jul 02

Mamma Mia!

Dere har sikkert fått med dere at jeg var og så Mamma Mia! i Oslo 13 Juni 2009, ble kjempeforelsket i hele forestillingen! Er jo mega-fan av filmen, sett den litt VEL for mange ganger, men likte jo forestillingen enda bedre. Nå var de på Allsang På Grensen, gjengen fra Mamma Mia, og jeg storkoste meg med sangene!! MED norsk tekst! Fantastisk!! Gjett om jeg skal gjøre ALT for å komme meg til Oslo for å se forestillingen til høsten igjen!

En av grunnene til at jeg også ville se Mamma Mia på norsk scene, og ikke reiste til London for å se forestillingen, er fordi et av mine forbilder (som ligger rett under Maria Haukaas Storeng på listen av kvinnelige forbilder), nemlig Anette Amelia Larsen. Hun er bare fantastisk, så henne første gang i FAME i 2003, så i West Side Story i 2005, HAIR 2006, HAIR 2007, ja og Mamma Mia! 2009. Hun er så flink, hun synger sinnsykt bra, har en stemme som er så bra plassert på en musikal scene så det går an, hun danser fletten av de fleste. Skuespillertalentet hennes er unikt og ikke minst, hun har en fantastisk utstråling og er så utrolig pen. Er en sånn naturlig pen jente, som ikke er så alt for tynn, men har former. Og det er jo mye penere å se på en danser med former som er bra trent, en de tynne pip-stilkene som hopper rundt!

Hun var også en av de 4 jentene i gruppen Velvet Inc, som kom helt til finalen i Oslo Spektrum i årets Melodi Grand Prix, med sangen «Tricky». Hun deltok også i Melodi Grand Prix i 2007, da under artistnavnet Amelia, og sang sangen «Unbeliveble». Har dukket opp som Bitch’en «Anna» i Hotel Cæsar også, så denne damen har gjort en del.

 

Ble egentlig Anette fan etter West Side Story, der hun sang så vakkert. Meg og en god venninne av meg, Cathrine ble egentlig fans samtidig, for vi så jo West Side Story sammen. Vi snakket med henne litt etter WSS forestillingen, men det var da jeg var hos Cathrine 06.05.06 på besøk, der vi så Bollywood Ibsen forestillingen, vi fikk snakket mest med Anette. For etter Bollywood Ibsen, så dumpet vi inn i West Side Story gjengen på vei tilbake til buss-holdeplassen. I og med at vi vet så godt hvem Hans Marius Hoff Mittet er (som også spillte i WSS, og som er forlovet med Maria Haukaas Storeng) og han vet hvem vi er, så ble vi stående å prate en stund med ham. SÅ kom det et kjent fjes ut etterhvert, nemlig Anette. Hans Marius presenterer meg og Cathrine for Anette, og da Anette skal til å si navent sitt, så sier vi at vi vet hvem hun er, og at vi er fans. Hun blir så glad og vi får en kjempeklem før hun roper «Hans Marius, EG har fans!! EG!» hun er fra Bergen. Mens hun danser litt rundt. Vi pratet en god stund, og tok bilder. Eller, Hans Marius tok bilder med mitt kamera som han da synes var veldig stilig, så etter et par og hundre bilder av seg selv, så tok han endelig bilde av meg og Anette, og Cathrine og Anette.

De maste også på at vi MÅTTE komme å se HAIR der de to skulle spille. De var så utrolig morsomme der de stod for å fortelle om forestillingen og at de skulle synge og danse osv, uten å røpe hva egentlig forestillingen skulle bli til. For det hadde de ikke lov til, men de fortalte om selve HAIR filmen osv. Vi bare nikket og smilte, og satt på bussen tilbake til Cathrine og hadde bare veldig lyst til å dra på Hair! Tenk, to av Norges beste musikalartister på samme scene, igjen.

(meg og Anette, 06.05.2006)

Noen måneder senere får jeg sms av Cathrine. Du må bare vente til å se hva du får til bursdagen av meg, du kommer til å skrike, jeg er så fornøyd med den. Det viste seg at jenten hadde bestillt billetter til HAIR forestillingen. Til MEG og henne, så den 01.09.2006 var vi superklar for HAIR, vi satt veldig urolig i setene, så når forestillingen begynte satt vi med tårer i øyenene. Håpløs vi? neida, bare følelsen av å være på forestillingen dagen etter premieren, var stor! Tårene trillte da Anette sang «White Boys» av full hals på scenen. DET var opplevelse det. Må si hun danket ut Jannike Kruse som spillte ene hovedrollen «Sheila». Anette var bare fantastisk. Var så heldig å møte Anette og Hans Marius etter forestillingen og. Den beste bursdagspresangen ever! Selv om det var 4 dager før;) Takk Cathrine;)

Så henne også i HAIR 13.01.2007, da i en litt større rolle, og med Maria Haukaas Storeng som «Sheila». Helt ærlig, en enda bedre versjon av HAIR! Da var mine TOPP 3 i samme forestilling!

For dere som lurer, min liste over forbilder ser slik ut:

Kvinnelige:
1: Maria Haukaas Storeng
2: Anette Amelia Larsen
3: Myrna Braza
4: Jo O’Meara
5: Janne Formoe
6: Mira Craig

Mannlige:
1: Hans Marius Hoff Mittet
2: Bjarte Hjelmeland
3: Christian Ingebrigtsen
5: Ronan Keating
6: Daniel Nannskog

Hvem er deres forbilder i kjendisverden?

15 kommentarer

 1. Haha, husker du var nysgjerrig på hva jeg hadde funnet på 😉 Glemmer aldri den dagen på Hair! Det må gjentas snart, og forhåpentligvis om ikke så lenge. Savner hele gjengen, og hvor gøy vi alltid har det når vi bare går rundt eller ser forestillingene. Var jo verdt prisen å få oppleve noe sånt og kunne ta deg med på den samme opplevelsen! Håper vi får møtt den blide og koselige Anette igjen snart :)Haha, husker du var nysgjerrig på hva jeg hadde funnet på 😉 Glemmer aldri den dagen på Hair! Det må gjentas snart, og forhåpentligvis om ikke så lenge. Savner hele gjengen, og hvor gøy vi alltid har det når vi bare går rundt eller ser forestillingene. Var jo verdt prisen å få oppleve noe sånt og kunne ta deg med på den samme opplevelsen! Håper vi får møtt den blide og koselige Anette igjen snart 🙂

 2. SV: Ja jeg gleder meg, og grur meg! Håper jeg får en hyggelig veileder : )SV: Ja jeg gleder meg, og grur meg! Håper jeg får en hyggelig veileder : )

 3. SV: Takk for kjempe hyggelig kommentar når jeg skrev at jeg skulle reise. Desverre ble det sykdom som forhindret meg i å dra! Kjempe trist! SV: Takk for kjempe hyggelig kommentar når jeg skrev at jeg skulle reise. Desverre ble det sykdom som forhindret meg i å dra! Kjempe trist!

 4. Ronan Keating! You got taste girl!<3Ronan Keating! You got taste girl!<3

 5. Anonym sier:

  så mrosomt! :)så mrosomt! 🙂

 6. Anonym sier:

  Åh, jeg har så ufattelig lyst til å dra på en ordentlig musikalforestilling! Hvis jeg kommer til Bergen og besøker deg, vil du ta meg med da? 😉 Jeg er sikker på jeg hadde begynt å grine sammen med deg altså 🙂 Cathrine er jo helt rå, jeg hadde blitt helt i himmelen om jeg hadde hatt en slik venn! Hun virker kjempegrei 🙂 Hvis kvinnelige forbilder gjelder for hele verden? Jeg har ikke mange som jeg kommer på i farta mens jeg trykker i vei her jeg sitter på tur ut på pub, men det er
  1. Maria Haukaas Storeng og Sara Ramirez på delt 1. plass
  2. Brooke Smith
  3. Mamma? Mamma kommer alltid først, men hun er vel ikke akkurat en kjendis da…

  Bra innlegg, søta 🙂 Jeg er glad i deg.Åh, jeg har så ufattelig lyst til å dra på en ordentlig musikalforestilling! Hvis jeg kommer til Bergen og besøker deg, vil du ta meg med da? 😉 Jeg er sikker på jeg hadde begynt å grine sammen med deg altså 🙂 Cathrine er jo helt rå, jeg hadde blitt helt i himmelen om jeg hadde hatt en slik venn! Hun virker kjempegrei 🙂 Hvis kvinnelige forbilder gjelder for hele verden? Jeg har ikke mange som jeg kommer på i farta mens jeg trykker i vei her jeg sitter på tur ut på pub, men det er
  1. Maria Haukaas Storeng og Sara Ramirez på delt 1. plass
  2. Brooke Smith
  3. Mamma? Mamma kommer alltid først, men hun er vel ikke akkurat en kjendis da…

  Bra innlegg, søta 🙂 Jeg er glad i deg.

 7. @Cathrine: ja, husker det, holdt på å bli sprø:P Jepp det må det du:) tusen takk igjen! Ja, håper eg og;)

  @Lill-Marte: det får du nok;) det er en koselig tid;)

  @Kari: huffa, ikke bra, men håper det er bedre nå. Klem

  @Karoline: I know girl!!

  @margrete: hehe.

  @Anja: Selvsagt, men da må vi reise fra Bergen til Oslo og ta oss en tur. Du aner ikke hvor mye eg har lyst til å treffe deg! Jeppers, Cathrine er kul;) hehe, ja, siden eg skrev Jo O’Meara og Ronan Keating så;) hehe. Sara Ramirez er jo fantastisk hun og.
  Brooke Smith..ehm, ble usikker på hvem hun er, men kjenner eg deg, så er det kanskje en av de i GA?
  Ja, eg har min mamma som forbilde og..men eg tenkte kjendiser eg:P

  Veldig glad i deg og snuppa;)@Cathrine: ja, husker det, holdt på å bli sprø:P Jepp det må det du:) tusen takk igjen! Ja, håper eg og;)

  @Lill-Marte: det får du nok;) det er en koselig tid;)

  @Kari: huffa, ikke bra, men håper det er bedre nå. Klem

  @Karoline: I know girl!!

  @margrete: hehe.

  @Anja: Selvsagt, men da må vi reise fra Bergen til Oslo og ta oss en tur. Du aner ikke hvor mye eg har lyst til å treffe deg! Jeppers, Cathrine er kul;) hehe, ja, siden eg skrev Jo O’Meara og Ronan Keating så;) hehe. Sara Ramirez er jo fantastisk hun og.
  Brooke Smith..ehm, ble usikker på hvem hun er, men kjenner eg deg, så er det kanskje en av de i GA?
  Ja, eg har min mamma som forbilde og..men eg tenkte kjendiser eg:P

  Veldig glad i deg og snuppa;)

 8. Mine to største forbilder er Angelina Jolie og Jenifer Aniston, de er to pene damer som gjør noe for verden :)Mine to største forbilder er Angelina Jolie og Jenifer Aniston, de er to pene damer som gjør noe for verden 🙂

 9. @Elisabeth: Flotte forbilder;)@Elisabeth: Flotte forbilder;)

 10. Karianne Kjærnes og May Kristin Kaspersen!!! 😀 også Michelle Pfeiffer, Marian Aas Hansen, Hans Marius Hoff Mittet & Erik Wenberg Jakobsen ;)Karianne Kjærnes og May Kristin Kaspersen!!! 😀 også Michelle Pfeiffer, Marian Aas Hansen, Hans Marius Hoff Mittet & Erik Wenberg Jakobsen 😉

 11. @Maria Sollie: Fine forbilder det eg.. Hans Marius er jo best da, av disse;)@Maria Sollie: Fine forbilder det eg.. Hans Marius er jo best da, av disse;)

 12. Liker å lese dette innlegget om og om igjen! Og til Anja, så skal jeg innrømme at jeg er ganske kul. Hihi. Neida, men takk :)Liker å lese dette innlegget om og om igjen! Og til Anja, så skal jeg innrømme at jeg er ganske kul. Hihi. Neida, men takk 🙂

 13. @Cathrine: hehe, herlig;) jeppers;-)@Cathrine: hehe, herlig;) jeppers;-)

 14. Anonym sier:

  Anette er utrolig dyktig! Har kjempelyst å få meg med Mamma Mia, trenger å få komt meg på en musikal snart!
  Må si meg meget enig i de to forbildene du har som nr. 1 😉 Hva skjedde forresten med mannlig forbilde nr. 4? 😛 Anette er utrolig dyktig! Har kjempelyst å få meg med Mamma Mia, trenger å få komt meg på en musikal snart!
  Må si meg meget enig i de to forbildene du har som nr. 1 😉 Hva skjedde forresten med mannlig forbilde nr. 4? 😛

 15. likte sangene ;Dlikte sangene ;D

Skriv et svar