jul 21

I'm a freakin' genius..

Hehe, er egentlig veldig stolt av meg selv, for jeg klarte å skifte batteri i favoritt klokken min UTEN å ødelegge den. Nå har den vært uten batteri i sikkert 6mnd, men nå tikker den og går som aldri før. Og det var veldig herlig å få klokke fast på armen igjen. Favorittklokken min er da en hvit broadband AXCENT of Scandinavia med bling bling på. Make som Maria Haukaas Storeng har/hadde. Synes klokken er veldig fin, og for å være hvit klokke med skinnremme, så har jeg vært veldig flink til å passe på den.

Så nå kan jeg faktisk skifte batterier på de andre klokkene mine selv også, i stedet for å betale 100kr for det på en gullsmed. Høres kanskje litt dumt ut for noen, men det er stort for meg å klare dette!

(dårlig bilde, men en indikasjon på hvordan klokken ser ut. Bildet hentet fra www.mariafanclub.net)

I dag har jeg også vært på besøk hos en tidligere kollega av meg, Lene. Som fikk baby for 2 mnd siden, og har en liten gutt fra før av. Første gang jeg har vært på besøk hos henne, og jeg må bare si, hun hadde det KJEMPEFINT hjemme. Jeg er litt sånn som blir veldig imponert en del ganger over hvordan folk har det hjemme. Også de to nydelige små guttene hun har da, helskjønne begge to. Den eldste av de to er 2 år, kjempeherlig guttunge med glimt i øye og så flink til å snakke. Superskjønn. Så minstemann, den lille 2 mnd gamle babyen. Så rolig og våken. Helt nydelig.

Hadde det kjempekoselig;) Fikk også hørt mye musikk både opp og ned med bussen!

Tar dere mye buss, eller har alle her lappen?

30 kommentarer

 1. he lappen ja, e litt avhengig av den sia det ikkje går noken bybuss akkurat rundt her ej bor. går vel 3 bussa forbi huset om dagen. å he ikkje gå avganga til butikk o.lhe lappen ja, e litt avhengig av den sia det ikkje går noken bybuss akkurat rundt her ej bor. går vel 3 bussa forbi huset om dagen. å he ikkje gå avganga til butikk o.l

 2. Åh, jeg har ikke lappen enda..så er avhengig av buss. Men bor heldigvis der det er gode bussforbindelser.Åh, jeg har ikke lappen enda..så er avhengig av buss. Men bor heldigvis der det er gode bussforbindelser.

 3. Tar ikke buss, og har ikke lappen. Hvis jeg skal noe, så kan som regel mamma eller stefaren min kjøre meg og butikken er bare 5 minutters gangavstand! Tror det er 1 eller 2 busser som kjører forbi her om dagen, så er litt uheldig sånn sett.Tar ikke buss, og har ikke lappen. Hvis jeg skal noe, så kan som regel mamma eller stefaren min kjøre meg og butikken er bare 5 minutters gangavstand! Tror det er 1 eller 2 busser som kjører forbi her om dagen, så er litt uheldig sånn sett.

 4. @Karoline: heldig du som har sjåfører da;) og har kort vei til butikken. Sånn sett har jeg 10 min eller mindre til kjøpesenter da, med matbutikk og sånn, og 10 min til buss;)@Karoline: heldig du som har sjåfører da;) og har kort vei til butikken. Sånn sett har jeg 10 min eller mindre til kjøpesenter da, med matbutikk og sånn, og 10 min til buss;)

 5. Anonym sier:

  Fin klokke :-)Fin klokke 🙂

 6. Jeg har ikke lappen enda, så blir mye buss ja. Ipod er et must på bussen. 😉 Fin klokke forresten. :)Jeg har ikke lappen enda, så blir mye buss ja. Ipod er et must på bussen. 😉 Fin klokke forresten. 🙂

 7. Jeg har ikke lappen, men er i gang med å endelig få det 😉 Det er helt ok med bussforbindelser her jeg bor, men som regel blir det kjøring siden det er langt til bussen og den går ikke så ofte heller. Flyyer jo til Oslo VELDIG snart og da bor jeg på et sted hvor det går buss til byen hvert 15. min som tar 10 min 🙂 Så det er jo veldig bra!Jeg har ikke lappen, men er i gang med å endelig få det 😉 Det er helt ok med bussforbindelser her jeg bor, men som regel blir det kjøring siden det er langt til bussen og den går ikke så ofte heller. Flyyer jo til Oslo VELDIG snart og da bor jeg på et sted hvor det går buss til byen hvert 15. min som tar 10 min 🙂 Så det er jo veldig bra!

 8. jeg har ikke lappen så blir en del buss på meg
  jeg har ikke lappen så blir en del buss på meg

 9. sv; I knoooow :Dsv; I knoooow 😀

 10. så flink du er:) Får sende klokker til deg så du kan bytte fremover vi nå da.. heheså flink du er:) Får sende klokker til deg så du kan bytte fremover vi nå da.. hehe

 11. Jeg tar for mye buss!Jeg tar for mye buss!

 12. @Marie Alette: tusen takk, synes det jeg også;)

  @Theri: ja, ipod eller musikktelefon er et must;) Tusen takk!

  @Cathrine: Din snik, alle får lappen før meg:P hehe. hehe, eller så sykler vi Cathrine:P til bussen. Bussforbindelser osv i Oslo er jo helt geniale.

  @Marlene: buss er bra, og miljøvennlig.

  @Kristina Lid: 😉 good.

  @Ricke: tusen takk. Ehm, vet ikke om jeg er klar for det opplegget enda da, for jeg var rimelig nervøs der jeg satt å åpnet klokken og greier.

  @Karoline: mee too;)@Marie Alette: tusen takk, synes det jeg også;)

  @Theri: ja, ipod eller musikktelefon er et must;) Tusen takk!

  @Cathrine: Din snik, alle får lappen før meg:P hehe. hehe, eller så sykler vi Cathrine:P til bussen. Bussforbindelser osv i Oslo er jo helt geniale.

  @Marlene: buss er bra, og miljøvennlig.

  @Kristina Lid: 😉 good.

  @Ricke: tusen takk. Ehm, vet ikke om jeg er klar for det opplegget enda da, for jeg var rimelig nervøs der jeg satt å åpnet klokken og greier.

  @Karoline: mee too;)

 13. Anonym sier:

  Sv: Er ferdig med bindingstida for lenge siden.Sv: Er ferdig med bindingstida for lenge siden.

 14. Anonym sier:

  SV: Siv Jensen er en tøff dame, det skal i alle fall være sikkert! Tenk på alle som er i mot henne. Og hun står sterk.SV: Siv Jensen er en tøff dame, det skal i alle fall være sikkert! Tenk på alle som er i mot henne. Og hun står sterk.

 15. SV: Jeg sliter veldig med små vesker jeg da. Hehehe. Må jo ha med meg ALT! UFF! Det er vel et jentesyndrom ja… !SV: Jeg sliter veldig med små vesker jeg da. Hehehe. Må jo ha med meg ALT! UFF! Det er vel et jentesyndrom ja… !

 16. sv : haha, nei :(( i will!sv : haha, nei :(( i will!

 17. sv: takk:-D jaja, fult klar over det :)sv: takk:-D jaja, fult klar over det 🙂

 18. Anonym sier:

  sv: Har vurdert ipublish, men jeg tror ikke jeg klarer det og designet her :/ Men takk for svar! :Dsv: Har vurdert ipublish, men jeg tror ikke jeg klarer det og designet her :/ Men takk for svar! 😀

 19. kgul@live.no sier:

  sv: Den tegningen har jeg tegnet selv :)sv: Den tegningen har jeg tegnet selv 🙂

 20. sv: jaa, tror den er i rosa :)sv: jaa, tror den er i rosa 🙂

 21. Anonym sier:

  Så koselig! 🙂 Klokken var veldig fin!Så koselig! 🙂 Klokken var veldig fin!

 22. SV: Alltid kos på besøk <3 Jentekveld da eller? SV: Alltid kos på besøk <3 Jentekveld da eller?

 23. sv: haha. Ja, ikke sant? sv: haha. Ja, ikke sant?

 24. @Natalie: da så;)

  @Caroline: Jepp, hun er det! har sansen for at hun står for den hun er, ekke en som lar seg vippe av pinnen virker det som.

  @Kari: jeg og, men på fest så klarer jeg meg med en liten.. så vidt. Jepp, jentesyndrom så det holder.

  @Hilde: hehe;) oki.

  @Maiken: værsegod.

  @Maia Kristine: det er litt vanskelig, men de har jo en del blogger som hjelper.

  @kristinegulden: har du? wow.

  @ida: hehe, kanonstilig da!

  @Jeanette: tusen takk;)

  @Kari: nei, var sånn formiddagsbesøk;)

  @Elisabeth: jeppers:P@Natalie: da så;)

  @Caroline: Jepp, hun er det! har sansen for at hun står for den hun er, ekke en som lar seg vippe av pinnen virker det som.

  @Kari: jeg og, men på fest så klarer jeg meg med en liten.. så vidt. Jepp, jentesyndrom så det holder.

  @Hilde: hehe;) oki.

  @Maiken: værsegod.

  @Maia Kristine: det er litt vanskelig, men de har jo en del blogger som hjelper.

  @kristinegulden: har du? wow.

  @ida: hehe, kanonstilig da!

  @Jeanette: tusen takk;)

  @Kari: nei, var sånn formiddagsbesøk;)

  @Elisabeth: jeppers:P

 25. ååh så bra da! det hadde jeg aldri greid, hehe! Jeg hater buss, tar det kun når det strengt talt ikke er andre muligheter… ellers har jeg ikke fått lappen enda, jobber med saken:) men jeg sitter ofte på, hehe :)ååh så bra da! det hadde jeg aldri greid, hehe! Jeg hater buss, tar det kun når det strengt talt ikke er andre muligheter… ellers har jeg ikke fått lappen enda, jobber med saken:) men jeg sitter ofte på, hehe 🙂

 26. Åh, så bra. Takk for tipset 😀 Åh, så bra. Takk for tipset 😀

 27. Sv: Ja, hun virker som en utrolig herlig jente som er verdt å bli kjent med :)Sv: Ja, hun virker som en utrolig herlig jente som er verdt å bli kjent med 🙂

 28. Jeg tar alltid buss når jeg skal steder, for verken jeg eller mamma har lappen:P

  Sv: Tusen takk!:) Ja, jeg har photoshop, men bildet blir så flatklemt når jeg fikser på den;) Så jeg får bare prøve på nytt:PJeg tar alltid buss når jeg skal steder, for verken jeg eller mamma har lappen:P

  Sv: Tusen takk!:) Ja, jeg har photoshop, men bildet blir så flatklemt når jeg fikser på den;) Så jeg får bare prøve på nytt:P

 29. Sv: Jeg også har vært sånn at det skal være svart og hvitt på stua, og en farge som har gått igjen ellers. Alt vi har nå er svart og litt hvitt, og med limegrønn på duker, gardiner, lys osv. Men jeg har blitt forelska i den asiatiske stilen med bombay-møblene, så jeg tror vi må gå for det når vi skal bytte ut møblene. ;)Sv: Jeg også har vært sånn at det skal være svart og hvitt på stua, og en farge som har gått igjen ellers. Alt vi har nå er svart og litt hvitt, og med limegrønn på duker, gardiner, lys osv. Men jeg har blitt forelska i den asiatiske stilen med bombay-møblene, så jeg tror vi må gå for det når vi skal bytte ut møblene. 😉

 30. @Kayso: joda, du greier det! bare å prøve;) hehe, jeg liker veldig godt å sitte på med venninner og kamerater når dem kjører, men er helt greit å ta bussen også, så lenge man ikke får illeluktene mennesker ved siden av seg da:P

  @Lotte: u r welcome!

  @Torbjørg: ja det gjør hun virkelig.

  @Karoline R: Hehe, mamma har lappen, men vi har ikke bil. Men nå skal nok min bror begynne på lappen først..selv om han er yngst..men han er smartere enn meg.

  @Theri: Synes den asiatiske stilen var kjempekul jeg da;) spennende å prøve nye ting. Men i og med at jeg deler stue med mamsen og broder’n så kan ikke jeg ta drastiske steg enda;) Må vente til jeg får mitt eget.@Kayso: joda, du greier det! bare å prøve;) hehe, jeg liker veldig godt å sitte på med venninner og kamerater når dem kjører, men er helt greit å ta bussen også, så lenge man ikke får illeluktene mennesker ved siden av seg da:P

  @Lotte: u r welcome!

  @Torbjørg: ja det gjør hun virkelig.

  @Karoline R: Hehe, mamma har lappen, men vi har ikke bil. Men nå skal nok min bror begynne på lappen først..selv om han er yngst..men han er smartere enn meg.

  @Theri: Synes den asiatiske stilen var kjempekul jeg da;) spennende å prøve nye ting. Men i og med at jeg deler stue med mamsen og broder’n så kan ikke jeg ta drastiske steg enda;) Må vente til jeg får mitt eget.

Skriv et svar