jun 16

Taus…

I dag våknet jeg svimmel og med ingen stemme what so ever, og en vond hals. Så kom meg ikke på jobb, noe jeg synes var virkelig trist, for er så glad i dem jeg jobber med, og alle ungene at det å være borte fra jobben er noe jeg ikke liker. Ringte på jobben, med sånne skikkelig hes-stemmeskifte-stemme og det var så vidt hun som tok telefonen hørte meg.

I og med at jeg var i Oslo i helgen, så har vi ikke hatt  noe mat i huset. Handlet liksom ikke alt i går, for planen var at meg og mamma skulle handle sammen i dag. Det ble jo ingenting av, så jeg tok meg en liten tur på sykkelen til nærmeste butikk, selv om jeg var svimmel og dårlig. Men mamma måtte ta hunden også skulle hun på møte. Trengte jo litt frisk luft uansett (klarer egentlig aldri å sitte inne selv om jeg er dårlig). Det gikk ganske greit, møtte Jeanette på vei hjem igjen. Så hun fikk sitte bakpå med meg på sykkelen omtrent hele sykkelstien. Hun var nemlig på vei til synstest;) Kjempekoselig å treffe på Jeanette , lenge siden jeg har pratet med henne nå.. selv om det ikke ble prating akkuratt, siden jeg ikke hadde stemme:P Men koselig likevel.

Ellers ikke noe spesielt som har skjedd her i dag, nå bare hviler jeg meg litt, og håper på stemmen kommer igjen i løpet av kvelden. Kan ikke si turen til butikken gjorde det så mye bedre, når skal jeg lære meg å holde meg i ro?

Hva er en venn for meg?
I bunn og grunn er det en som tillater meg å være slik jeg er uten å synes jeg er helt forskrudd.
En som kan lese av ansiktsuttrykket mitt at jeg trenger å snakke om det som skjer eller ikke skjer i livet mitt.
En som støtter meg uten fordømmelse.
-Angela Douglas

Så bloggere, har dere hatt sol hos dere i dag?

17 kommentarer

 1. Anonym sier:

  Aww <3 Det var veldig koselig å se deg igjen! Kjipt at jeg ikke hørte stort mye av det du sa:PAww <3 Det var veldig koselig å se deg igjen! Kjipt at jeg ikke hørte stort mye av det du sa:P

 2. Anonym sier:

  sv: hehe, foreløpig så har jeg fått de både på og av, men spørs om jeg klarer det helt alene i morgen:P Så må nok stå opp veldig tidlig med tanke på at jeg burde vente en halv time fra jeg sto opp til jeg tok de på..
  Jo, jeg var super heldig:D sv: hehe, foreløpig så har jeg fått de både på og av, men spørs om jeg klarer det helt alene i morgen:P Så må nok stå opp veldig tidlig med tanke på at jeg burde vente en halv time fra jeg sto opp til jeg tok de på..
  Jo, jeg var super heldig:D

 3. Anonym sier:

  Må forte deg å bli frisk, kan jo ikke være syk når det er sommer! Fint sitat du hadde på slutten, er så enig i det.Må forte deg å bli frisk, kan jo ikke være syk når det er sommer! Fint sitat du hadde på slutten, er så enig i det.

 4. Hos meg har det vært sol 😀

  SV: Takk! Jeg går faktisk på ungdomsskolelærerutdanning (LUT), ved høyskolen i Vestfold, som blir den nye modellen for lærerutdanning. Innmari morsomt :)Hos meg har det vært sol 😀

  SV: Takk! Jeg går faktisk på ungdomsskolelærerutdanning (LUT), ved høyskolen i Vestfold, som blir den nye modellen for lærerutdanning. Innmari morsomt 🙂

 5. Sv: Tusen takk:) Jeg kjøpte en grå haremsbukse til henne (litt kødd, men litt alvor ettersom de er gode å bare kose seg i), et par øredobber, gladiatorsko og et glassmonter fra Indiska til å ha kubbelys i:)Sv: Tusen takk:) Jeg kjøpte en grå haremsbukse til henne (litt kødd, men litt alvor ettersom de er gode å bare kose seg i), et par øredobber, gladiatorsko og et glassmonter fra Indiska til å ha kubbelys i:)

 6. Her har det vært strålende sol i hele dag 😀 Jeg er kjempefornøyd.Her har det vært strålende sol i hele dag 😀 Jeg er kjempefornøyd.

 7. Anonym sier:

  sv: tusen takk 😀

  her har det vært sol! :sv: tusen takk 😀

  her har det vært sol! :

 8. Masse god bedring…
  Det lureste er nok å holde seg i ro når man er syk ja, men vet hvor vanskelig det er!!!!! Masse god bedring…
  Det lureste er nok å holde seg i ro når man er syk ja, men vet hvor vanskelig det er!!!!!

 9. Anonym sier:

  Huff da, god bedring! 🙂

  Her er det sol, ja. 😀 Regner ikke så mye i Bergen som alle skal ha det til. :pHuff da, god bedring! 🙂

  Her er det sol, ja. 😀 Regner ikke så mye i Bergen som alle skal ha det til. :p

 10. Hater å ikke ha stemme, håper du snart får den tilbake 😀
  SV: Ja, og jeg er ikke i nærheten av så flink! Men det går bra siden jeg er ferdig på skolen nå. Hehe, vel da vil jeg bare si at det å kunne tegne strekn-tegninger er en kunst i seg selv ;)Hater å ikke ha stemme, håper du snart får den tilbake 😀
  SV: Ja, og jeg er ikke i nærheten av så flink! Men det går bra siden jeg er ferdig på skolen nå. Hehe, vel da vil jeg bare si at det å kunne tegne strekn-tegninger er en kunst i seg selv 😉

 11. Uff… Så kjedelig å bli syk da. 🙁 God bedring.Uff… Så kjedelig å bli syk da. 🙁 God bedring.

 12. Håper formen blir bedre<3Håper formen blir bedre<3

 13. Anonym sier:

  God bedring! Jeg skal opptre på avslutningen i dag og synge, har en tendens til å miste stemmen når jeg har øvd intenst.. skjedde på musikalen. huff!God bedring! Jeg skal opptre på avslutningen i dag og synge, har en tendens til å miste stemmen når jeg har øvd intenst.. skjedde på musikalen. huff!

 14. Anonym sier:

  God bedring ja 🙂

  Det har regnet i fredrikstad i dag så ;( God bedring ja 🙂

  Det har regnet i fredrikstad i dag så ;(

 15. Anonym sier:

  Vil ønske deg riktig god bedring! Får håpe du blir fort frisk 🙂

  SANDRAHVil ønske deg riktig god bedring! Får håpe du blir fort frisk 🙂

  SANDRAH

 16. God bedring i allefall! :))God bedring i allefall! :))

 17. @Jeanette: haha, nei, skakke være enkelt vet du!
  hehe, blir artig å lese om den nye rekorden din da..hehe;)

  @Anne-Birthe: aww, ja, jeg er frisk nå snuppa..og vi må få til noe i neste uke! Sant det var fint, er Vero og disse sitatbøkene sine dettan!

  @Astrid: Åh, heldig! Åh, så spennende da, ungdomsskole lærer, kool;)

  @Hedda: åh, hun ble sikkert kjempeglad for det! hehe, haremsbukse ja:) hehe. men er enig, greit som sånn slafse bukse.

  @Hilde: herlig! lucky you.

  @Maia Kristine: værsegod. herlig, sol er fantastisk.

  @Kari: takk skjønne deg. Hehe, det er innmari vanskelig..men er heldigvis bedre nå:)

  @Mette: tusen takk:) nei, det regner ikke så mye.. hehe

  @Christine: tusen takk, ja det er fælt å ikke ha stemme.. går en del post-its for å si det sånn. Ja, det er så meget som er kunst nå til dags!

  @Theri: tusen takk snille du<3

  @Karoline: tusen takk snuppa!

  @Cathrine: oj, håper det gikk bra og du fikk beholde stemmen! takk;)

  @Sissel Pettersen: tusen takk.. blir nok sol i fredrikstad i morgen skal du se;)

  @Sandra: tusen takk;) så snill du er.

  @Karoline: aww, takker og neier.@Jeanette: haha, nei, skakke være enkelt vet du!
  hehe, blir artig å lese om den nye rekorden din da..hehe;)

  @Anne-Birthe: aww, ja, jeg er frisk nå snuppa..og vi må få til noe i neste uke! Sant det var fint, er Vero og disse sitatbøkene sine dettan!

  @Astrid: Åh, heldig! Åh, så spennende da, ungdomsskole lærer, kool;)

  @Hedda: åh, hun ble sikkert kjempeglad for det! hehe, haremsbukse ja:) hehe. men er enig, greit som sånn slafse bukse.

  @Hilde: herlig! lucky you.

  @Maia Kristine: værsegod. herlig, sol er fantastisk.

  @Kari: takk skjønne deg. Hehe, det er innmari vanskelig..men er heldigvis bedre nå:)

  @Mette: tusen takk:) nei, det regner ikke så mye.. hehe

  @Christine: tusen takk, ja det er fælt å ikke ha stemme.. går en del post-its for å si det sånn. Ja, det er så meget som er kunst nå til dags!

  @Theri: tusen takk snille du<3

  @Karoline: tusen takk snuppa!

  @Cathrine: oj, håper det gikk bra og du fikk beholde stemmen! takk;)

  @Sissel Pettersen: tusen takk.. blir nok sol i fredrikstad i morgen skal du se;)

  @Sandra: tusen takk;) så snill du er.

  @Karoline: aww, takker og neier.

Skriv et svar