jul 12

The "brain" behind the blog

Kari (en av mine favorittbloggere) hadde et «Jenta bak bloggen» innlegg den 10 Juli. Synes det er moro å lese slike innlegg, så jeg tenkte at jeg kan lage et slikt innlegg selv. Så her kommer da mitt:

-Jeg ble da et fredagsbarn, født en September fredag i 1986. Det vil si at jeg snart fyller 23 år.

-Har alltid vært glad i å synge, men har dessverre sceneskrekk. Men musikk er noe jeg ikke klarer meg uten, og musikaler er noe som ligger mitt hjerte veldig nærmt. Om det er film eller fra teaterscenen. Og synes Norge sine musikal stjener skinner mer og mer.

-Er Maria Haukaas Storeng fan til min hals, vært fan av henne siden jeg så henne i FAME i 2003. Har vært så heldig å møtt henne x-antall ganger. Har ingenting negativt å si om henne, for hun er nydelig, innenfra og ut. Falt for stemmen hennes i FAME musikalen… vært bergtatt siden og synes hun er den beste kvinnelige artisten i Norge..de andre kommer hakket bak;) Har også siden http://www.mariafanclub.net.

-Vært hestejente siden jeg var 5 år gammel, er hestejente den dag i dag og føler meg alltid vel på hesteryggen til trods for en hel del veldig stygge fall opp igjennom tiden. Prinsen i livet mitt nå er hesten Rigel..mens den hesten jeg alltid vil være glad i, selv om han er borte nå er Garptor<3

-Jobber i barnehage, og mener fast bestemt at dette er tingen for meg, selv om jeg er utdannet Omsorgsarbeider.

-Elsker barn, så når jeg finner drømmemannen, skal jeg ha mange barn selv;) Og tror innerst inne at jeg kommer til å bli en god mor.

-Ble mobbet fra 1-10 klasse, har gjort meg sterk, men også veldig sårbar.

-Om jeg hadde fått lov, hadde jeg klonet Hans Marius Hoff Mittet, for han er virkelig en drømmemann, men synes han og Maria er så skjønne sammen, at hadde sikkert ikke klona han likevel.

-Hunden min Lexie er den i livet mitt (sammen med mamma og min bror) som settes høyest i livet mitt, selv hvor lidenskapelig jeg er for andre ting, er det de 3 som kommer først!

-Er skilsmisse «barn», bor med mamma, har ingen kontakt med min far, men det har jeg valgt selv.

Liker ikke å lage mat, pga jeg kommer til kort når det gjelder matte, så å dele og dobble osv på kjøkkenet..det orker jeg ikke.

-Hater falske mennesker, og har begynt å sile ut dem som jeg ikke orker å bruke energien min på av venninner og kamerater. Der det går i enveiskommunikasjon.. Er bedre med nære venner, enn en flust med løse venner.

-Favorittserien min på TV er One Tree Hill.. har mange andre jeg liker, men ingenting slår OTH

-Spillte fotball fra 8-10 klasse, men slutten på grunn av urettferdighet i laget. OG et vondt kne.

-Fikk diagnosen leddgikt da jeg var 17, og er ofte veldig dårlig den dag i dag.

-Fester ikke så masse, men når jeg først gjør det, tar jeg den helt ut:P

Noe mer dere lurer på..spør i vei:)

18 kommentarer

 1. Anonym sier:

  Kjempe bra innlegg! Følte jeg ble litt bedre kjent med deg, selv om jeg har kjent deg siden jeg, ja.. bokstavelig talt ble født! :)Kjempe bra innlegg! Følte jeg ble litt bedre kjent med deg, selv om jeg har kjent deg siden jeg, ja.. bokstavelig talt ble født! 🙂

 2. Anonym sier:

  sv: Hehe, du har laget den med dine store skills innenfor ipublish systemet:D Ååh, du er heldig! Jeg har sykt lyst på den, kommer nok til å kjøpe den ganske snart!sv: Hehe, du har laget den med dine store skills innenfor ipublish systemet:D Ååh, du er heldig! Jeg har sykt lyst på den, kommer nok til å kjøpe den ganske snart!

 3. @Jeanette: hehe, jeppers, du må lage et slik innlegg selv snuppa;) hehe, store skills innen photoshop heter det:P haha;) jeg kjøpte den på salg! hehe.@Jeanette: hehe, jeppers, du må lage et slik innlegg selv snuppa;) hehe, store skills innen photoshop heter det:P haha;) jeg kjøpte den på salg! hehe.

 4. Anonym sier:

  Åh, alltid morro å lese slike ting, man får liksom et bedre innblikk i hvordan en person er. Selv om jeg visste en god del av det som stod der, så er det likevel interessant. Også er det fint å vite at jeg kjenner deg, det er jeg glad for 🙂 Åh, alltid morro å lese slike ting, man får liksom et bedre innblikk i hvordan en person er. Selv om jeg visste en god del av det som stod der, så er det likevel interessant. Også er det fint å vite at jeg kjenner deg, det er jeg glad for 🙂

 5. sv; bra du har fadderbarn! det er noe alle burde hasv; bra du har fadderbarn! det er noe alle burde ha

 6. Så koslig skrevet. Alltid morsomt å lese sånt.Så koslig skrevet. Alltid morsomt å lese sånt.

 7. Bra skrevet, morsomt med slikt:-)
  Men likte ikke dette med mobbingen, men skjønner at det har gjort deg sterkere og det er bra! Jeg skjønner hva du var gjennom der:-)Bra skrevet, morsomt med slikt:-)
  Men likte ikke dette med mobbingen, men skjønner at det har gjort deg sterkere og det er bra! Jeg skjønner hva du var gjennom der:-)

 8. Anonym sier:

  takk for at du kommentere bloggen min setter jeg pris på, forsett slik!:) lover å bli flinkere å lese og svare på innleggene dine også. Japp Marilyn Monroe er digg elsker dama så lyst på et stort bilde av henne.

  trist å lese at du har blitt mobbet men bra det har gjort deg sterkere.
  jeg hater mobbing!takk for at du kommentere bloggen min setter jeg pris på, forsett slik!:) lover å bli flinkere å lese og svare på innleggene dine også. Japp Marilyn Monroe er digg elsker dama så lyst på et stort bilde av henne.

  trist å lese at du har blitt mobbet men bra det har gjort deg sterkere.
  jeg hater mobbing!

 9. Anonym sier:

  takk for at du kommentere bloggen min setter jeg pris på, forsett slik!:) lover å bli flinkere å lese og svare på innleggene dine også. Japp Marilyn Monroe er digg elsker dama så lyst på et stort bilde av henne.

  trist å lese at du har blitt mobbet men bra det har gjort deg sterkere.
  jeg hater mobbing!takk for at du kommentere bloggen min setter jeg pris på, forsett slik!:) lover å bli flinkere å lese og svare på innleggene dine også. Japp Marilyn Monroe er digg elsker dama så lyst på et stort bilde av henne.

  trist å lese at du har blitt mobbet men bra det har gjort deg sterkere.
  jeg hater mobbing!

 10. Herlig innlegg:) Så utrolig koselig at jeg er en av dine favorittblogger:D
  Nå ble jeg glad søta <3 Tusen takk!Herlig innlegg:) Så utrolig koselig at jeg er en av dine favorittblogger:D
  Nå ble jeg glad søta <3 Tusen takk!

 11. Anonym sier:

  There is only One Tree Hill <3There is only One Tree Hill <3

 12. Anonym sier:

  There is only One Tree Hill <3There is only One Tree Hill <3

 13. @Anja: Fint å vite at du hører etter når vi prater;) hehe, gleder meg til å lese et slikt innlegg om deg! Selv om jeg føler jeg kjenner deg ganske så godt og.

  @Caroline: synes jeg og!

  @Linn Marie: Tusen takk.

  @Monica Yvonne: Tusen takk. Nei, mobbing er en u-ting, unner ingen å bli mobbet.

  @Nikky-KONKURRANSE: No problem, du finner store rimelige bilder av henne på IKEA for eksempel. Jeg hater også mobbing.

  @Kari: Takk for det du! Ja, du er en av mine favorittblogger, leser hver dag!!

  @Sandra: Yeah, there is!@Anja: Fint å vite at du hører etter når vi prater;) hehe, gleder meg til å lese et slikt innlegg om deg! Selv om jeg føler jeg kjenner deg ganske så godt og.

  @Caroline: synes jeg og!

  @Linn Marie: Tusen takk.

  @Monica Yvonne: Tusen takk. Nei, mobbing er en u-ting, unner ingen å bli mobbet.

  @Nikky-KONKURRANSE: No problem, du finner store rimelige bilder av henne på IKEA for eksempel. Jeg hater også mobbing.

  @Kari: Takk for det du! Ja, du er en av mine favorittblogger, leser hver dag!!

  @Sandra: Yeah, there is!

 14. Anonym sier:

  Kjekt innlegg å lese!
  Syns det er flott du kom sterkere ut av mobbingen og hevet deg over menneskene! Kjekt innlegg å lese!
  Syns det er flott du kom sterkere ut av mobbingen og hevet deg over menneskene!

 15. Anonym sier:

  topp!:)topp!:)

 16. Anonym sier:

  Morro og lese! :- )Morro og lese! :- )

 17. Er kjekt med sånne innlegg! Vi blir liksom bedre kjent med bloggeren da!:-)Er kjekt med sånne innlegg! Vi blir liksom bedre kjent med bloggeren da!:-)

 18. @Svein Magnus: takk;) Jepp, her går Vero med hevet hodet;) for dem som mobbet meg, er dem som ikke sitter med utdannelse i dag:P hehe.

  @margrete: thumps up!

  @Karoline: takk skal du ha!

  @Ella: ja, sant, liker å lese slike selv.@Svein Magnus: takk;) Jepp, her går Vero med hevet hodet;) for dem som mobbet meg, er dem som ikke sitter med utdannelse i dag:P hehe.

  @margrete: thumps up!

  @Karoline: takk skal du ha!

  @Ella: ja, sant, liker å lese slike selv.

Skriv et svar