mai 01

Da var et kappittel over, og et nytt et starter.

Da var dagen her (30 april), siste dagen min på sykehjemmet. Jeg var oppe for å si hade til de kollegaene jeg har hatt i 2 år og 9 måneder. Vi hadde felleslunsj og det var en deilig pasta og kylling salat. De er sabla flinke å lage mat disse kokkene på kjøkkenet.

Kommer virkelig til å savne allesammen. Det har vært et så godt forhold mellom oss kollegaer, jeg har trivdes hvert sekund jeg har vært på jobb der, fordi kollegaene mine har vært helt fantastiske.

Fikk et nydelig sølvsmykke fra gjengen, som jeg skal få lagt ut bilde av i morgen på bloggen.

mandag starter jeg i ny jobb, i barnehage med småtasser fra 0-3 år. Gleder meg veldig masse, først og fremst til å prøve et nytt yrke, men også det at jeg kanskje kan fungrere bedre med en «lettere» jobb.Fordi sykehjem har vært tungt, men interessant.

Noen av dere som har måtte gå fra en kjempejobb til en annen jobb pga helsen?

I morgen er den 1 mai, jeg skal på (ikke le) Hannah Montana film premieren i Bergen. Skal være følge til en som virkelig ville se filmen, og så snill som jeg er, så er jeg med jeg;) For å være ærlig, har litt lyst å se den selv:P haha.

Noen av dere som skal se, eller har sett Hannah Montana filmen?

Ellers har jeg vært i stallen i dag (Torsdag 30.). FY så herlig å komme dit igjen å kjenne hestelukten. Spesielt med fint vær, og gode venner i stallen. Er ca 3 uker siden jeg så Rigel sist, for jeg har ikke vært helt i form i leddene mine + at jobb og møter har kommet litt i veien. Men i dag var jeg overklar for stallen. Red sammen med Kristine (som eier Siljan Gutten) og søstren hennes Hanne (som lånte en fjording i stallen, Bastian). Vi red opp til to ridebaner et stykke fra stallen, for Kristine og Hanne skulle trene litt dressur, for de skal på kurs i helgen, mens jeg red Rigel litt for meg selv i skritt og trav på banen. Herlig å være på hesteryggen igjen.

Da vi kom på veien tilbake til stallen, så red meg og Kristine opp noe vi kaller for «kjerreveien» og tok oss en fres-galopp opp ene bakken, bare for å få ut resten av energien på hestene, som forøvrig var veldig spreke og litt vanskelige i dag.


(Meg og Rigel en gang i fjor høst. På denne banen var vi i dag og.)

Venninnepresentasjon 6

Jannicke er dette. Hva skal jeg si om Jannicke annet at hun er en smilende og blid jente/dame. Møtte henne første gang, da jeg skulle ha elevens valg uke i 10 klasse (leeenge siden), og jeg valgte å reise til min mormor og de og arbeide i 1-2 klassen der ute på øyen. Lærerinnen der var da Jannicke, som det ikke var så vanskelig å bli kjent med. Hadde en super uke, der vi gikk Lucia tog (ja, det var nærmt jul), lagde pepperkake hus fra grunnen av (som vi SLET med å lime sammen med melis ja), og vi sang julesanger.

Ble til at meg og en til gikk på besøk til Jannicke noen kvelder mens jeg var der ute, og det var så koselig. Og siden har vi holdt kontakten.
Latteren
sitter alltid løst hos Jannicke, og jeg blir alltid i godt humør når jeg er med henne (selv om det ikke har blitt så ofte nå…), eller snakker med henne på msn/fjesboken.

Jannicke er rett og slett bare fantastisk, man blir så glad i Jannicke, og kan snakke med Jannicke om ALT. Hun har alltid noen støttende og oppmuntrende ord. Er virkelig heldig som kjenner henne;)

Savner skøyte-turene våre, så håper jeg kan bli flinkere å få rumpen min med meg og besøke deg snart;)

VELDIG glad i deg Jannicke;)

Og med Jannicke, så viser det at selv om det er en del aldersforskjell, så kan man være veninner fordi om.

Hva skal dere 1 mai da? Bare nyte fri-dagen?

13 kommentarer

 1. GOOOO Hannah Montana 😀 Venter til den kommer på dvd jeg.. eller tv 😛
  Jeg skal dra en tur på hytta idag, nyte godværet og spise reker, hurra!GOOOO Hannah Montana 😀 Venter til den kommer på dvd jeg.. eller tv 😛
  Jeg skal dra en tur på hytta idag, nyte godværet og spise reker, hurra!

 2. Hihi, jeg har faktisk litt lyst å se den filmen jeg også! Ser så KOSELIG ut! Jeg har bare sett et par episoder av tvserien, men filmen ser kul ut 😉

  Spennende med ny jobb for deg, da! SKjønner det er litt trist å slutte i den gamle, når du egentlig likte deg der. Håper det blir like kjekt i den nye jobben også!

  SVAR: Å, heldige deg som hadde mamsen som kunne holde øye med alle de flotte tingene som kom inn på Fretex. Ikke dumt!

  Hvilke stall holder du til i? Jeg hadde hest på Hordnes i 6 år 🙂 Miss it!Hihi, jeg har faktisk litt lyst å se den filmen jeg også! Ser så KOSELIG ut! Jeg har bare sett et par episoder av tvserien, men filmen ser kul ut 😉

  Spennende med ny jobb for deg, da! SKjønner det er litt trist å slutte i den gamle, når du egentlig likte deg der. Håper det blir like kjekt i den nye jobben også!

  SVAR: Å, heldige deg som hadde mamsen som kunne holde øye med alle de flotte tingene som kom inn på Fretex. Ikke dumt!

  Hvilke stall holder du til i? Jeg hadde hest på Hordnes i 6 år 🙂 Miss it!

 3. SV: Haha, jaa. Jeg kjenner heldigvis ikke noe, selv om jeg trodde jeg ville det! En opplevelse var det hvertfall xD

  Aah. De fleste hestene jeg har ridd på har hatt de uvanene med å ville være foran andre hester og løpe ut. Jeg har egentlig veeldig dårlig erfaringer med hester, men likevel sier jeg aldri nei til å bli med på en tur. Skjønner ikke det der jeg :p

  Hun heter Moa-Frøkna. Venninna mi som har tenkt å kjøpe henne. Foreløpig bare tar hun seg av henne. Jeg tror hun er en kaldblods. Vet helt ærlig ikke fordi jeg har liksom ikke spurt. Hvor gammel hun er vet jeg heller ikke, men tipper rundt 10-12. Vet bare at venninna mi har passet på henne etter at hun ble redda fra dårlige eiere. Er blitt en flott hest nå, iallfall :)SV: Haha, jaa. Jeg kjenner heldigvis ikke noe, selv om jeg trodde jeg ville det! En opplevelse var det hvertfall xD

  Aah. De fleste hestene jeg har ridd på har hatt de uvanene med å ville være foran andre hester og løpe ut. Jeg har egentlig veeldig dårlig erfaringer med hester, men likevel sier jeg aldri nei til å bli med på en tur. Skjønner ikke det der jeg :p

  Hun heter Moa-Frøkna. Venninna mi som har tenkt å kjøpe henne. Foreløpig bare tar hun seg av henne. Jeg tror hun er en kaldblods. Vet helt ærlig ikke fordi jeg har liksom ikke spurt. Hvor gammel hun er vet jeg heller ikke, men tipper rundt 10-12. Vet bare at venninna mi har passet på henne etter at hun ble redda fra dårlige eiere. Er blitt en flott hest nå, iallfall 🙂

 4. Hei igjen!

  SVAR: Aha, ja jeg vet hvor det er, men har ikke vært i stallen der. Men har hørt det er nydelig i området der! :)Hei igjen!

  SVAR: Aha, ja jeg vet hvor det er, men har ikke vært i stallen der. Men har hørt det er nydelig i området der! 🙂

 5. Det er så snålt å slutte på en plass, og sikkert enda rarere etter så lang tid. Koselig at det ble en fin avslutning for deg da, og at du fikk noe å minnes dem for 🙂 gleder meg til å se bilde av det! 🙂 Jeg har aldri måttet bytte jobb av helsemessige årsaker, faktisk ikke byttet jobb så ofte annet enn fra sommerjobber, hehe 🙂 Det er så snålt å slutte på en plass, og sikkert enda rarere etter så lang tid. Koselig at det ble en fin avslutning for deg da, og at du fikk noe å minnes dem for 🙂 gleder meg til å se bilde av det! 🙂 Jeg har aldri måttet bytte jobb av helsemessige årsaker, faktisk ikke byttet jobb så ofte annet enn fra sommerjobber, hehe 🙂

 6. Hanna Montana ser jeg ikke på. Idag 1. mai, har vi vært på biltreff, og ellers kost oss med pizza fra pizzabakeren. Ikke så mye spennende vi har gjort på med andre ord. I kveld blir det sløving. :)Hanna Montana ser jeg ikke på. Idag 1. mai, har vi vært på biltreff, og ellers kost oss med pizza fra pizzabakeren. Ikke så mye spennende vi har gjort på med andre ord. I kveld blir det sløving. 🙂

 7. Jeg skal gjøre skolearbeid og være barnevakt. Btw, har du egen hest?Jeg skal gjøre skolearbeid og være barnevakt. Btw, har du egen hest?

 8. Jeg har aldri hatt en fast jobb, så jeg vet ikke hvordan det er, men jeg kan tenke meg det! Husker jo bare hvor trist det var da danselæreren min skulle avslutte kurset, så fikk jeg aldri dratt til avslutningsmiddagen med henne og resten av danserne jeg var blitt så god venn med.

  SV: Oii! Da skjønner jeg du fikk blemmer og litt av hvert, ja xDJeg har aldri hatt en fast jobb, så jeg vet ikke hvordan det er, men jeg kan tenke meg det! Husker jo bare hvor trist det var da danselæreren min skulle avslutte kurset, så fikk jeg aldri dratt til avslutningsmiddagen med henne og resten av danserne jeg var blitt så god venn med.

  SV: Oii! Da skjønner jeg du fikk blemmer og litt av hvert, ja xD

 9. Kos deg masse på premiere da søta:) Kos deg masse på premiere da søta:)

 10. Anonym sier:

  Jeg så på Hannah Montana førpremiere. Den er ikke såå ille, men den er ikke akkurat bra heller : pJeg så på Hannah Montana førpremiere. Den er ikke såå ille, men den er ikke akkurat bra heller : p

 11. hehe, tror det er mange ungdommer som smugtitter på hannah montana:Phehe, tror det er mange ungdommer som smugtitter på hannah montana:P

 12. Skjønner godt det er vemodig å slutte på en plass man trives, men jeg skal krysse fingrene for at du får det bra i barnehage også! 🙂

  Barnehage er ikke en lett jobb altså, man blir sliten, men på en annen måte 😉 Lykke til!Skjønner godt det er vemodig å slutte på en plass man trives, men jeg skal krysse fingrene for at du får det bra i barnehage også! 🙂

  Barnehage er ikke en lett jobb altså, man blir sliten, men på en annen måte 😉 Lykke til!

 13. @ceciliek: Åh, herlig. Alltid kos med hyttetur. Ja, du får vente på dvdn:)

  @Living A Peacful Life: Filmen var litt koselig;) Tusen takk, satser på at det blir kjekt i den nye jobben ja, er positivt innstillt til det meste;)

  @Tina: Herlig;) flinke venninnen din da, blir så glad når mennesker tar seg av dyr som ikke har hatt det så godt;)

  @LAPL: jepp, området er vakkert, speseilt om sommeren.

  @KAYSO: Heldig du, skulle ønske jeg slapp å skifte jobb, men siden jeg har leddgikt, så ble sykehjem for tungt.

  @Theri: hehe, herlig med en en sløv kveld da;) Ekke alle som ser Hannah Montana, ser egentlig ikke på det jeg heller, sett noe, men ekke noe jeg MÅÅ se, og ikke ser jeg det fast heller.

  @Veronica: nei, ikke egen hest, men 1-3 ganger i uken låner jeg Rigel, og hatt ham i to år nå..tror jeg;) så «litt» min er han:P

  @Tina: bare vent til du får deg fast jobb, man blir så knyttet til gode kollegaer.

  @Kari: takker og neier min venn;)

  @Ida Sanden: hehe, helt enig;) ikke verdens beste film, men sett dårligere og mindre komiske.

  @Benedikte: jepp, men det er ikke mange som tør innrømme det:P

  @Thunderbat: takker;) tror jeg kommer til å trives;) Jeg vet at det er slitsomt med barnehage, men ikke så mye løft og så mye medisiner å tenke på osv. Og jeg skal ha de helt minstre, fra 0-3 år, så blir støynivå på en annen måte og. Takk;)@ceciliek: Åh, herlig. Alltid kos med hyttetur. Ja, du får vente på dvdn:)

  @Living A Peacful Life: Filmen var litt koselig;) Tusen takk, satser på at det blir kjekt i den nye jobben ja, er positivt innstillt til det meste;)

  @Tina: Herlig;) flinke venninnen din da, blir så glad når mennesker tar seg av dyr som ikke har hatt det så godt;)

  @LAPL: jepp, området er vakkert, speseilt om sommeren.

  @KAYSO: Heldig du, skulle ønske jeg slapp å skifte jobb, men siden jeg har leddgikt, så ble sykehjem for tungt.

  @Theri: hehe, herlig med en en sløv kveld da;) Ekke alle som ser Hannah Montana, ser egentlig ikke på det jeg heller, sett noe, men ekke noe jeg MÅÅ se, og ikke ser jeg det fast heller.

  @Veronica: nei, ikke egen hest, men 1-3 ganger i uken låner jeg Rigel, og hatt ham i to år nå..tror jeg;) så «litt» min er han:P

  @Tina: bare vent til du får deg fast jobb, man blir så knyttet til gode kollegaer.

  @Kari: takker og neier min venn;)

  @Ida Sanden: hehe, helt enig;) ikke verdens beste film, men sett dårligere og mindre komiske.

  @Benedikte: jepp, men det er ikke mange som tør innrømme det:P

  @Thunderbat: takker;) tror jeg kommer til å trives;) Jeg vet at det er slitsomt med barnehage, men ikke så mye løft og så mye medisiner å tenke på osv. Og jeg skal ha de helt minstre, fra 0-3 år, så blir støynivå på en annen måte og. Takk;)

Skriv et svar