jul 28

Release me…

ENDELIG kom SOLEN på himmelen i Bergen og, og gradestokken gikk opp til 20 grader;) herlig! Jeg har lagt i hagen og solt meg, hatt musikk på ørene og nytt den deilige dagen. Vi vet jo ikke når regnet kommer igjen. Håper bare det er fint vær i morgen, da står det litt på timeplanen min nemlig, blandt annet begravelse (ikke til et nært familiemdlem, men en gammel mann jeg har kjent hele livet omrent, så for hans familie sin skyld håper jeg på fint vær).

Bortsett fra å ligge i hagen og sløve, har jeg hatt meg en god tur med Lexie, der vi stoppet ved en fotballbane og kastet ball i litt over 30 minutter. Både meg og hun var kjempeslitne etterpå, for jeg løper omtrent like mye som henne over fotballbanen. Kaster ballen, så springer vi begge etter den. Grunnen til at jeg gjør dette, er at hun blir mer giret, og jo mer sliten hun blir, mer fred får jeg på meg å gjøre litt andre ting. Hun er nemlig en sånn hund som helst vil være med på alt. I dag våknet jeg av hun bjeffet i søvne, rett i ansiktet på meg. Hun lå nemlig med hodet på puten min, på rygg med beina i været. Hun har noen helt sinnsyke liggestillinger, og liker helst best å sove i sengen. Så når jeg har sovnet, sniker hun seg stille som bare det opp i sengen. Og ikke flytter hun seg heller, stabeist av en hund;) Jeg lurer bare på hvordan det skal gå når jeg finner meg kjæreste og han skal ha plass i sengen. Kommer nok til å få noen stygge blikk av en viss hund ja:P Med mindre det er jeg som blir kastet ut av sengen, fordi hun sjarmerer han i senk med dådyrøynene sine.

Under her ser dere bildet av gullet mitt, er hun ikke fin?


(Her tar hun seg et lite bad i en sølepytt på fotballbanen. Jada, hun elsker å bade, og legger seg rett som det er rett i pytten.)

Har forresten fått en sang på hjernen, siden den gikk på The Voice litt tidligere i dag, så har den prentet seg inn i hukommelsen. Ikke er jeg noe fan av denne artisten i det hele tatt, men denne sangen. Sangen heter Release Me og er sunget av svenske Agnes. Refrenget på sangen er sånn som klistrer seg. Litt sånn sommersang synes jeg!

Hva har dere gjort så langt i dag da? Noen fler som endelig har sett solen?

32 kommentarer

 1. Godt å høre solen er kommet til Bergen også:DGodt å høre solen er kommet til Bergen også:D

 2. Solen har endelig kommet her også!! :DSolen har endelig kommet her også!! 😀

 3. Anonym sier:

  jeg og vil ha sol!!jeg og vil ha sol!!

 4. Anonym sier:

  Lexie er jo bare herlig, artig bilde av henne. Lexie er jo bare herlig, artig bilde av henne.

 5. Anonym sier:

  Lexie er jo bare herlig, artig bilde av henne. Lexie er jo bare herlig, artig bilde av henne.

 6. Lexie er skjønn 🙂 Den sangen til Agnes er fin, men den heter RELEASE Me :)Lexie er skjønn 🙂 Den sangen til Agnes er fin, men den heter RELEASE Me 🙂

 7. @Karoline: ja sant;) det var virkelig herlig!

  @Karoline: så bra;)

  @margrete: når den har kommet til Bergen, kommer den nok dit du bor og.

  @Anne-Birthe: takk;) ja sant hun er!!

  @Cathrine: takk;) ja, sangen er fin..hehe skriveleif fra min side..jaja:P@Karoline: ja sant;) det var virkelig herlig!

  @Karoline: så bra;)

  @margrete: når den har kommet til Bergen, kommer den nok dit du bor og.

  @Anne-Birthe: takk;) ja sant hun er!!

  @Cathrine: takk;) ja, sangen er fin..hehe skriveleif fra min side..jaja:P

 8. Anonym sier:

  så bra 😀 her i Bærum er det sol med litt gråe skyer. haha, den er den kuleste!så bra 😀 her i Bærum er det sol med litt gråe skyer. haha, den er den kuleste!

 9. Anonym sier:

  SV: Takk! 🙂

  Hunden er kjempe søt ^^SV: Takk! 🙂

  Hunden er kjempe søt ^^

 10. Nydelige hunden <3Nydelige hunden <3

 11. Åh så herlig hunden din var :’D

  SV; Haha, MIN hund er ikke noe nydelig. Vi har en kinesisk nakenhund. Hunden på bildene er hunden til stallsjefen 😉 Og ja, DEN er nydelig, men ikke vår. Han er bare sjarmerende Ü Åh så herlig hunden din var :’D

  SV; Haha, MIN hund er ikke noe nydelig. Vi har en kinesisk nakenhund. Hunden på bildene er hunden til stallsjefen 😉 Og ja, DEN er nydelig, men ikke vår. Han er bare sjarmerende Ü

 12. @Stian Pettersen: hehe, litt grå skyer er det i Bergen og..men dem nevner man ikke:P haha.

  @Linda. værsegod. Tusen takk du;)

  @Kari: aww, tusen takk søta.

  @Susanne: synes kinesiske nakenhunder er litt sjarmerenes jeg da..;) hehe. Åh, stallsjefens altså:) hehe, dødspen hund i hvertfall. Rir du?@Stian Pettersen: hehe, litt grå skyer er det i Bergen og..men dem nevner man ikke:P haha.

  @Linda. værsegod. Tusen takk du;)

  @Kari: aww, tusen takk søta.

  @Susanne: synes kinesiske nakenhunder er litt sjarmerenes jeg da..;) hehe. Åh, stallsjefens altså:) hehe, dødspen hund i hvertfall. Rir du?

 13. SV: Det ska vi 🙂 nydlig hund<3SV: Det ska vi 🙂 nydlig hund<3

 14. SV: Den bør virkelig leses. Sykt bra!
  Ps i love you har jeg ikke lest. Tror ikke jeg har sett filmen heller.. Hørt mye bra om den da 🙂 SV: Den bør virkelig leses. Sykt bra!
  Ps i love you har jeg ikke lest. Tror ikke jeg har sett filmen heller.. Hørt mye bra om den da 🙂

 15. @Benedikte: tusen takk;)

  @Kari: da skal den og på listen min;) må nemlig bli flinkere til å lese.
  Du bør lese boken før du ser filmen. Boken og filmen er veldig forskjellig da, men boken er best!@Benedikte: tusen takk;)

  @Kari: da skal den og på listen min;) må nemlig bli flinkere til å lese.
  Du bør lese boken før du ser filmen. Boken og filmen er veldig forskjellig da, men boken er best!

 16. Så vakker hund!

  Sv; Tusen takk :)Så vakker hund!

  Sv; Tusen takk 🙂

 17. @Tina Marie: tusen takk;)@Tina Marie: tusen takk;)

 18. SV: Nei jeg har virkelig ikke sett Gossip Girl *rødme*.
  Ja gleder meg veldig:) Skal bli noen fine høstkvelder foran tven da ja;)
  One three hill er kjempe bra! Skal bestille det på dvd snart også tenkte jeg 😛
  Sparer på dvdbokser:P SV: Nei jeg har virkelig ikke sett Gossip Girl *rødme*.
  Ja gleder meg veldig:) Skal bli noen fine høstkvelder foran tven da ja;)
  One three hill er kjempe bra! Skal bestille det på dvd snart også tenkte jeg 😛
  Sparer på dvdbokser:P

 19. Heldig dere som har solen framme. Her i Trondheim er det for det meste regn og overskyet. Kjempefin hund!Heldig dere som har solen framme. Her i Trondheim er det for det meste regn og overskyet. Kjempefin hund!

 20. @Kari: hehe, men da er det virkelig på tide;) jeg leste bøkene jeg, så måtte se serien og! Jeg og sparer på dvd boxer, har ikke så mange enda da, men OTH har jeg alle utenom sesong 6, har sex and the city skoboksen, sopranos, huset på prærien, nord og sør..hehe;) sett de fleste, sopranos holder jeg på med;)@Kari: hehe, men da er det virkelig på tide;) jeg leste bøkene jeg, så måtte se serien og! Jeg og sparer på dvd boxer, har ikke så mange enda da, men OTH har jeg alle utenom sesong 6, har sex and the city skoboksen, sopranos, huset på prærien, nord og sør..hehe;) sett de fleste, sopranos holder jeg på med;)

 21. @christina marina: huff, håper solen kommer til dere også;) tusen takk, ja hun er kjempefin *smile*@christina marina: huff, håper solen kommer til dere også;) tusen takk, ja hun er kjempefin *smile*

 22. sv: ja, jeg liker den.. klarer liksom ikke slutte å lese. hehe. sv: ja, jeg liker den.. klarer liksom ikke slutte å lese. hehe.

 23. SV: Jeg vet ikke egentlig. Har ikke sett den enda. Skal sjekke når jeg ser den ;)SV: Jeg vet ikke egentlig. Har ikke sett den enda. Skal sjekke når jeg ser den 😉

 24. sv: alle de tre har jeg og faktisk=Dsv: alle de tre har jeg og faktisk=D

 25. Så heldig dere er i Bergen da. Jeg vil også ha soool! 🙂

  Nydelig hund. :DSå heldig dere er i Bergen da. Jeg vil også ha soool! 🙂

  Nydelig hund. 😀

 26. sååå fin hun var! hihi! jeg vil også ha godvær! synes det ser ut til at alle har fint vær utenom oss nå ass, hehe 😛 sååå fin hun var! hihi! jeg vil også ha godvær! synes det ser ut til at alle har fint vær utenom oss nå ass, hehe 😛

 27. @Marthe WH: hehe, så bra da. Kjekt når det er sånn.

  @Amanda: åh;) da så!

  @monica:): så bra!

  @Reidun Beate: I dag er det regnvær igjen, kjempestas:P hehe. Tusen takk!

  @KAYSO: tusen takk. Neida Kayso, solen var bare på besøk den. I dag er det værre regnvær enn det har vært hele sommeren.@Marthe WH: hehe, så bra da. Kjekt når det er sånn.

  @Amanda: åh;) da så!

  @monica:): så bra!

  @Reidun Beate: I dag er det regnvær igjen, kjempestas:P hehe. Tusen takk!

  @KAYSO: tusen takk. Neida Kayso, solen var bare på besøk den. I dag er det værre regnvær enn det har vært hele sommeren.

 28. Anonym sier:

  sv; Ja, den er konge! har bare sett den en gang jeg da.. nice blogg Üsv; Ja, den er konge! har bare sett den en gang jeg da.. nice blogg Ü

 29. Å… puppy! Nydelig!Å… puppy! Nydelig!

 30. Anonym sier:

  Så utrolig skjønn hund du har! Så utrolig skjønn hund du har!

 31. SV: Takk 🙂 Er ikke min hund, så aner ikke! 😛 Er naboen til søskenbarna mine sin hund, faktisk 🙂 Den står alltid ute, så da tok jeg bilde av den når jeg gikk forbi^^SV: Takk 🙂 Er ikke min hund, så aner ikke! 😛 Er naboen til søskenbarna mine sin hund, faktisk 🙂 Den står alltid ute, så da tok jeg bilde av den når jeg gikk forbi^^

 32. @InvillKarine: Filmen er kjempebra ja;) Tusen takk;)

  @Belinda Jakobsen: tusen takk, ja hun er nydelig;) Norges Herligste i følge Trude Mostue så;) hehe.

  @whoisf: tusen takk;)

  @Marte: den var i hvertfall sinnsykt fin, ligner på en vi har i nærheten av stallen:)@InvillKarine: Filmen er kjempebra ja;) Tusen takk;)

  @Belinda Jakobsen: tusen takk, ja hun er nydelig;) Norges Herligste i følge Trude Mostue så;) hehe.

  @whoisf: tusen takk;)

  @Marte: den var i hvertfall sinnsykt fin, ligner på en vi har i nærheten av stallen:)

Skriv et svar