apr 28

I have a confession to make…

Og det er at jeg er dritt lei av å lese blogger der bloggerene nesten utgir seg for å være et «prakteksemplar» på flere måter, blandt annet når det gjelder baksnakking og drittslenging.
Er det noe folk, spesielt jenter er ekspert på, så er det nettopp dette.

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er absolutt ikke noe dydmønster angående dette. Selvsagt kan jeg slenge dritt jeg også, kan med hånden på hjertet si at selvsagt har jeg snakket bak ryggen på venninner, men da skal det sies at venninner snakker bak ryggen min og.
Jeg er ikke en blåøyd naiv jente som tror det ikke er noen der ute som snakker dritt om meg, det er jo selvfølgelig det. Men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ALDRI lyver om venninner, er det drittslenging som kommer fra min side, så er det ting som irriterer meg med den personen jeg snakker om. Og gjerne ting den personen allerede vet at jeg irriterer meg over. Og det er virkelig stygt å snakke bak ryggen på en person, det vet vi allesammen, men likevel gjør vi det. Tror ikke det er en sjel som kan si at de ikke baksnakker noen eller slenger dritt om noen, eller en sjel som virkelig kan si at de har sluttet å slenge dritt.

Vet at jeg kan virke som en mega-bitch på mennesker som ikke kjenner meg, men det er sånn jeg er. De som kjenner meg godt, vet at jeg er en person som ikke mener noe stygt med ting jeg gjør eller sier, men jeg er en person som kan bli skikkelig bråsint og være langsint, og da sier jeg en del ting jeg faktisk ikke mener.
Spesielt om det koker skikkelig i topplokket, så er det ofte greit å få ting ut, om det er da en annen venninne du betror deg til, så satser jo du på at den venninnen holder tett.

Er det noe jeg virkelig mener, så er det at uansett hva som skjer i et venninneforhold, så skal man holde dem tingene som er blitt sagt mellom «oss» for oss selv, selv hvor mye uvenner eller slik man blir.
For man skal tenke at en gang i tiden var det faktisk et venninneforhold man satte pris på. Er man skikkelig bitch så slenger man det ut det en annen venninne har betrodd en, men lavt kommer jeg ALDRI til å synke. Må si at jeg har så sinnsykt mange ting jeg kunne plumpa ut med for å gjøre en jeg er «uvenner» med sitt liv veldig surt, men holder meg ALT for god til å gjøre slikt. Det som man betrodde seg om når man var venninner, holder seg til den tiden man var venninner.

Er også en person som kan være rimelig lett å irritere, men spørs helt på hvem det er eller hva det som ligger bak at jeg blir irritert. Har også en irriterenes evne til å gjennomskue folk kjapt, noe som har gjort meg meget skeptisk til mange og som lett får meg irritert. Vil jo helst tro det beste om mennsker, men noen ganger, så er det kjempevanskelig.

Som sagt, jeg innrømmer faktisk at jeg har baksnakket og snakket dritt om venninner, men mesteparten i sinne eller i irritasjon. Pleier å være flink til å «klikke» selv på den den gjelder og pleier å ta en spade for en spade. Er det en som jeg faktisk har fått nok av, så merker personen det, eller så får den jammen santen høre det. Men pleier som regel å være medgjørlig, gi personen en ny sjanse, eller ta noen runder med meg selv. Er langt i fra perfekt og har helt sikkert en del nykk og ting som irriterer enhver person som omgås meg.

-Ord som sies i vrede, kommer ikke fra hjertet (sitat).

Men er det en ting jeg skal ha, så er det at om jeg blir behandlet med respekt og jeg virkelig bryr meg om et menneske, så er jeg en venninne som er der for en. Uansett! Og de som faktisk kjenner meg, de vet dette.

 

Noen av dere som kan med hånden på hjertet si at en er helt perfekt, eller er de fleste (nesten) som meg?

Og tar jeg feil om jeg sier at jeg er sikker på at en del av dere fikk et annet syn på meg?

Jeg får bare si, elsk meg eller hat meg. Av 100 mennesker, er det uansett alltid 50 stk som ikke liker meg.

15 kommentarer

 1. Jeg har vel flere feil enn hele Norges befolkningen sammenlagt! He he. Jeg har vel flere feil enn hele Norges befolkningen sammenlagt! He he.

 2. SV: ja, ikke sant? helt utrolig.
  Og jeg er full av feil, heheSV: ja, ikke sant? helt utrolig.
  Og jeg er full av feil, hehe

 3. Ingen er perfekte, og man kan ikke dømme noen for det heller!:-)
  Jeg hater ingen, det finnes folk jeg misliker litt, men generelt er jeg en veldig lite dømmende person!:)Ingen er perfekte, og man kan ikke dømme noen for det heller!:-)
  Jeg hater ingen, det finnes folk jeg misliker litt, men generelt er jeg en veldig lite dømmende person!:)

 4. Sv:Jeg bruker det ikke så ofte, men en gang i blant så må jeg nesten det av ulike grunner:) Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg er ikke perfekt(selv om det ser sånn ut;) heheSv:Jeg bruker det ikke så ofte, men en gang i blant så må jeg nesten det av ulike grunner:) Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg er ikke perfekt(selv om det ser sånn ut;) hehe

 5. Bra innlegg! Jeg kan innrømme at jeg også har baksnakka, men jeg understreker at jeg aldri sier hemmeligheter til venninner videre. De holder jeg for meg selv, uansett hvor fristende det kan være å fortelle videre. Sånn er det bare. Jeg baksnakka vel mer når jeg var yngere enn nå. Nå sier jeg ting som eeeegentlig ikke er spesielt stygt, men mer som en humørrespons der og da. Jeg kan si til kjæresten min at hu og hu er jeg så møkklei av fordi det og det liksom. Utover dette blir det lite fra denne kanten, fordi de vennene jeg har nå er helt fantastiske på hver sin måte. Jeg tror baksnakking er mer utbredt blant yngere, og de som er venner med mennesker de egneltig ikke går så godt overens med på en måte…? Bra innlegg! Jeg kan innrømme at jeg også har baksnakka, men jeg understreker at jeg aldri sier hemmeligheter til venninner videre. De holder jeg for meg selv, uansett hvor fristende det kan være å fortelle videre. Sånn er det bare. Jeg baksnakka vel mer når jeg var yngere enn nå. Nå sier jeg ting som eeeegentlig ikke er spesielt stygt, men mer som en humørrespons der og da. Jeg kan si til kjæresten min at hu og hu er jeg så møkklei av fordi det og det liksom. Utover dette blir det lite fra denne kanten, fordi de vennene jeg har nå er helt fantastiske på hver sin måte. Jeg tror baksnakking er mer utbredt blant yngere, og de som er venner med mennesker de egneltig ikke går så godt overens med på en måte…?

 6. @MiaLAMPE: det tror jeg ikke, men alle har vi våre feil, tenl hvor kjedelig det hadde vært om alle var perfekt.

  @Sonia: Hmm;) Bra å vite at det ikke bare er meg som har mine feil:)

  @Vilde: Hat er et sterkt ord ja..

  @Kai: hehe;) den er grei;)

  @KAYSO: Tusen takk;) Helt enig..;) Takk for at du forstod hva jeg mente med innlegget;) hehe, fikk en del mail ja:P @MiaLAMPE: det tror jeg ikke, men alle har vi våre feil, tenl hvor kjedelig det hadde vært om alle var perfekt.

  @Sonia: Hmm;) Bra å vite at det ikke bare er meg som har mine feil:)

  @Vilde: Hat er et sterkt ord ja..

  @Kai: hehe;) den er grei;)

  @KAYSO: Tusen takk;) Helt enig..;) Takk for at du forstod hva jeg mente med innlegget;) hehe, fikk en del mail ja:P

 7. Det er vel ingen som har påstått de er perfekte (vet hvem du sikter til) for det er heller ingen som er! Bloggen viser ikke hvem en person virkelig er heller etter min mening :)Det er vel ingen som har påstått de er perfekte (vet hvem du sikter til) for det er heller ingen som er! Bloggen viser ikke hvem en person virkelig er heller etter min mening 🙂

 8. @Cathrine: Faktisk sikter jeg til mange blogger som skriver om slike ting.. ikke en eller to spesielle liksom. @Cathrine: Faktisk sikter jeg til mange blogger som skriver om slike ting.. ikke en eller to spesielle liksom.

 9. Anonym sier:

  Kjempebra innlegg her, du satte virkelig ting litt i perspektiv. Jeg kan helt ærlig innrømme at jeg er ikke er perfekt, langt fra det! Baksnakket har jeg også gjort, i tillegg til å ha sagt ting som jeg ikke har ment. Iblant er det rett og slett bare vanskelig å la være, fordi vi er menneskelige. Det er det vi gjør – driter oss litt på leggen iblant. Men sånn er det bare 😉
  Du tar litt feil bare… I dette innlegget har du skrevet endel ting som jeg kanskje ikke visste om deg fra før, men det endrer ikke mitt syn på deg. Jeg synes fremdeles du er herlig 🙂 Kjempebra innlegg her, du satte virkelig ting litt i perspektiv. Jeg kan helt ærlig innrømme at jeg er ikke er perfekt, langt fra det! Baksnakket har jeg også gjort, i tillegg til å ha sagt ting som jeg ikke har ment. Iblant er det rett og slett bare vanskelig å la være, fordi vi er menneskelige. Det er det vi gjør – driter oss litt på leggen iblant. Men sånn er det bare 😉
  Du tar litt feil bare… I dette innlegget har du skrevet endel ting som jeg kanskje ikke visste om deg fra før, men det endrer ikke mitt syn på deg. Jeg synes fremdeles du er herlig 🙂

 10. SV: ja det er deilig å røre litt på seg! Ikke minst viktig :DSV: ja det er deilig å røre litt på seg! Ikke minst viktig 😀

 11. @Anja: du er bare skjønn du;) takk for at du ikke har endret syn på meg. Du er herlig du og Anja;) Glad i deg.@Anja: du er bare skjønn du;) takk for at du ikke har endret syn på meg. Du er herlig du og Anja;) Glad i deg.

 12. @Sonia: hmm det er det!@Sonia: hmm det er det!

 13. Sv; Takk for at du leste mitt innlegg og takk for kommentar!
  jeg vet egentlig ikke hva jeg skal svare, for jeg vet at både du og Linn har rett. at det vil ordne seg, men føler at det tar så lang tid. men jeg må kanskje bare åpne meg mer og gi litt mer av meg selv. ikke bry meg om at jeg kan bli såret. er nok det jeg er!

  koselig å høre at du har det bra nå.
  Ha en super natt. kos Angelica
  wwww.sessan91.blogg.noSv; Takk for at du leste mitt innlegg og takk for kommentar!
  jeg vet egentlig ikke hva jeg skal svare, for jeg vet at både du og Linn har rett. at det vil ordne seg, men føler at det tar så lang tid. men jeg må kanskje bare åpne meg mer og gi litt mer av meg selv. ikke bry meg om at jeg kan bli såret. er nok det jeg er!

  koselig å høre at du har det bra nå.
  Ha en super natt. kos Angelica
  wwww.sessan91.blogg.no

 14. Jeg er enig, du sier veldig mye bra der ;)Jeg er enig, du sier veldig mye bra der 😉

 15. Anonym sier:

  Jeg må jo bare få takke jeg da, på vegne av oss lesber. Takk, kjære Monsen, for at du sikrer oss denne etterlengta ekstrainntekten! Litt trygd på si kommer garantert godt med! Jeg tror jammen at jeg søker om etterbetalt også, kan jeg søke helt fra barndom, eller må jeg nøye meg med etter fyllte 18? Noen som skal være med på sløseferie i Spania?? Er det ikke dit folk med pensjon og annen trygd drar…?Jeg må jo bare få takke jeg da, på vegne av oss lesber. Takk, kjære Monsen, for at du sikrer oss denne etterlengta ekstrainntekten! Litt trygd på si kommer garantert godt med! Jeg tror jammen at jeg søker om etterbetalt også, kan jeg søke helt fra barndom, eller må jeg nøye meg med etter fyllte 18? Noen som skal være med på sløseferie i Spania?? Er det ikke dit folk med pensjon og annen trygd drar…?

Skriv et svar