mai 05

Stallgjengen!

Dette er da 3 av verdens beste stallfolk i stallen der jeg er. Det er egentlig disse tre personene jeg har mest med å gjøre, når det gjelder å ri på tur med og faktisk utenfor stallen (hint: filmkveld:P)

Even: Han ble jeg kjent med når jeg begynte å ha Rigel 1 gang i uken. Det er virkelig en gutt som både er flink med hester, og virkelig kan ri. Han kan ri barbak (altså, uten sal) som en indianer på prærien. Han er sønnen til hun som eier Rigel (den hesten jeg pleier å ha), og han ble for ikke så lenge siden, eieren av sin store, sorte Frieser Vallak Matthijs(hestenes svar på Rolls Royce). De er virkelig et pent dressur-par. De kommer til å nå langt innen dressuren når den tiden kommer.

Even har også vært den som har overlevd med en overnervøs Vero på ryggen til Rigel, så all ære til at han overlever å være turkameraten min med Matthijs og Rigel. Alltid like kjekt å være på tur med Even, Matthijs og Rigel:) Og håper det blir mange flere turer;)

Even er også en jeg annser som en av mine beste gutte-venner;)

Hanne: Hun har jeg egentlig kjent siden hun var liten, siden hun spradet rundt i stallen der Garptor stod en gang i tiden. Men har blitt enda mer kjent med henne nå som Hanne har blitt stor jente;)  En kjempejente som er flink til å ri og flink med hest, for å være så ung som hun er. Gleder meg til vi får oss noen turer sammen på hesteryggen. Hun har Siljan Gutten sammen med Kristine (støresøsteren). Og hun og Siljan er et søtt par;)

Og i stallen, så er ikke alderen noe som betyr noe, så jeg ser på Hanne som en av mine venninner😉

Kristine: Storesøstren til Hanne, som jeg ble kjent med gjennom Elisabeth, og egentlig gjennom msn. Var med henne på tur med Siljan når han stod i den gamle stallen, og etter jeg tipset henne om ledig stallplassAlmeland (der Rigel stod) så ble det flere turer. Ikke så mange som jeg har ønsket da (men det er bare fordi jeg er så himmla treg) men det kommer flere.

Vi har vært på ekstremsport tur med Siljan og Rigel (som var fantastisk morsom) og forhåpentligvis enda flere ekstremsport turer står for dør. Kristine er kjempeflink med Siljan Gutten, en god jobb har hun gjort;) Har også funnet en god venninne i Kristine, så håper virkelig vennskapet varer;) hun er en super jente.

Som dere kan se, så er vi en herlig gjeng på Stall Almeland! Vi har det veldig kjekt når vi er sammen, utenfor (hint igjen, filmkveld) og i stallen.

Jeg setter enormt stor pris på dere 3;)

Barnehagen

2 dagen i barnehagen har gått kjempefint! Jeg simpelthen elsker å jobbe med barn;) de er så innmari herlige.

Noen av dere som liker barn? Og noen av dere som kommer til å jobbe med barn i fremtiden?

11 kommentarer

 1. Du er så søt veronica!! Var kjempefin det du har skrevet:) Vennskapet vårt skal vare lenge vet du, du er en kjempejente! Gleder meg til du skal ha Rigel igjen, da tar vi oss en god tur (med stocksal denne gangen:-D)!

  Klemmer fra Kristine:)Du er så søt veronica!! Var kjempefin det du har skrevet:) Vennskapet vårt skal vare lenge vet du, du er en kjempejente! Gleder meg til du skal ha Rigel igjen, da tar vi oss en god tur (med stocksal denne gangen:-D)!

  Klemmer fra Kristine:)

 2. Anonym sier:

  Så koselig 🙂

  Jeg savner litt å være hestejente. Fant igjen mine gamle ridesko i går faktisk og tror du ikke de passer fortsatt? Jeg tror det er et tegn jeg:)Så koselig 🙂

  Jeg savner litt å være hestejente. Fant igjen mine gamle ridesko i går faktisk og tror du ikke de passer fortsatt? Jeg tror det er et tegn jeg:)

 3. Så gøy å jobbe i barnehage! Det er sikkert både kjempemorsomt og slitsomt:D
  Jeg er kjempeglad i barn!Så gøy å jobbe i barnehage! Det er sikkert både kjempemorsomt og slitsomt:D
  Jeg er kjempeglad i barn!

 4. Pene hester <3.
  Jeg er veldig glad i barn, men kunne ikke tenkt meg å jobbe i barnehage.Pene hester <3.
  Jeg er veldig glad i barn, men kunne ikke tenkt meg å jobbe i barnehage.

 5. Pene hester <3.
  Jeg er veldig glad i barn, men kunne ikke tenkt meg å jobbe i barnehage.Pene hester <3.
  Jeg er veldig glad i barn, men kunne ikke tenkt meg å jobbe i barnehage.

 6. finefinehesten =)

  jeg kunne godt ha tenkt meg å jobbe med barn, de er jo helt skjønne, men jobber i helsevesenet, så blir litt alle aldre for min del, hehe :)finefinehesten =)

  jeg kunne godt ha tenkt meg å jobbe med barn, de er jo helt skjønne, men jobber i helsevesenet, så blir litt alle aldre for min del, hehe 🙂

 7. For noen flotte hester :)For noen flotte hester 🙂

 8. Å, så koselig å bli presentert for noen «hestevenner» av deg, da! Koselig med bilde og tekst. Merker jeg savner livet i stallen!

  Så bra at du trives i barnehagen. Det er jo helt supert. Er jo så dumt om man ikke trivs i jobben sin… Håper det fortsetter så positivt som nå for deg! Ha en fin kveld :0)Å, så koselig å bli presentert for noen «hestevenner» av deg, da! Koselig med bilde og tekst. Merker jeg savner livet i stallen!

  Så bra at du trives i barnehagen. Det er jo helt supert. Er jo så dumt om man ikke trivs i jobben sin… Håper det fortsetter så positivt som nå for deg! Ha en fin kveld :0)

 9. Dere ser ut som en kjempekoselig gjeng ;)Dere ser ut som en kjempekoselig gjeng 😉

 10. Åh, savner å holde på med hest 🙂

  Jeg er veldig glad i barn, men kunne nok aldri tenkt meg å jobbe i barnehage. Det holder med et par unger om gangen for meg ;)Åh, savner å holde på med hest 🙂

  Jeg er veldig glad i barn, men kunne nok aldri tenkt meg å jobbe i barnehage. Det holder med et par unger om gangen for meg 😉

 11. @Veronica: hehe, hest er best! det er ikke så mange unger vi har, er 3 voksne på 9 barn:) og de er superherlige.

  @Rebekka-Jennie: tusen takk;)

  @Living A Peacful Life: Hehe, så koselig å høre da. Livet i stallen er noe for seg selv, merker når jeg er borte, så savner jeg det masse.

  Tusen takk, trives kjempegodt i barnehagen og tror nok (om jeg er innstillt på det også) at jeg kommer til å stortrives i mange år;) Du og!

  @Maria Stenersen: tusen takk;)

  @KAYSO: hehe, takk takk. Jeg og jobber i helsevesenet, eller jobbet heter det. Er utdannet omsorgsarbeider, så er litt innom alle aldre jeg og.

  @Ane: takker;) hehe, barnehage er supert. Er musikkbarnehage jeg er i, så er litt ekstra spesielt.

  @Vilde: det er slitsomt, men på en god måte. Elsker unger jeg og;) skal ha en stor skokk når jeg blir «stor».

  @Ane: hehe, gamle ridesko er tingen, jeg kjøpte meg nye i fjor, og da hadde jeg hatt de gamle i 13 år (eg vet..de skulle vært kastet). Ta tegnet ja, kom deg i stallen igjen!

  @Kristine: du og snuppa:) håper virkelig det holder ja, for bedre stallgjen enn oss skal man lete lenge etter. Jepp, er klar med stocksal og godt humør neste torsdag vet du;)@Veronica: hehe, hest er best! det er ikke så mange unger vi har, er 3 voksne på 9 barn:) og de er superherlige.

  @Rebekka-Jennie: tusen takk;)

  @Living A Peacful Life: Hehe, så koselig å høre da. Livet i stallen er noe for seg selv, merker når jeg er borte, så savner jeg det masse.

  Tusen takk, trives kjempegodt i barnehagen og tror nok (om jeg er innstillt på det også) at jeg kommer til å stortrives i mange år;) Du og!

  @Maria Stenersen: tusen takk;)

  @KAYSO: hehe, takk takk. Jeg og jobber i helsevesenet, eller jobbet heter det. Er utdannet omsorgsarbeider, så er litt innom alle aldre jeg og.

  @Ane: takker;) hehe, barnehage er supert. Er musikkbarnehage jeg er i, så er litt ekstra spesielt.

  @Vilde: det er slitsomt, men på en god måte. Elsker unger jeg og;) skal ha en stor skokk når jeg blir «stor».

  @Ane: hehe, gamle ridesko er tingen, jeg kjøpte meg nye i fjor, og da hadde jeg hatt de gamle i 13 år (eg vet..de skulle vært kastet). Ta tegnet ja, kom deg i stallen igjen!

  @Kristine: du og snuppa:) håper virkelig det holder ja, for bedre stallgjen enn oss skal man lete lenge etter. Jepp, er klar med stocksal og godt humør neste torsdag vet du;)

Skriv et svar