apr 03

Når man trodde ting var taima og tilrettelagt:P

Så er det plutselig noe som kommer i veien likevel. Kino som sagt som var planlagt, og billettene som var bestillt, dem må vi la være og hente. I og med at filmen i 3D har siste sendetid klokken 16:30, dvs FØR enkelte er ferdig på jobb. Så da blir det ikke kino likevel. Stallmøter, skole, studier og jobb klaffer ikke.. bare meg da, som har fri:P og jeg går ikke akkuratt alene:P Men, heldigvis er det påskeferie på de fleste, og kinoen går ingen steder:)

I dag har jeg vært på foreldremøte i barnehagen jeg skal begynne å jobbe i, virker som noen kjekke foreldre, og ikke minst utrolig kjekke kollegaer! Gleder meg kjempemasse til å begynne.

Merker at våren er begynt å komme nå.. været i Bergen har egentlig vært veldig greit i dag. Man merker virkelig at folk har begynt å krype ut av husene sine etter vinterdvalen i hvertfall, det er det som er herlig med våren. Fuglene begynner virkelig å varme opp sangstemmen sin. OG det er så herlig med lysere kvelder, kan ikke få sagt det nok.

Merker dere våren på kroppen?

4 kommentarer

 1. håper du vil trives masse i den nye jobben:)håper du vil trives masse i den nye jobben:)

 2. Anonym sier:

  Synd med kinoen da, uansett kommer jeg til å dra deg med på kino når jeg kommer hjem 😉
  Merker at «våren» har kommet her også (jeg blir rettet på når jeg sier vår, for det er visstnok sommer nå…), deilig med lange, lyse og varmere dager :)Synd med kinoen da, uansett kommer jeg til å dra deg med på kino når jeg kommer hjem 😉
  Merker at «våren» har kommet her også (jeg blir rettet på når jeg sier vår, for det er visstnok sommer nå…), deilig med lange, lyse og varmere dager 🙂

 3. Føler at sommeren er på vei jeg!Føler at sommeren er på vei jeg!

 4. @Ricke: Takk, skjønne deg. Håper eg og.
  @AB: jepp, men eg skal i hvertfall på kino med deg altså;) Ja, de lange dagene er herlig..og lyse;)
  @Karoline: ja, men liker våren og..så sier vår jeg:)@Ricke: Takk, skjønne deg. Håper eg og.
  @AB: jepp, men eg skal i hvertfall på kino med deg altså;) Ja, de lange dagene er herlig..og lyse;)
  @Karoline: ja, men liker våren og..så sier vår jeg:)

Skriv et svar