jun 08

Just another day in L.A

Da er det tid for de syklende politiene på Santa Monica Beach igjen! PACIFIC BLUE! Er det bare meg som elsker denne serien eller? Jeg har gledet meg i over en uke nå, siden reklamen for serien har trillet over skjermen på TV2 Zebra. Jeg ELSKER denne serien, den ligger rett over One Tree Hill på delt 1 plass av favoritt serier. Har vært blodfan av serien siden jeg så den for første gang da jeg var 11 år. Det var da jeg fikk lov til å se serien.

Meg og en venninne av meg har sett hver og en av episodene, da vi var mindre kunne vi dem utenatt og vi kunne replikkene utenatt. Tok episodene opp på video og så dem om og om igjen. Klippet ut bilder, intervjuer osv fra blader og samlet dem i en stor mappe. Vi hadde også sykkelpatrulje i gaten/bortetslaget der vi bodde, alle ungene i gaten omtrent syklet rundt med sorte hjelmer, hvite t-skjorter og sorte sykkelbukser. Vi var skikkelig stilige. Vi kranglet om hvem som skulle være hvem, og det var meg og Sonja som byttet på å være enten Monica Harper (Shanna Lynn Moakler) eller Cory McNamara (Paula Trickey), i og med at det var de to kuleste etter vår mening. Selvsagt ville vi helst være Cory da, men Monica var en god nummer to siden hun og hadde så mange morsomme replikker i serien.

 

I 2006 møtte jeg Paula Trickey for første gang, da var hun + en hel masse andre kjendiser som var i Bergen pga vedledighets kampen Hollywood Knights. En basketballkamp med et kjendis lag fra kjente amerikanske TV serier + et lag fra Bergen dem skulle spille mot. Det var virkelig stort, for damen var kjempekoselig og så vakker i virkeligheten. Det var virkelig en opplevelse, men kjempetrist at det ikke var meg og Sonja som møtte henne da, siden hun var vårt store idol da vi var små. Men var med bestevenninnen min Anne-Birthe

I 2008 møtte jeg henne igjen (bildet helt øverst), da jeg var i byen med bestevenninnen min Anne-Birthe. Hun kjente oss faktisk igjen, etter vi traff henne i 2006, i og med at Anne-Birthe hadde med seg bilde fra 2006. Denne gangen var hun også like koselig, Paula Trickey er virkelig fantastisk. Hun var like jordnær og smilende som første gangen vi traff henne, og dessuten elsket hun vesken jeg hadde med meg. Og synes det var KJEMPETRIST at jeg ikke hadde kjøpt den nylig *ler*.

Nei, jeg kan ikke  beskrive meg hvor høyt jeg elsker denne serien, og jeg ELSKER Mario Lopez, han deilige fyren som spiller Robert «Bobby» Cruz. DET er mann som man kan hvile øynene på rett før leggetid ja!

Liker dere serien? og har dere sett episodene opp til 10 ganger selv?

Den gamle gjengen: Victor Del Toro, Lt.Anthony «Tony» Palermo, T.C. Callaway, Christine «Chris» Kelly & Cory McNamara.

http://www.youtube.com/watch?v=tmO3DjaeJMw

Den nye gjengen: Cory McNamara, T.C Callaway, Monica Harper, Jamie Strickland, Bobby Cruz, Russell «Russ» Granger & Chris Kelly.

Ellers gleder jeg meg som en unge til jeg skal på Bruce Springsteen konsert på Koengen i Bergen i morgen. Håper virkelig været som vi har hatt i dag, holder til i morgen! Liker mange av sangene til Bruce, bortsett fra «The River» så liker jeg den sangen som heter «Hungry Heart». DET ER SOMMER OG KONSERT SANG DET!!

Noen fler som skal på konserten i morgen?

14 kommentarer

 1. JAAAA! Jeg og elsker Pacific Blue. Var helt blodfan da jeg var mindre, og jammen er jeg det fremdeles. 🙂 Er så lykkelig nå. JAAAA! Jeg og elsker Pacific Blue. Var helt blodfan da jeg var mindre, og jammen er jeg det fremdeles. 🙂 Er så lykkelig nå.

 2. ÅH, jeg ser på det akkurat nå! Digger det! 🙂

  Ps. Har gjort bildene fra Sverigeturen større nå 🙂

  ÅH, jeg ser på det akkurat nå! Digger det! 🙂

  Ps. Har gjort bildene fra Sverigeturen større nå 🙂

 3. Likte ikke Pacific Blue serien jeg ;DLikte ikke Pacific Blue serien jeg ;D

 4. @Trille: så bra!! mee too

  @Monica Yvonne: mee to, kan fortsatt ikke tro jeg har møtt cory liksom *ler*

  @Atle; smaken er som baken;)@Trille: så bra!! mee too

  @Monica Yvonne: mee to, kan fortsatt ikke tro jeg har møtt cory liksom *ler*

  @Atle; smaken er som baken;)

 5. SV: Tusen takk^^
  Jeg elsker pacific blue! ^^
  Sett det så lenge jeg kan huske :p
  SV: Tusen takk^^
  Jeg elsker pacific blue! ^^
  Sett det så lenge jeg kan huske :p

 6. Så gøy at du faktisk har møtt denne dama da! 😀 Pacific blue har jeg sett ørten ganger, men jeg ser den gjerne igjen. Denne serien betyr at sommeren er her, og menn i trange sykkelshortser er jo heller ikke å forakte. ;)Så gøy at du faktisk har møtt denne dama da! 😀 Pacific blue har jeg sett ørten ganger, men jeg ser den gjerne igjen. Denne serien betyr at sommeren er her, og menn i trange sykkelshortser er jo heller ikke å forakte. 😉

 7. hehehe, jeg nok ikke like blodfan som deg, men har sett det noen ganger oppgjennom årene ja, hihi! min favoritt var helt klart del toro!! utrolig trist når han døde ://hehehe, jeg nok ikke like blodfan som deg, men har sett det noen ganger oppgjennom årene ja, hihi! min favoritt var helt klart del toro!! utrolig trist når han døde ://

 8. så heldig du er som skal på bruce konsert:) jeg er misunnelig.så heldig du er som skal på bruce konsert:) jeg er misunnelig.

 9. Jeg er seriøst overhappy! For jeg virkelig ELSKER Pacific Blue!Jeg er seriøst overhappy! For jeg virkelig ELSKER Pacific Blue!

 10. Anonym sier:

  Whæh du er heldig da:D Møter masse kjendiser!
  sv: Grilling er herlig <3 Ja, hun var ikke spesielt flink, men hun passet til rollen utsene messig:) Whæh du er heldig da:D Møter masse kjendiser!
  sv: Grilling er herlig <3 Ja, hun var ikke spesielt flink, men hun passet til rollen utsene messig:)

 11. Jeg så alltid på det før. Men det er mange år siden sist nå. :)Jeg så alltid på det før. Men det er mange år siden sist nå. 🙂

 12. Anonym sier:

  Bildene av deg og Paula er så fine! Har vært artig å møte henne, selv om jeg ikke har sett så masse på Pacific Blue de siste årene.Bildene av deg og Paula er så fine! Har vært artig å møte henne, selv om jeg ikke har sett så masse på Pacific Blue de siste årene.

 13. @Gunnstein: værsegod! hehe, elsker det jeg og ja!! hehe.

  @Theri: hehe, ja, det var veldig artig å møte henne og. Lever lenge på den;) hehe, hadde vært noe om disse mennene i trange sykkeshorts hadde pælla revva si til Bergen så jeg fikk møtt dem og:P

  @KAYSO: Jeg gren som bare det når han døde, satt og så det da med to venninner som bare elsket han, de gren vel i en uke etterpå tror jeg.. og vi hadde minnestund for ham..jadda, vi var små og blodfans:P

  @Kari: hehe, takket være mamma så kom jeg meg på den konserten, en på jobben hennes som hadde ekstra billett og mamma kjøpte den med en gang! Konserten var helt fantastisk!!

  @Karoline: hehe, da er vi to Karoline;)

  @Jeanette: Jeg ja, alltid heldig:P haha. I agree;)

  @Tunderbat: Da må du nesten se det igjen, ingen sommer uten PB:)

  @Anne-Birthe: takk snille du, er du som skal ha credit siden det var du som tok bildene;) Men de av deg og Paula er MYE finere!!! @Gunnstein: værsegod! hehe, elsker det jeg og ja!! hehe.

  @Theri: hehe, ja, det var veldig artig å møte henne og. Lever lenge på den;) hehe, hadde vært noe om disse mennene i trange sykkeshorts hadde pælla revva si til Bergen så jeg fikk møtt dem og:P

  @KAYSO: Jeg gren som bare det når han døde, satt og så det da med to venninner som bare elsket han, de gren vel i en uke etterpå tror jeg.. og vi hadde minnestund for ham..jadda, vi var små og blodfans:P

  @Kari: hehe, takket være mamma så kom jeg meg på den konserten, en på jobben hennes som hadde ekstra billett og mamma kjøpte den med en gang! Konserten var helt fantastisk!!

  @Karoline: hehe, da er vi to Karoline;)

  @Jeanette: Jeg ja, alltid heldig:P haha. I agree;)

  @Tunderbat: Da må du nesten se det igjen, ingen sommer uten PB:)

  @Anne-Birthe: takk snille du, er du som skal ha credit siden det var du som tok bildene;) Men de av deg og Paula er MYE finere!!!

 14. Anonym sier:

  Den serien vekker minner fra barneskolen 😀
  Så på det da!Den serien vekker minner fra barneskolen 😀
  Så på det da!

Skriv et svar