jul 11

The summertime feelin'

Nå har vi gitt hverandre klemmer og ønsker hverandre god sommer, oss voksne i mellom, til barna og til foreldrene til barna i barnehagen. Blir rart å være borte fra de små trollene i tre hele uker i strekk. Når vi kommer tilbake er det noen som har begynt på en større avdeling og vi får noen nye, blir kjempespennende.

Egentlig trist, i og med at på Torsdag ble jeg liggende helt strak omtrent med en sinnsyk forkjølelse, har vært nede for telling hele uken, men i går kom jeg meg ikke på jobb heller, ikke sov jeg om natten fordi jeg var så snyltet, så fikk jeg feber om natten og når morgenen kom, var jeg ikke menneskelig en gang. Men det ble jobb på meg i går da, så jeg fikk sagt hade og god sommer. Gleder meg allerede til ferien er over, men skal bli herlig med ferie og.

Torsdag hadde også gullet mitt bursdag, Lexie vofsen min ble 6 år. Så dagen ble feiret med Vannmelon og krokan is, for både firbeinte og to beinte.. var vel det eneste jeg fikk ned den dagen av mat og så.

Fredag, skulle da min bror egentlig komme hjem, men bestemte seg for å slå seg med DIMME-festen for dem som dimmet i går, så han blir ikke å se før i morgen. Eller rettere sagt, senere i dag;)

Ellers har jeg funnet markjordbær i dag, perfekt start på sommerferien eller?

Noen av dere som har startet ferien i dag?

Dessuten kunne det ikke blitt en bedre start på ferien da, for i dag 17:10 begynner den nye sesongen av One Tree Hill, altså sesong 6.. Gjett om jeg gleder meg. Sett noen av episodene allerede, men skal så niglo på skjermen 17:10, slik at det fortsetter å gå på TVNorge fremover. Elsker den serien!

Fler som gleder seg?

11 kommentarer

 1. Jeg elsker sommer!!! 😀
  Koselig at dere får din bror hjem igjen da 🙂 Du får kose deg og nyte de tre ukene med friJeg elsker sommer!!! 😀
  Koselig at dere får din bror hjem igjen da 🙂 Du får kose deg og nyte de tre ukene med fri

 2. SV: Du bør se den, var veldig bra og JA josh er DEILIG:DSV: Du bør se den, var veldig bra og JA josh er DEILIG:D

 3. Nyt ferien du søta <3Nyt ferien du søta <3

 4. Håper du nyter ferien masse. 🙂 Nå kan sommeren kommer for fullt. :DHåper du nyter ferien masse. 🙂 Nå kan sommeren kommer for fullt. 😀

 5. Glemte å si hurra på torsdag! Sorry! – hurra med dagen som var da 🙂

  sv; jo takk, håper det går bra med han «/

  Nei, hun er absolutt ikke det for meg lengre. Jeg må si det at hun er en av norges beste kvinnelige artister (etter Sissel Kyrkjebø, Marian Aas Hansen – synes jeg da), men hun er ingenting mer enn det for meg 😉 Glemte å si hurra på torsdag! Sorry! – hurra med dagen som var da 🙂

  sv; jo takk, håper det går bra med han «/

  Nei, hun er absolutt ikke det for meg lengre. Jeg må si det at hun er en av norges beste kvinnelige artister (etter Sissel Kyrkjebø, Marian Aas Hansen – synes jeg da), men hun er ingenting mer enn det for meg 😉

 6. Anonym sier:

  Det er så herlig med ferie! Selv om jeg startet den for en god stund siden da.. Jeg fikk ikke sett det! 🙁 Jeg visste ikke at det begynte:ODet er så herlig med ferie! Selv om jeg startet den for en god stund siden da.. Jeg fikk ikke sett det! 🙁 Jeg visste ikke at det begynte:O

 7. Ser ikke OTH jeg. 😛 Så kan ikke akkurat si at jeg gleder meg. 😛
  Men håper at du får kost deg med OTH og nytt ferien da. :DSer ikke OTH jeg. 😛 Så kan ikke akkurat si at jeg gleder meg. 😛
  Men håper at du får kost deg med OTH og nytt ferien da. 😀

 8. Deilig med sommerferie da 🙂
  Jeg syns OTH er kjedelig jeg, men er veldig glad for at So You Think You Can Dance USA har begynt igjen da.Deilig med sommerferie da 🙂
  Jeg syns OTH er kjedelig jeg, men er veldig glad for at So You Think You Can Dance USA har begynt igjen da.

 9. Anonym sier:

  Jeg tar sommerferie om 2 uker, gleder meg :)Jeg tar sommerferie om 2 uker, gleder meg 🙂

 10. Anonym sier:

  Gratulerer så masse med overstått til skjønne Lexie’en! Håper du får en helt super ferie, bare en uke igjen til jeg også tar ferie og vi kan finne på masse sprell :)Gratulerer så masse med overstått til skjønne Lexie’en! Håper du får en helt super ferie, bare en uke igjen til jeg også tar ferie og vi kan finne på masse sprell 🙂

 11. @Cathrine: Mee to, sommeren er best! Ja, nå er han hjemme, kom i går;) Takk;) det skal eg!

  @Kari: skrevet ned på listen;) hehe. Takker og neier. Jepp han er dødspen.

  @Reidun Beate: Tusen takk, vel, ser ut som den ebber ut i Bergen, men er uansett ready to be suprised med finvær;)

  @Maria Sollie: takker og neier;) hehe. Okay, skjønner, smaken er som baken, men ser du er Hans Marius fan;) det er bra!

  @Jeanette: visste du ikke? WHAT?? HUFF, husk det neste lørdag da. Blir en spennende sesong.

  @Theri: takker, hehe, du går glipp av en god serie;)

  @Linn Marie: kjedelig? seriøst? synes det er den beste serien, den har alt. Men smaken er som baken. SYTYCD er jo bra da. liker det programmet og.

  @Anja: åh, herlig. Kos deg!

  @Anne-Birthe: Takker tante AB hilsen Lexie;) Tusen takk, men venter med å ha det supert til du kommer hjem! haha, er så klar for å finne på noe seriøse sprell! Gjøre Bergen litt utrygg.@Cathrine: Mee to, sommeren er best! Ja, nå er han hjemme, kom i går;) Takk;) det skal eg!

  @Kari: skrevet ned på listen;) hehe. Takker og neier. Jepp han er dødspen.

  @Reidun Beate: Tusen takk, vel, ser ut som den ebber ut i Bergen, men er uansett ready to be suprised med finvær;)

  @Maria Sollie: takker og neier;) hehe. Okay, skjønner, smaken er som baken, men ser du er Hans Marius fan;) det er bra!

  @Jeanette: visste du ikke? WHAT?? HUFF, husk det neste lørdag da. Blir en spennende sesong.

  @Theri: takker, hehe, du går glipp av en god serie;)

  @Linn Marie: kjedelig? seriøst? synes det er den beste serien, den har alt. Men smaken er som baken. SYTYCD er jo bra da. liker det programmet og.

  @Anja: åh, herlig. Kos deg!

  @Anne-Birthe: Takker tante AB hilsen Lexie;) Tusen takk, men venter med å ha det supert til du kommer hjem! haha, er så klar for å finne på noe seriøse sprell! Gjøre Bergen litt utrygg.

Skriv et svar