apr 02

Billettene er i boks!

Og er klar for filmen «Monsters vs Ailiens» i 3D versjon i morgen. Gleder meg masse, er søren ikke hver dag man kan få Maria Haukaas Storeng OG Hans Marius Hoff Mittet sine stemmer i en og samme film. Håper virkelig dettan blir bra altså:) Skal selvsagt smelle innpå bilde i morgen, forhåpentligvis får vi sånne stilige 3D briller.

Ellers blogget jeg ikke i går, 1 april, så jeg lot være:P
Kom meg faktisk i stallen i går, mistet bussen da, så jeg måtte sette meg på sykkelen og tråkke i vei de ca 12km det er til stallen, fra meg. Er ganske så stolt over meg selv, for begge veiene er det noen sinnsyke oppoverbakker, ca 1km hver. Men kom meg både til stallen og hjem igjen.

Hadde en herlig tur på hesteryggen, været var fint og Rigel var helt super, ble ingen tur i asfalten denne gangen. Han var sinnsykt sprek, sprang forbi Even og Matthijs (de vi var på tur med) i full galopp, herlig! Det er en virkelig frihetsfølelse med lange grusveier, masse frisk luft, og full fart på en hest du er skikkelig glad i og på tur med to gode venner. Kan ikke beskrives!

Som dere sikkert har merket, så er en av mine store lidenskap, hester. Favorittrasen min er Frieser (som bildet over). De er så vakre, Matthijs er en frieser, og han er nydelig. Liker også Rigel da, elsker han, selv om ikke han er frieser. Bildet her har jeg scannet opp selv, fra et tegnet bilde jeg fikk av min «Tante» da hun hadde vært i Praha.
For dere som ikke visste det, men det er sykt bra trening i riding. Man trener magemuskler så det holder og man trener muskler enkelte mennesker ikke visste at man hadde! Så for dere som ikke liker å svette i et trenings-studio, men heller liker å være ute i frisk luft, begynn på ridning.
Forresten, i går var jo det som sagt 1 april og jeg ble ikke lurt en eneste gang! Hurra for meg!! (Pleier som regel alltid å bli lurt.)
Ble dere lurt? Lurte dere noen?
I Kveld skal jeg på foreldremøte på den nye jobben min (skal begynne i barnehage), gleder meg litt, for få treffe de nye kollegaene mine.
Noen av dere som jobber i barnehage, eller har jobbet?

2 kommentarer

  1. Så den på førpremiere, fantastisk bra! Gled deg ;)Så den på førpremiere, fantastisk bra! Gled deg 😉

  2. Håper du koste deg på kino. 😀

    Jeg jobber i barnehage og storkoser meg på jobb. Er så gøy å få jobbe med barn. 🙂 Foreløpig er jeg bare vikar, men håper å få meg fastjobb i barnehage til høsten. Er noen nye barnehager som skal starte opp da, så håper jeg klarer å få meg en fast stilling da. :PHåper du koste deg på kino. 😀

    Jeg jobber i barnehage og storkoser meg på jobb. Er så gøy å få jobbe med barn. 🙂 Foreløpig er jeg bare vikar, men håper å få meg fastjobb i barnehage til høsten. Er noen nye barnehager som skal starte opp da, så håper jeg klarer å få meg en fast stilling da. 😛

Skriv et svar