apr 04

"Den som roper i skogen, får en kongle i hue!"

Vært ute i finværet i dag også, og gått meg en god tur på fjellet, langt inne i skogen:) Superhelig, gradestokken har vist 12 grader i Bergen i dag og solen har skint, frem til nå egentlig.

Min bror (som er hjemme på perm) har reist på hyttetur, mens meg, mamsen og hunden er hjemme og slapper av, har en rolig lørdag.

Nå skal jeg se korslaget, GO Team VENKE..og må si jeg elsker sangen de startet med i dag.

Skal dere se Korslaget?

3 kommentarer

  1. Korslaget har jeg ikke sett enda, og har egentlig ikke planer om det heller. Sånne syngeprogrammer synes jeg er kjedelig. 😛 Men synes alle andre ser på det da. 😛 Kanskje det bare er jeg som er kjedelig. :PKorslaget har jeg ikke sett enda, og har egentlig ikke planer om det heller. Sånne syngeprogrammer synes jeg er kjedelig. 😛 Men synes alle andre ser på det da. 😛 Kanskje det bare er jeg som er kjedelig. 😛

  2. Hva jobber du med da? 🙂

    Hva jobber du med da? 🙂

  3. Eg ser korslaget og synes team Venke gjorde ein god jobb i går! Likte fremføringen av «Poison». Men eg heie på Team Hanne. Itte min meining e dei desidert best, og det sier eg ikkje bare fordi eg e fra haugalandet:pEg ser korslaget og synes team Venke gjorde ein god jobb i går! Likte fremføringen av «Poison». Men eg heie på Team Hanne. Itte min meining e dei desidert best, og det sier eg ikkje bare fordi eg e fra haugalandet:p

Skriv et svar