apr 28

Dustemenneske!!

Huff, jeg blir så provosert av mennesker som Nina Karin Monsen. At hun skal vinne Fritt Ord prisen 2009, er en STOR SKAM!

Med uttrykk som: «Homofile kan, som psykisk utviklingshemmede, ha krav på trygd som medfødt ufør» (Fra Nina Karin Monsen sin siste bok «Kampen om ekteskapet og barnet»).

Så synes i hvertfall ikke jeg at damen fortjener noen pris. Og hun har til og med uttalt at «lesbiske får handikappede barn», seriøst Nina Karin Monsen, gå og gjem deg!

Jeg er heterofil selv, men har lesbiske venninner og en i nær slekt som er bifil. Jeg har innrømmet at jeg synes at det med lesbiske og homofile var rart i begynnelsen, men er vant til det nå, og jeg repsekterer vikrkelig dem som står frem med sin legning.

Kjærligheten mellom to mennesker er der, om det er mellom mann og kvinne, mann og mann eller kvinne og kvinne. Selv om det er «unaturlig» for meg siden jeg er heterofil, så er det ikke «unaturlig» for dem som er lesbiske og homofile. Da mener jeg at det hadde vært unaturlig for meg å hatt jentekjæreste, ikke at jeg synes det er «unaturlig» med homofile og lesbiske.

At homofili er en sykdom, det er så vondt å høre. Er kjærligheten mellom mennesker av samme kjønn en sykdom? Da synes jeg at mennesker som ikke kan respektere dette (som Nina Karin Monsen) er dem som er syke. At dem som mangler empati og respekt for andre mennesker, til tross for forskjellig legning, det er da man er syk!

Jeg er en person som er for at homofile og lesbiske skal få adoptere. Det er mange barn i verden som trenger et hjem, og herre jemeni, vi lever i 2009, det er ikke noe spesielt med at et barn har enten to fedre eller to mødre. Det er dem med fordommer mot homofile og lesbiske, som smitter barna sine, slik at det blir mobbing. Barn påvirkes av foreldrene sine. Tenk hvor tolerante barn dem av homofile eller lesbiske blir da, de akspeterer kjappere at det finnes mennesker som er annerledes.

Barn har lett for å akseptere dem som er annerledes, dem finner lekekamerater som dem liker å leke med, så er det gjort. Men det er media, mennesker som Nina Karin Monsen og mennesker med fobier mot homofili som påvirker barna negativt, og dermed er dem som skaper mobbingen i skolegårdene.

Og det finnes så mange heterofile par som aldri skulle hatt barn!!

Et handikappet barn, kan likså godt komme til et heterofilt par, det er ikke noe regel på at lesbiske får handikappede barn. Det er bare inni Nina Karin Monsen sitt hode det foregår slikt. Dessverre har nok ikke denne damen blitt skrudd skikkelig sammen da hun ble laget, lurer på om det var hull i IKEA kartongen delene hennes kom i, for noe mangler hun.

Det som er viktig, er at et barn skal være elsket, uansett. Uavhengig kjærlighet og bli akseptert og anerkjent, og at barnet får fullt og helt oppmerksomhet, er mye mer viktig enn hvem foreldrene til barnet er.

Føler meg også litt krenket selv, for denne Nina Karin Monsen mener også at alle barn skal ha en far og en mor. Men hva med oss som ikke har noe forhold til faren vår? Vi som faktisk har valgt å ikke ha noe forhold til han?. Jeg hadde en far frem til jeg var 17 år, men jeg skal si dere, det er ikke bare, bare å vokse om med heterofile foreldre heller. Der jeg har hatt en mor som har gitt alt for oss barna og alt for sin ektemann, mens ektemannen (min far) er likegyldig og rett og slett ikke vært ærlig alle de 17 årene jeg har kjent ham! Og alle de årene mamma kjente ham.

Det er ikke bare, bare å finne ut at ens far er utro og i tillegg lyver deg rett opp i ansiktet. Sørger for at man mister barndomshjemmet og rett og slett ribbet oss økonomisk. Og sant skal sies, det var jeg som fant ut at min såkalte far var utro, og det var jeg som kasta han ut, hadde jeg ikke gjort det, så hadde vi aldri funnet ut det økonomiske heller.

Så helt ærlig, nå er jeg 23 snart, og har ikke snakket med ham siden den gangen, skikkelig i hvertfall. Bare kranglet over tlf. Men siden jeg var 19 så har jeg rett og slett bare ignorert stygge sms osv, og når jeg ser ham på gaten eller han kjører forbi meg, så ser jeg en fremmed. Har aldri noen sånne: oj, der er pappa følelser, jeg føler rett og slett ingen tilknyttning til ham. Er det mamma sin feil? absolutt ikke, hun ville at meg og min bror skulle ha kontakt med faren vår, men vi ville ikke den gangen, ikke vil vi , og helst ikke i fremtiden heller. Ikke har vi tatt noen skade av det heller. Pappa er et fremmedord i min munn, men det har faktisk blitt menneske av meg også.

Er sikkert på samme måte med dem som ikke har en mor, det er alltid noe bakgrunn for at noen ikke vil ha kontakt med en av foreldrene. Tenk også på de barna som mister sin mor eller far i sykdom eller ulykke.

Nei, Nina Karin Monsen, du fortjener ikke pris for dine krenkende ord, men tenk: vi andre er så heldige at vi har noe papir å brennebålet når St.Hans kommer;) Altså boken din om du lurte.

For dere andre som er enig med meg, og som støtter de homofile og lesbiske og mener at Nina Karin Monsen er et stort hespetre, ja da signerer dere her: http://www.opprop.no/opprop.php?id=frittordnkm

Venninnepresentasjon kommer i neste innlegg, siden dette innlegget ble så langt.

Og beklager skrivefeil!!

18 kommentarer

 1. Anonym sier:

  Dette var et skikkelig flott innlegg. Sånne uttalelser som det hun har kommet med bør virkelig ikke oppmuntres, skremmende at hun skal få en sånn pris.
  Dette var et skikkelig flott innlegg. Sånne uttalelser som det hun har kommet med bør virkelig ikke oppmuntres, skremmende at hun skal få en sånn pris.

 2. er helt enig med deg, alle er like mye verd uansett hvem de forelsker seg i, de er like mye mennesker de som alle andre.!er helt enig med deg, alle er like mye verd uansett hvem de forelsker seg i, de er like mye mennesker de som alle andre.!

 3. Interessant tema! Fikk meg til aa tenke!

  sv; Ja, livet mitt er som tatt ut av en high school film. Det er virkelig som de frestiller det!Interessant tema! Fikk meg til aa tenke!

  sv; Ja, livet mitt er som tatt ut av en high school film. Det er virkelig som de frestiller det!

 4. Jeg vet ingenting om dama… Men alle mennesker har jo like stor rett til å bli respektert og likestilt uansett legning!
  Jeg vet ingenting om dama… Men alle mennesker har jo like stor rett til å bli respektert og likestilt uansett legning!

 5. For et utrolig bra innlegg! Den kommentaren tror jeg må være tidenes dummeste. For en kjerring. For et utrolig bra innlegg! Den kommentaren tror jeg må være tidenes dummeste. For en kjerring.

 6. Anonym sier:

  SV: Jeg jeg er helt enig. Jeg likte henne ikke særlig godt før, jeg heller. Men nå kan jeg ikke få nok av sangene hennes, de er bare nydelige!

  Må si at du skriver skikkelig bra.SV: Jeg jeg er helt enig. Jeg likte henne ikke særlig godt før, jeg heller. Men nå kan jeg ikke få nok av sangene hennes, de er bare nydelige!

  Må si at du skriver skikkelig bra.

 7. Anonym sier:

  Veldig, veldig bra innlegg, Veronica. Er så utrolig enig i det du sier her!!Veldig, veldig bra innlegg, Veronica. Er så utrolig enig i det du sier her!!

 8. Bra innlegg! Er enig med deg. Og nei, det er jammen meg ikke lett med hetrofile foreldre heller!! Dumme kvinnemenneske.Bra innlegg! Er enig med deg. Og nei, det er jammen meg ikke lett med hetrofile foreldre heller!! Dumme kvinnemenneske.

 9. Jeg har ikke noe imot PERSONER som er homofile eller lesbiske, de er flotte mennesker, men jeg mener likevel at et mann-kvinne forhold er det riktige. Men å begynne å trakassere folk og slenge dritt til dem, DET er ikke bra. Hverken mot homofile eller lesbiske, eller mot noen andre.

  SVAR: Hyggelig du likte strikkejakken min! Søsteren min er verdens snilleste :)Jeg har ikke noe imot PERSONER som er homofile eller lesbiske, de er flotte mennesker, men jeg mener likevel at et mann-kvinne forhold er det riktige. Men å begynne å trakassere folk og slenge dritt til dem, DET er ikke bra. Hverken mot homofile eller lesbiske, eller mot noen andre.

  SVAR: Hyggelig du likte strikkejakken min! Søsteren min er verdens snilleste 🙂

 10. SV: Jojo, men husk at den sniker seg på, akkurat som en vanlig influensa. Synes det er kjempeskummelt, jeg!

  Er så enig med deg! Jeg fatter ikke at folk kan være så urettferdige og trangsynte!SV: Jojo, men husk at den sniker seg på, akkurat som en vanlig influensa. Synes det er kjempeskummelt, jeg!

  Er så enig med deg! Jeg fatter ikke at folk kan være så urettferdige og trangsynte!

 11. SV: Vet, blir kjempedeilig! Og det beste er at det nesten er her:D
  Takk! Kos deg du også:)SV: Vet, blir kjempedeilig! Og det beste er at det nesten er her:D
  Takk! Kos deg du også:)

 12. Anonym sier:

  Nei uff, den kjolen så helt forferdelig ut når jeg hadde bh under ;s

  Så gøy at du har gått på helse- og sosial da 🙂
  To år da eller?Nei uff, den kjolen så helt forferdelig ut når jeg hadde bh under ;s

  Så gøy at du har gått på helse- og sosial da 🙂
  To år da eller?

 13. Anonym sier:

  Bra skrevet, er så utrolig enig!Bra skrevet, er så utrolig enig!

 14. Anonym sier:

  SV: Så koselig da, det er sikkert kjempekoselig å ha folk som ser opp til seg. Den kommentaren var bare hyggelig :)SV: Så koselig da, det er sikkert kjempekoselig å ha folk som ser opp til seg. Den kommentaren var bare hyggelig 🙂

 15. @AB: Tusen takk. Ja, det er skikkelig skremmende.

  @Benedikte: Ja, det er de, men størst av alt er kjærligheten sier de;)

  @MiaLAMPE: ja, veldig interessant tv. Åh så herlig da;)

  @Vilde: hmm, det har de.

  @Karoline: tusen takk Karro. Ja, hun er skikkelig teit.

  @Susanne Vedvik: Hmm, Beyonce er virkelig flink. Tusen takk!!

  @Anja: tusen takk Anjamor.

  @Veronica (alltid like glad når navnesøssen kommenterer): tusen takk. Ja, skikkelig dumt kvinnemenneske. Nei, tror ikke livet er lett om man er hetero, homofil eller lesbisk.

  @Living A Peacful Life: Skjønner deg;) Ja, likte den strikkejakken, kanonfin.

  @Tina: jaaa. jeg vet, er det som er skummelt! Hmm, folk er urettferdige.

  @Vilde: Hmm, superherlig!!

  @mzlive: Enkelte kjoler gjør det;) ja, to år gikk jeg, så to år i lære;)

  @Ida Sanden: Tusen takk;)

  @Susanne Vedvik: Ja, er veldig koselig;) Hehe, takk.

  @AB: Tusen takk. Ja, det er skikkelig skremmende.

  @Benedikte: Ja, det er de, men størst av alt er kjærligheten sier de;)

  @MiaLAMPE: ja, veldig interessant tv. Åh så herlig da;)

  @Vilde: hmm, det har de.

  @Karoline: tusen takk Karro. Ja, hun er skikkelig teit.

  @Susanne Vedvik: Hmm, Beyonce er virkelig flink. Tusen takk!!

  @Anja: tusen takk Anjamor.

  @Veronica (alltid like glad når navnesøssen kommenterer): tusen takk. Ja, skikkelig dumt kvinnemenneske. Nei, tror ikke livet er lett om man er hetero, homofil eller lesbisk.

  @Living A Peacful Life: Skjønner deg;) Ja, likte den strikkejakken, kanonfin.

  @Tina: jaaa. jeg vet, er det som er skummelt! Hmm, folk er urettferdige.

  @Vilde: Hmm, superherlig!!

  @mzlive: Enkelte kjoler gjør det;) ja, to år gikk jeg, så to år i lære;)

  @Ida Sanden: Tusen takk;)

  @Susanne Vedvik: Ja, er veldig koselig;) Hehe, takk.

 16. Anonym sier:

  Åja, 🙂
  Jeg skal gå på barne- og ungdom til høsten 🙂

  Ja, det er herlig! Jeg likte den grå genseren godt.. :)Åja, 🙂
  Jeg skal gå på barne- og ungdom til høsten 🙂

  Ja, det er herlig! Jeg likte den grå genseren godt.. 🙂

 17. SV: Det var vel egentlig ikke meninga å galoppere, men vi mista litt kontrollen over hesten. Var nesten skummelt. Var sikker på jeg kom til å falle av. Det var ikke engang dempere på vogna, så rumpa fikk kjenne det xD

  Oi! Det var på tide, ja! 😀 Hvilken hest «har» du da?SV: Det var vel egentlig ikke meninga å galoppere, men vi mista litt kontrollen over hesten. Var nesten skummelt. Var sikker på jeg kom til å falle av. Det var ikke engang dempere på vogna, så rumpa fikk kjenne det xD

  Oi! Det var på tide, ja! 😀 Hvilken hest «har» du da?

 18. Veldig bra innlegg om Karin Monsen:) Helt enig!Veldig bra innlegg om Karin Monsen:) Helt enig!

Skriv et svar