jul 07

Tre er en for mye…

 

Noen ganger lurer jeg på om det er helt vanlig å være utro, når det gjelder både menn og kvinner. Og hva i all verden driver et menneske til utroskap?

Selv har jeg null toleranse for utroskap, men mange lurer på hvor går grensen?
Jeg mener at grensen går faktisk når man flørter med andre enn kjæresten (dette gjelder jenter og gutter) og det faktisk ligger følelser bak det, ikke noe sånn uskyldig vennskaplig flørt, men når det faktisk ligger mer i det enn det. Et kyss på kinnet, der det ligger følelser bak er også utroskap.

Synes det er blitt for lett å skille seg, og for lett å være utro. Er vi mennesker bare blitt for egoistiske, tenker bare på oss selv og hva som er best for oss? Tenk på den andre parten da, eller sånn sett, noen ganger er det 4 involverte, 2 stk av dem som er utro, og 2 stk kjærester som aner ingenting. Før man går inn i et forhold, så mener jeg at man skal tenkte godt i gjennom en del ting.
1: Er man virkelig klar for å gå inn i et forhold?
2: Er dette bare en forelskelse, eller er det kjærlighet? (ja, det er en fin linje mellom en forelskelse og kjærlighet).
3: Synes du det fortsatt er moro å flørte med det motsatte kjønn på fester og i hverdagen? Da er du i hvertfall ikke klar for tosomheten.

Tenker ikke den som er utro, på dem som er involvert som kone, mann, barn osv? Og hvofor utsette seg selv for stresset med å skjule over at du har en på si? Er det ikke bedre å være ærlig og avslutte det forholdet man er i, før man innleder et annet? Eller ordne opp i problemet i det forholdet man er i, før man løper av sted og finner en ny en. Gresset er som regel ikke alltid grønnere på den andre siden. Og om det er barn inni bildet, tenk hvor såret de blir når de finner ut at mamma eller pappa har funnet en ny dame eller mann.

Som sagt, tenk før dere handler, er 1 er allerede 1 for mange som blir såret.  

Hva er deres mening om Utroskap? Hvor går grensen?

 

 

6 kommentarer

 1. Veldig enig med deg. Selv så er jeg veeeldig i mot utroskap, og har kanskje ganske strenge grenser. Men sånn er det bare. Utroskap byr meg mot! Veldig enig med deg. Selv så er jeg veeeldig i mot utroskap, og har kanskje ganske strenge grenser. Men sånn er det bare. Utroskap byr meg mot!

 2. Utroskap skal ikke tillates… Selv veldig i mot utroskap sånn som Thunderbat og har derav strenge regler… Utroskap skal ikke tillates… Selv veldig i mot utroskap sånn som Thunderbat og har derav strenge regler…

 3. aah, jeg har også nulltoleranse for utroskap! opplevde det for noen år siden, og da tilga jeg.. men det ordna seg aldri etterpå. Gjorde vondt. Jeg mener det at om en er i et forhold så er man i et forhold. Selvfølgelig kan man bli tiltrukket av andre, det hender jo jeg ser en kjekk fyr på gata også selv om jeg har kjæreste.. men skillet er at en IKKE GJØR NOE MED DET. Tenk at man har en fantastisk kjæreste hjemme.. og er man på utrotanker, ja vel, da kan man bare avslutte forholdet sitt.. det er min mening 😉 aah, jeg har også nulltoleranse for utroskap! opplevde det for noen år siden, og da tilga jeg.. men det ordna seg aldri etterpå. Gjorde vondt. Jeg mener det at om en er i et forhold så er man i et forhold. Selvfølgelig kan man bli tiltrukket av andre, det hender jo jeg ser en kjekk fyr på gata også selv om jeg har kjæreste.. men skillet er at en IKKE GJØR NOE MED DET. Tenk at man har en fantastisk kjæreste hjemme.. og er man på utrotanker, ja vel, da kan man bare avslutte forholdet sitt.. det er min mening 😉

 4. Jeg tenker ikke på det som utroskap før det går til kyssing egentlig, men hadde heller ikke tolerert om typen min hadde flørtet med andre jenter, selv om jeg ikke hadde sett på ham som utro da.Jeg tenker ikke på det som utroskap før det går til kyssing egentlig, men hadde heller ikke tolerert om typen min hadde flørtet med andre jenter, selv om jeg ikke hadde sett på ham som utro da.

 5. @Thunderbat: Jepp, utroskap er en uting!!

  @Kari: det er bra!!!

  @KAYSO: ENIG!! om man ikke er ferdig med fortiden, skal man ikke flykte inn i fremtiden… hvertfall når det gjelder dette temaet.

  @Linn Marie: er tankene der, er det utroskap mener jeg da..@Thunderbat: Jepp, utroskap er en uting!!

  @Kari: det er bra!!!

  @KAYSO: ENIG!! om man ikke er ferdig med fortiden, skal man ikke flykte inn i fremtiden… hvertfall når det gjelder dette temaet.

  @Linn Marie: er tankene der, er det utroskap mener jeg da..

 6. Grensen min går med kroppskontakt. Jeg ser ikke hvorfor min kjæreste og en fremmed jente på byen feks skal være nødt å ta på hverandre i det hele tatt.Grensen min går med kroppskontakt. Jeg ser ikke hvorfor min kjæreste og en fremmed jente på byen feks skal være nødt å ta på hverandre i det hele tatt.

Skriv et svar