mai 08

Bare glad;)

Nå er første uken i barnehagen overstått, og jeg har storkost meg. Koser meg glugg ihjel med disse småtrollene som gliser, «prater» og synger om en annen. Som dere sikkert har merket på bloggen, så har det vært en travel uke.

Onsdag møtte jeg en venninne på kjøpesenteret i nærheten av der jeg bor, hadde ikke sett henne på en del år… så det var kjempekoselig å se henne igjen. Hun hadde med seg sin lille, superskjønne sønn på 5mnd, så jeg fikk gå rundt og trille barnevogn i butikker, noe jeg synes det er stas.

Har også hatt et kjempehovent håndledd, så har ikke fristet noe særlig å sette på dataen for å taste et nytt blogg-innlegg, for det har gjort kjempevondt. Noe herk å ha leddgikt noen ganger, går en formue i medisiner og varmekremer til tider. Ikke at jeg klager, men noen ganger hadde jeg trengt noen normale håndledd;)

Vil forresten takke alle dere skjønne mennesker som kommenterer og leser bloggen min. Jeg er en av dem som ikke er så opptatt av lesertall og blogglisten osv, men blir jo selvsagt KJEMPEGLAD for kommentarer. Tenk, dere tar dere tid til å lese bloggen min og kommenterer.

I kveld har helgen starter, gleder meg masse til i morgen og Gullruten;) Er jo blitt en tradisjon og skulle gå på Gullruten. Håper bare Bergen viser seg fra sin beste side i morgen, som Bergen har gjort alle de andre Gullruten-dagene.

Søndag skal jeg i komfirmasjon, det gleder jeg meg veldig til.

Hva skal dere blogglesere og bloggskrivere i helgen da?

God helg:)

11 kommentarer

 1. åh, kvar fredag!:O naaam, ej he ikkje ete det sia i sommer.! ej ska til oslo i morga, skulen vår stille med lag på holmenkollsatafetten,:) søndag blir det chill dag:)åh, kvar fredag!:O naaam, ej he ikkje ete det sia i sommer.! ej ska til oslo i morga, skulen vår stille med lag på holmenkollsatafetten,:) søndag blir det chill dag:)

 2. Så flott at du trives i den nye jobben! 😀

  Kjipt med sårt håndledd, da. Skjønner det ikke er noe stas å sitte ved tastaturet, da!

  Selv takk, må jeg si! Jeg leser alltid folks blogger som er flink til å svare og ta vare på leserne sine. Man må jo gi for å få :)Så flott at du trives i den nye jobben! 😀

  Kjipt med sårt håndledd, da. Skjønner det ikke er noe stas å sitte ved tastaturet, da!

  Selv takk, må jeg si! Jeg leser alltid folks blogger som er flink til å svare og ta vare på leserne sine. Man må jo gi for å få 🙂

 3. SV: Jo, det er ekle de er, ikke skumle, men veldig ekle.. Mange som blir kvalme av de åsånn:\ Men den jeg så var bra!!SV: Jo, det er ekle de er, ikke skumle, men veldig ekle.. Mange som blir kvalme av de åsånn:\ Men den jeg så var bra!!

 4. Så bra at du koste deg i nye jobben! 🙂 Jeg visste ikke at det gikk an for «vanlige» å gå på gullruten, trodde det var et sånt kjendis opplegg:P Er det dyrt? Så bra at du koste deg i nye jobben! 🙂 Jeg visste ikke at det gikk an for «vanlige» å gå på gullruten, trodde det var et sånt kjendis opplegg:P Er det dyrt?

 5. SV: Du bør virkelig se den, var kjempe søt:DSV: Du bør virkelig se den, var kjempe søt:D

 6. så fint at du koser deg da;)så fint at du koser deg da;)

 7. Så gøy at du koser deg sånn i barnehagen. 😀 Det er et morsomt yrke. :)Så gøy at du koser deg sånn i barnehagen. 😀 Det er et morsomt yrke. 🙂

 8. Kos deg masse på Gullruten!
  Bra du koser deg i barnehagen også:) Småtrollene er vel nydelige ja;) Kos deg masse på Gullruten!
  Bra du koser deg i barnehagen også:) Småtrollene er vel nydelige ja;)

 9. Anonym sier:

  konf skjer ;Dkonf skjer ;D

 10. Tror ikke den har begynnt her i norge, ser den på nettet;PTror ikke den har begynnt her i norge, ser den på nettet;P

 11. Kos deg på Gullruten nå da =)Kos deg på Gullruten nå da =)

Skriv et svar