mai 03

3 Mai allerede…

Først av alt lovet jeg dere et bilde av smykket jeg fikk av de «gamle» kollegaene mine på torsdag. Et lite søtt skinnende et;) jeg er så glad i sånne helt enkle smykker, som likevel gjør litt av seg. For de kan kombineres med de litt lengre smykkene igjen.
Ble ikke så bra bilde, men her er det i hvertfall.

Ellers var jeg på Hannah Montana premieren fredag, filmen var egentlig litt morsom. Det var ikke noe sånn kjempebra film med en helt fantastisk handlig, men en helt OK film med noen morsomme scener. I kinosalen satt det faktisk en hel haug med Amerikanere, en jentegjeng i ca alder 18-25, noen kjærestepar i alderen 16-20 og noen små-barn. Så jeg var ikke den eneste over 20 «ler» og det var veldig bra. Selv om jeg var med de som er yngre enn meg, ikke det at jeg er flau eller noe, men noen ganger er det greit å ikke være den eneste «voksne» i kinosalen:P

Jeg ble gående ut av kinoen med noen nye sanger på hjernen da (hjelp meg) men heldigvis gikk de over etterhvert:P
Her er forresten bilde av det jeg gikk med.

Tights & Tunika: Bik Bok, Dongrijakke: en tante hengte igjen en gang i tiden, Sko: DNA, Smykke: Vero Moda og Veske: kostet 13 kr i England.

I går gjorde jeg ikke noe mer spesielt enn å ta med meg hunden på en good skogstur, der vi brukte noen timer ute i solen. Etter det så hjalp jeg noen venner med å lage til komfirmasjonsbord til lillesøster av dem. Vi dekket og pyntet lokalet, så fikk dessverre ikke med meg hele Korslaget, men fikk med meg at Hanne vant, og det satt jeg pris på:)

Mai Mai Mai Mai

Der vi som har bunad (eller drakter) stresser like mye hvert år med spørsmål som: -Passer den i år? er den blitt for stor, eller har den blitt for liten?

-Ligger alle søljene i smykkeskrinet, der jeg mener jeg la dem i fjor, eller har jeg lagt dem hver for seg? Er de pusset over, eller skulle de hatt seg en omgang med sølvpuss? Og klarer man å sette dem i skjorten i år, uten å stikke den vonde nålen i halsen slik man gjorde i fjor, og egentlig er merket for livet med en angst for at noen skal stikke deg i halsen igjen?

-Er skjorten flekkete og trenger seg en tur i maskinen, eller ble den vasket i fjor, før den ble hengt bakerst i skapet med bunaden?

Underskjørtet, ble det hengt opp sammen med bunaden, eller har det forsvunnet med noe vask og jeg må ut å kjøpe meg et nytt et? Og selger de underskjørt andre steder enn Spar Kjøp lenger? Eller må du lete i mormors skuffe etter et nytt et, som da IKKE er sort, og ser mer ut som noe rare greier de gikk med på 1300-tallet når de sov?

-Og bunadskoene, hvilken skoeske ligger nå dem i, og må de gåes ut før jeg tar dem på meg igjen, eller skal jeg ta kjangsen på at de ble gått nok ut i fjor? Noe de sikkert ikke ble, og man riskikerer å få noen helsikkens kjøttsår på hælene, så man må pine seg igjennom tre-fire komfirmasjoner og EN 17 mai til. Bare fordi man var dum nok til å tenke at: neida, de trenger nok ikke å gåes ut før de skal brukes i år.

Og at man ikke skal gå i sandaler til bunad, siden det er og blir veldig stygt… Selv om det var sandaler man helst vil ha på beina etter det første kjøttsåret kommer til syne..

-Så må vi ikke glemme Hold In Strømpebuksene da, som man egentlig mener at man klarte å henge sammen med bunad-stasen fra i fjor, men man kommer på dagen før at man skulle hatt en ny en. Da risikerer man som regel at Hold In (her og der) strømpebuksene er utsolgt i daglivare butikken, og man må gå på en kjedebutikk for å lete etter en, som er dobbelt så dyr som den i daglivarebutikken. Og eneste grunnen for at man faktisk trenger Hold In strømpebuksen, er at da er det lettere å begrense inntaket av rømmegrøten, kringelne og spekematen, for å ikke spise seg ut av den bunaden, som heldigvis passet i år og.

Og dette er som regel de tingene vi kommer på, DAGEN før vi i det hele tatt skal ha på oss denne bunaden, og da på kvelden, slik at alle butikkene er stengt.

Kjenner noen seg igjen?

Heldigvis, i år har jeg vært smart, jeg VET at bunaden passer, for den var litt for stor i fjor, jeg har ikke lagt på meg siden det. Bunadskoene mine har jeg allerede begynt å gå inn, og underskjørt, søljer og strømpebukse henger pent og pyntelig på klehengeren sammen med bunanden min, bakerst i klesskapet. Eller, Vestlandsdrakten min heter det;)

Noen som har orden på bunaden sin i år? og har dere bunad/drakt, i så fall, hvilken?

I dag har jeg egentlig bare gått tur med hunden og sittet i hagen og slikket sol. Håper på å få litt brunfarge før jeg skal på Gullruten neste lørdag. Ble forresten VELDIG glad, for fant igjen de fine favorittskoene mine av alle skoene mine igjen. Nå må jeg bare til skomakeren og få fikset hælen på dem.

Er de ikke fine?

Ellers skal jeg se reprisen av Gossip Girl om ikke så alt for lenge.

Ha en strålende søndag videre folkens.

18 kommentarer

 1. Så fiint smykke!:)Så fiint smykke!:)

 2. Anonym sier:

  SV: Tusen takk!

  Jeg har faktisk litt lyst til å se Hanna Montana på kino jeg også, men ingen av mine venner virker særlig entusiastiske til ideen 😛

  … Også var det noen utrolig søte sko du hadde der (:SV: Tusen takk!

  Jeg har faktisk litt lyst til å se Hanna Montana på kino jeg også, men ingen av mine venner virker særlig entusiastiske til ideen 😛

  … Også var det noen utrolig søte sko du hadde der (:

 3. Så søtt smykke! Elsker ting som glitrer! 😀 Jeg har ikke bunad, jeg… 🙁 Men sikkert endel å bekymre seg for, ja… Høres slik ut! Den er jo verdt maaaasse penger…

  Jeg har også lyst å se Hanna Montana 🙂

  SVAR: Ja, enig, det hvite passer best i familiebesøk og det svarte når jeg vil være mindre søt! 😛

  Så søtt smykke! Elsker ting som glitrer! 😀 Jeg har ikke bunad, jeg… 🙁 Men sikkert endel å bekymre seg for, ja… Høres slik ut! Den er jo verdt maaaasse penger…

  Jeg har også lyst å se Hanna Montana 🙂

  SVAR: Ja, enig, det hvite passer best i familiebesøk og det svarte når jeg vil være mindre søt! 😛

 4. hehe trur det er mange som kjenner seg igjen akkurat der med bunadene:Phehe trur det er mange som kjenner seg igjen akkurat der med bunadene:P

 5. Anonym sier:

  Det var et superfint kjede:)Det var et superfint kjede:)

 6. Anonym sier:

  Jeg har faktisk vært i Skiatos, var veldig fint der :)Jeg har faktisk vært i Skiatos, var veldig fint der 🙂

 7. SV: Tusen takk! 😀 Jeg skjønner ikke at du tørr å ta hull på noen! Det hadde aldri jeg gjort. Jeg var livredd for å klippe hår før, men etter jeg begynte å utforske mer på håret mitt selv, gikk det fort over. Er blitt personlig stylist for venner og familie ;D

  Kjempefint smykke og sko! Jeg har aldri likt Hanna Montana, tror egentlig det er bare pga den dårlige norske dubbinga xD Bunad er STRESS. Jeg var i konfirmasjon i dag, men bestemte meg for å bruke en vanlig kjole og la bunaden henge i noen år. xDSV: Tusen takk! 😀 Jeg skjønner ikke at du tørr å ta hull på noen! Det hadde aldri jeg gjort. Jeg var livredd for å klippe hår før, men etter jeg begynte å utforske mer på håret mitt selv, gikk det fort over. Er blitt personlig stylist for venner og familie ;D

  Kjempefint smykke og sko! Jeg har aldri likt Hanna Montana, tror egentlig det er bare pga den dårlige norske dubbinga xD Bunad er STRESS. Jeg var i konfirmasjon i dag, men bestemte meg for å bruke en vanlig kjole og la bunaden henge i noen år. xD

 8. Kjempefint smykke, og søte sko 🙂
  Klart vi følger meg på Hanna Montana :DKjempefint smykke, og søte sko 🙂
  Klart vi følger meg på Hanna Montana 😀

 9. SÅ fint kjede du har fått:)SÅ fint kjede du har fått:)

 10. Kjempefint smykke 🙂

  Har heldigvis ikke bunad jeg :PKjempefint smykke 🙂

  Har heldigvis ikke bunad jeg 😛

 11. Så søtt smykke du fikk av kollegaene dine.
  Jeg og skal gå å se Hannah Montana filmen:) Forventer ikke at den er veldig bra, men tror den er kjekk og se på og det er jo det viktigste.
  Jeg har bunad, har ikke prøvd den på enda men regner med det skal gå fint.

  Sv: Høres kjekt ut å jobbe i barnehage da. Hvordan gikk første dag i barnehagejobben i dag?Så søtt smykke du fikk av kollegaene dine.
  Jeg og skal gå å se Hannah Montana filmen:) Forventer ikke at den er veldig bra, men tror den er kjekk og se på og det er jo det viktigste.
  Jeg har bunad, har ikke prøvd den på enda men regner med det skal gå fint.

  Sv: Høres kjekt ut å jobbe i barnehage da. Hvordan gikk første dag i barnehagejobben i dag?

 12. Utrolig fint smykke :)Utrolig fint smykke 🙂

 13. hehe jeg eier ikke bunad jeg så er glad jeg slipper alt det stresset 😛 Har heller aldri hatt noe lyst på bunad, synes egentlig det er helt greit. Men veldig fint på de som faktisk har en da, skal ikke nekte for det hehe :Phehe jeg eier ikke bunad jeg så er glad jeg slipper alt det stresset 😛 Har heller aldri hatt noe lyst på bunad, synes egentlig det er helt greit. Men veldig fint på de som faktisk har en da, skal ikke nekte for det hehe 😛

 14. Utrolig vakkert smykke :)Utrolig vakkert smykke 🙂

 15. SV: Tusen takk! NAvnet ble Line Oliva:-)
  Haha, har faktisk hørt det en gang før også!SV: Tusen takk! NAvnet ble Line Oliva:-)
  Haha, har faktisk hørt det en gang før også!

 16. Flott smykke! Håper de fikser skoene da. :)Flott smykke! Håper de fikser skoene da. 🙂

 17. @Cathrine: takk;) håper eg og.. for eg må bort med dem i morgen..

  @Vilde: herlig navn;)

  @Tonje: aww;) takk.

  @Linn Marie: Bunad er fint, jeg ønsket meg bunad, men fikk vestlandsdrakten i stedet;)

  @Christine: takker;)

  @Hege Flåt: Tusen takk, herlige kollegaer som viser at en setter pris på en;) Den er ikke så veldig bra nei, men var ikke noe gale å se på. Ble i godt humør da. Åssn bunad har du? Det gikk kjempefint i barnehagen;)

  @Maria Sollie:D : jaa<3

  @Thunderbat: tusen takk;) hehe, ekke alle som liker å gå med bunad.

  @Hanne: takk;) synes jeg og.

  @Ane: takk;) hehe, ja i smug:P

  @EVANETICA: hehe, skjønner ikke at eg gjorde det heller, kommer aldri til å gjøre det igjen.

  Tusen takk;) elsker skoene og smykket. Dubbingen er pyton, ekke noe Hannah Montana fan, men så filmen;) og sett av og til på disney channel.

  @Ida Sanden: heldig;) tviler ikke!!

  @Ane: takk:)

  @Benedikte: ja, tror jeg og:P

  @Living A Peaceful Life: hehe, de er verdt en HEL del ja! da må du dra å se filmen;) helt enig, du er flink å sy og ordne i hvertfall:)

  @Ina: ta med deg en liten en da, en god unnskyldning for å se barnefilm, og du kan si til venninnene dine at du er med den lille;) i mitt tilfelle er dette sant da, men brukte en unge som unnskyldning for å se Ole Brum filmen.

  @Vilde: thank you;)

  @Cathrine: takk;) håper eg og.. for eg må bort med dem i morgen..

  @Vilde: herlig navn;)

  @Tonje: aww;) takk.

  @Linn Marie: Bunad er fint, jeg ønsket meg bunad, men fikk vestlandsdrakten i stedet;)

  @Christine: takker;)

  @Hege Flåt: Tusen takk, herlige kollegaer som viser at en setter pris på en;) Den er ikke så veldig bra nei, men var ikke noe gale å se på. Ble i godt humør da. Åssn bunad har du? Det gikk kjempefint i barnehagen;)

  @Maria Sollie:D : jaa<3

  @Thunderbat: tusen takk;) hehe, ekke alle som liker å gå med bunad.

  @Hanne: takk;) synes jeg og.

  @Ane: takk;) hehe, ja i smug:P

  @EVANETICA: hehe, skjønner ikke at eg gjorde det heller, kommer aldri til å gjøre det igjen.

  Tusen takk;) elsker skoene og smykket. Dubbingen er pyton, ekke noe Hannah Montana fan, men så filmen;) og sett av og til på disney channel.

  @Ida Sanden: heldig;) tviler ikke!!

  @Ane: takk:)

  @Benedikte: ja, tror jeg og:P

  @Living A Peaceful Life: hehe, de er verdt en HEL del ja! da må du dra å se filmen;) helt enig, du er flink å sy og ordne i hvertfall:)

  @Ina: ta med deg en liten en da, en god unnskyldning for å se barnefilm, og du kan si til venninnene dine at du er med den lille;) i mitt tilfelle er dette sant da, men brukte en unge som unnskyldning for å se Ole Brum filmen.

  @Vilde: thank you;)

Skriv et svar