mai 04

Monday once again!

Og første dagen i ny jobb. Kan bare si at jeg elsker å jobbe i barnehagen, greit, jeg har vært der en dag, men likevel. DE herlige ungene og noen fantastisk snille kollegaer jeg skal jobbe med. Gleder meg allerede til i morgen.

Hva har dere gjort denne mandagen?

Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder fra helgen. Lørdagsturen til meg, hunden og mamma (er mamma som har tatt bildene av meg). Også blomsterkransen jeg flettet i går;) Flettet den til hunden, se så fornøyd hun ble;)

Har ikke jeg bare en utrolig skjønn hund?

16 kommentarer

 1. Sprek. Lexie er like skjønn som alltid!!Sprek. Lexie er like skjønn som alltid!!

 2. Anonym sier:

  Nydelig blomsterkrans! <3 Fin blogg du har 😉 Takk for alle kommentarene, kjemep koslig med litt tilbake melding <3 Nydelig blomsterkrans! <3 Fin blogg du har 😉 Takk for alle kommentarene, kjemep koslig med litt tilbake melding <3

 3. Anonym sier:

  Jo – du har en utrolig søt hund! 🙂 Og så bra at du er så fornøyd med den nye jobben!Jo – du har en utrolig søt hund! 🙂 Og så bra at du er så fornøyd med den nye jobben!

 4. For en herlig hund 😀 lignet litt på min!For en herlig hund 😀 lignet litt på min!

 5. @svar: nei, det var ikke noe gøy akkurat.. åh, barnehage er så gøy å jobbe i, aldri en lik dag og aldri noe tid du kjeder deg på :)@svar: nei, det var ikke noe gøy akkurat.. åh, barnehage er så gøy å jobbe i, aldri en lik dag og aldri noe tid du kjeder deg på 🙂

 6. Igår stresset jeg bare! For mye…! Igår stresset jeg bare! For mye…!

 7. Nåååwwh, han va søøøtis da =) elsker hunder =) Så bra du trives og kjenner at miljøet er bra! Ingenting er bedre enn å trives der man jobber, så wooohoo 🙂 heheNåååwwh, han va søøøtis da =) elsker hunder =) Så bra du trives og kjenner at miljøet er bra! Ingenting er bedre enn å trives der man jobber, så wooohoo 🙂 hehe

 8. Anonym sier:

  Bra du liker deg på jobben da, det er jo det viktigste :)Bra du liker deg på jobben da, det er jo det viktigste 🙂

 9. Så bra at du hadde det fint 🙂

  Jeg brukte dagen på lesing jeg..Kjedelig :PSå bra at du hadde det fint 🙂

  Jeg brukte dagen på lesing jeg..Kjedelig 😛

 10. Så flott at du er fornøyd med jobben så langt! Viktig det vetdu 🙂 Nydelig hund du har :DSå flott at du er fornøyd med jobben så langt! Viktig det vetdu 🙂 Nydelig hund du har 😀

 11. Så søt hund !Så søt hund !

 12. Hihi… Kjempesøt hund ja. 🙂 Og godt å høre at din første dag på jobb gikk så bra. 🙂 Jeg stortrives ihvertfall i barnehage. :)Hihi… Kjempesøt hund ja. 🙂 Og godt å høre at din første dag på jobb gikk så bra. 🙂 Jeg stortrives ihvertfall i barnehage. 🙂

 13. @Elisabeth: takker!

  @Tina: 😉 takk;)

  @Thunderbat: takk. lesing kan være kjedelig, men og kjekt.

  @Ida Sanden: takk;)

  @KAYSO: hehe, HUN, er en jente:P hehe, men takk. Helt sant:)

  @Karoline: huffa Karoline, stress ned:P

  @Benedikte: ja, barnehage er supert;)

  @Maria Stenersen: jaa, sant;) herlig hund du har og;)

  @Silje: tusen takk;) ja, synes jeg og!

  @AnnieRud: tusen takk. Liker din blogg kjempegodt.

  @Cathrine: Jepp, er kjempesprek *ler* takk, Ja Lexie er HERLIG.@Elisabeth: takker!

  @Tina: 😉 takk;)

  @Thunderbat: takk. lesing kan være kjedelig, men og kjekt.

  @Ida Sanden: takk;)

  @KAYSO: hehe, HUN, er en jente:P hehe, men takk. Helt sant:)

  @Karoline: huffa Karoline, stress ned:P

  @Benedikte: ja, barnehage er supert;)

  @Maria Stenersen: jaa, sant;) herlig hund du har og;)

  @Silje: tusen takk;) ja, synes jeg og!

  @AnnieRud: tusen takk. Liker din blogg kjempegodt.

  @Cathrine: Jepp, er kjempesprek *ler* takk, Ja Lexie er HERLIG.

 14. @Theri: jaa;) tusen takk. Barnehage er supert!@Theri: jaa;) tusen takk. Barnehage er supert!

 15. Anonym sier:

  SV: he he – ja, må innrømme at det egentlig var ganske halv-hjerta! he he. Og da funker det ikke! 🙂 Har opplevd at det funker når jeg gjør det riktig!SV: he he – ja, må innrømme at det egentlig var ganske halv-hjerta! he he. Og da funker det ikke! 🙂 Har opplevd at det funker når jeg gjør det riktig!

 16. JObbjobbjobb over heile linja.. og uka! samme greia i dag som mandag, men kundene var liiitt hyggeligere 😛 Bra du er hyggelig, det setter vi butikkfolk STOR pris på, du aner ikke! Hjertelig velkommen til CO når som helst!JObbjobbjobb over heile linja.. og uka! samme greia i dag som mandag, men kundene var liiitt hyggeligere 😛 Bra du er hyggelig, det setter vi butikkfolk STOR pris på, du aner ikke! Hjertelig velkommen til CO når som helst!

Skriv et svar