apr 04

En god nummer 2

Noen som følger med på denne sieren egentlig? Etter min mening, så er det noe av det morsomste som går på TV for tiden. Tror vi alle har en liten Helen (med trykk på HE) Stangeland inni oss, eller?

Jeg får sånn sympati med henne, endelig fått seg rolle (ja, ok, hun har jo gjort noe annet enn audition for den rollen da) men så blir hun satt litt til siden, samtidig som damen sier ting rett fra levra, selv om de ikke kommer ut slik hun alltid vil.

Dessuten, stakkaren er jo på knærne etter han Staff fyren, mens han andre stakkars skuespilleren (han som må spille nakenscenen) er på tuppa etter Helen.. kanon smørje. Ler meg skakk hver gang. Måtte se reprisen jeg da, siden så Tangerudbakken på mandag. Det er også et genialt program!

Fredag har vært en HERLIG dag i Bergen, himmelen har vært blå og det har faktisk vært 7 grader her, om ikke mer. Bergen er en nydelig by i solen!!! Meg og mamsen har vært på Europris og kjøpt påskegodis, for vi skal lage påskeegg suprise;) Can’t wait! Jeg har vært på lang tur med hunden også.

Er egentlig veldig misunnelig på dem som har påskeferie denne uken altså… jeg må jobbe jeg, men noen må det også. Bare håper alle dere med påskeferie får nytt den, og at dere får strålende vær!

Bursdag

Så er det meg og disse bursdagene da;) Jeg vil veldig gjerne gratulerer CATHRINE så masse med 20 års dagen i dag. Skulle ønske jeg var i Oslo og kunne feire dagen  med deg, men tror nok du får det mest kjekt med dem to som du skal feire dagen med. Håper i allefall noen av bursdagsønskene dine går i oppfyllelse og at du får en super dag (noe jeg er helt sikker på at du kommer til å få!) Så kos deg masse lillemor:) Vi får ta igjen feiringen en annen dag om du vil:)

Noen som skal bare være hjemme i påsken? Eller drar alle på fjellet?

8 kommentarer

 1. SV: Hørtes koselig ut det da:) Ha en god ferie du også!:DSV: Hørtes koselig ut det da:) Ha en god ferie du også!:D

 2. Den serien er genialxD I påsken blir det jobbing på meg å.. Hehe, slokna som et lys rundt halv 2;PDen serien er genialxD I påsken blir det jobbing på meg å.. Hehe, slokna som et lys rundt halv 2;P

 3. Tangerudbakken så jeg for første gang nå på mandag. Hihi… Litt morsomt. En god nummer to har jeg faktisk ikke fått med meg hva er engang….

  I påska skal vi nok være hjemme for det meste. Kanskje det blir en tur til nabobyen for å besøke litt familie, men ikke sånn storgreier. Har ikke påskeferie helt enda heller. Håper på jobb på mandag og tirsdag også. Men på tirsdag kveld er det påskeferie for min del. 🙂 Tangerudbakken så jeg for første gang nå på mandag. Hihi… Litt morsomt. En god nummer to har jeg faktisk ikke fått med meg hva er engang….

  I påska skal vi nok være hjemme for det meste. Kanskje det blir en tur til nabobyen for å besøke litt familie, men ikke sånn storgreier. Har ikke påskeferie helt enda heller. Håper på jobb på mandag og tirsdag også. Men på tirsdag kveld er det påskeferie for min del. 🙂

 4. SV: Tuller du? Er den dyretestet? Det trodde jeg virkelig ikke!! Nå ble jeg skuffa, altså.

  Jeg har verken sett En God Nr 2 eller Tangerudbakken enda fordi jeg ikke har hatt tid, men hører mange sier at det er morsomme program :DSV: Tuller du? Er den dyretestet? Det trodde jeg virkelig ikke!! Nå ble jeg skuffa, altså.

  Jeg har verken sett En God Nr 2 eller Tangerudbakken enda fordi jeg ikke har hatt tid, men hører mange sier at det er morsomme program 😀

 5. Anonym sier:

  Har bare fått sett en episode av «En god nummer 2», men det var utrolig morsomt, skulle gjerne sett hele serien.
  Blir ikke mye fri på meg heller i påsken -jeg har jo allerede hatt det som ble regnet for påskeferie- men har fri langfredag og 2. påskedag, da blir det pugging til eksamen.Har bare fått sett en episode av «En god nummer 2», men det var utrolig morsomt, skulle gjerne sett hele serien.
  Blir ikke mye fri på meg heller i påsken -jeg har jo allerede hatt det som ble regnet for påskeferie- men har fri langfredag og 2. påskedag, da blir det pugging til eksamen.

 6. @Hedda: Takk;) Ha en fin ferie du og.
  @Kai: Ja, det er den virkelig. Bra du fikk sove da:)
  @Theri: Da har du gått glipp av noe altså, men bra du har fått sett tangerudbakken. Ha en fin påske fra tirsdag da;)
  @Tina: Nei, tuller nok ikke dessverre.. ble skuffet jeg og. Da har du gått glipp av noe.
  @AB: Du har jo hatt fri du snuppa:) Men håper det blir påskeegg på deg altså! God puggings:) Skal krysse fingrene for deg.@Hedda: Takk;) Ha en fin ferie du og.
  @Kai: Ja, det er den virkelig. Bra du fikk sove da:)
  @Theri: Da har du gått glipp av noe altså, men bra du har fått sett tangerudbakken. Ha en fin påske fra tirsdag da;)
  @Tina: Nei, tuller nok ikke dessverre.. ble skuffet jeg og. Da har du gått glipp av noe.
  @AB: Du har jo hatt fri du snuppa:) Men håper det blir påskeegg på deg altså! God puggings:) Skal krysse fingrene for deg.

 7. SV: Åh, nå fikk jeg skikkelig vondt i meg.. 🙁 Var jo masse vanlige produkter der som de fleste bruker! Ble skuffa og sjokkert..SV: Åh, nå fikk jeg skikkelig vondt i meg.. 🙁 Var jo masse vanlige produkter der som de fleste bruker! Ble skuffa og sjokkert..

 8. Ååå, takk selv om den er noen dager for sen 😛 Hadde en helt fortreffelig dag! <3Ååå, takk selv om den er noen dager for sen 😛 Hadde en helt fortreffelig dag! <3

Skriv et svar