jul 20

Pissed off

«I og med at jeg fikk en del mail om dette innlegget, så sletter jeg det… ikke fordi jeg ikke står for det som er skrevet, men i respekt av den det er skrevet om, så slettet jeg det. Også kommentarer direkte til episoden i innlegget.» 21.07.2009.

Ellers har jeg laget to nye smykker i dag. ble veldig fornøyd med dem. Noen som vil se flere smykker? klikk inn på www.pearlsjustforgirls.tk

Har dere hatt en fin mandag?

Forresten, var nettopp inne på http://ipublish.no fremsiden, for å skumme gjennom for å se om det er noen blogger der jeg har veldig lyst til å lese. Noe jeg pleier å gjøre, og er innom nye, anbefalte, kjendiser, den «alle» og topplisten (populære). Jammen står ikke min blogg som nr 46 på topp-listen. Jeg er vel en av de som er minst opptatt av å havne på topp-listen. Men takk likevel folkens, dere som leser bloggen min og kommenterer. Selv om jeg ikke er så opptatt av det, var det litt kjekt likevel!

6 kommentarer

 1. Anonym sier:

  Vært en bra dag for min del :DVært en bra dag for min del 😀

 2. Anonym sier:

  Gratulerer med å komme på topp-listen da, det er jo litt tøft :):)Gratulerer med å komme på topp-listen da, det er jo litt tøft :):)

 3. @Elisabeth: goody

  @Grace Isabell: Så fint da;)

  @Jeanette: tusen takk;)@Elisabeth: goody

  @Grace Isabell: Så fint da;)

  @Jeanette: tusen takk;)

 4. Hehe 🙂 Jeg har ihvertfall forsvunnet bigtime fra den listen med en hiiimla slapp periode :PHehe 🙂 Jeg har ihvertfall forsvunnet bigtime fra den listen med en hiiimla slapp periode 😛

 5. @Henriette: hehe, jeg fikk sjokk over at jeg var på listen jeg.@Henriette: hehe, jeg fikk sjokk over at jeg var på listen jeg.

Skriv et svar