindre pågående, så hadde det ikke vært nødvendig..
  Er derfor gode venninner er godt å ha, eller kamerater man kan gå ut med..så man slipper sikle-gutter:P haha.

 8. Anonym sier:

  Godt sagt. Jeg er helt enig.Godt sagt. Jeg er helt enig.

Skriv et svar