jul 31

Dancing queen…young and sweet…

La oss si at dette er et Torsdagsinnlegg, så vi er på Torsdag 30 Juni nå..alright?

Vel, i går (Onsdag) hadde jeg en del ting på tapetet, tre ting som var veldig kjekke, og en litt mindre kjekk. Men la meg heller fortelle om det kjekke. Tok bussen til byen og møtte bestevenninnen min Anne-Birthe på Festplassen der årets VG-Lista Topp20 show skulle være. Vi stod (som vanlig) helt fremst, sammen med alle fjortisene. Vi blendet ganske godt inn, bortsett fra at vi hadde way mindre brunkrem og maskara på oss da. Heldig for oss, for vi slapp heldigvis render med maskara under øyne midt i konserten. Og klumpete pudder:P For å si det sånn, når vi først var kommet inn i fjortis gjengen, men fjortiser foran oss (bare noen få), ved siden av oss, og bak oss, så var det kjempevanskelig å komme seg derfra, så vi stod nå der vi under hele konserten. Priset oss lykkelig over at Alexander Rybak glimtet med sitt fravær, for da tror jeg vi rett og slett hadde blitt klemt ihjel av jentene bak oss. Så en stor takk går til han, siden han ikke var med til Bergen. Konserten var egentlig ganske grei, men kunne klart meg uten Satyricon som åpnet med et brak for å si det mildt. De jeg synes var best, var Erik & Kriss og Pauline egentlig. Ja, så var Donkeyboy bra live og. Ja, og før jeg glemmer det, Paperboys & Samsaya rocket!

Etter konserten gikk meg og Anne-Birthe bort til kinoen for å se om vi fikk oss billetter til Istid3, og det fikk vi. Ikke på 3D, men vi så den i vanlig versjon. Bare voksent publikum i salen, men siden vi fikk billetter til klokken var 21:00, så var det ikke mer å vente. Vi fikk i allefall plenty av tid til å freshe oss litt opp før kinoforestillingen, og slik at vi var klar til tur på byen etterpå. Synes Istid 3 var en bra film jeg, greit, ikke de kjappe replikkene som i den første filmen, men vi må bare innse at ingen oppfølgere blir like bra som den første filmen. Men som sagt, synes filmen var bra jeg. Men så har jeg en helt rar sans for humor også da. Men den beste scenen synes jeg er da Sid introduserer barna sine, Eggbert, Skallfrid og Plomulf (eller noe i den duren.). Også da han skal melke kuen..»eg trodde du va dame!!» haha, da lo jeg godt.

Hva synes dere om Istid3 egentlig?

Så, da filmen var ferdig bar det på TOPP20 afterparty på Felize. Meg og Anne-Birthe er veldig glad i å danse, så vi har det alltid kjekt på byen. Da vi kom inn på Felize, var dansegulvet «okkupert» av Pauline, kordamen til Pauline og to av Samsaya sine dansere. Proffe folk med andre ord, så meg og AB ventet litt med å slenge oss utpå. Og da vi endelig dro rumpene våre utpå, så kom det to trønder-gutter bort til oss og skulle ha oss til å danse med dem etter Madonna sin «La Isla Bonita». AB klarte seg kjempefint med sin dansepartner (men så er jo hun rimelig proff hun og), men jeg slet med å følge min dansepartner, så endte opp med masse latter på både meg og han. Han var kjempehyggelig da, den skal han ha, men stakkars som valgte seg en dårlig dansepartner:P haha. Ellers danset vi veldig mye, for flere og flere kom på dansegulvet. Ikke bare kjendisene. Men mange av dem og. Men om man skal skrive som sladrepressen blir vel det slik: Tone Damli Aaberge og Eva fra Eva and The Heartmaker satt for det meste og så på andre danset, mes de klemte hverandre mange ganger. Tone pratet mye med han med krøller og knekt arm i Donkeyboy. Linnea (som synger med Donkeyboy) var mye på dansegulvet. Det samme var programleder Benedicte. Siri, hun programlederen på P3 trynte an en gang, men sikkert fordi det var glatt på gulvet. Erik & Kriss gikk rundt og var veldig hyggelig med allesammen. Paperboys så vi ikke noe til. Så et knippe med helt vanlige kjendiser;)
Meg og AB hadde det veldig kjekt, skulle gjerne vært der mye lengre og danset, men måtte rekke bussen hjem igjen. Så det var to slitne danseløver som satt på bussen hjem igjen og lo. Anne-Birthe er bare en helt fantastisk venninne, er så heldig å ha henne som venninne;) Får ikke sagt det nok.

Noen fler som var på TOPP20 afterparty i Bergen? eller vært på det andre steder i byene der TOPP20 har vært i år?

I dag (torsdag) så har jeg ikke gjort så mye. Har vært på kjøpesenteret og kjøpt meg to nye topper på  Bik Bok, er livsfarlig å ha kjøpesenter 10 minutters gange fra hjemmet altså… Vært på tur med hunden og kastet ball i regnet! Også har jeg ryddet huset sammen med mamma og skiftet på sengen. Så skal bli kjempeherlig å legge seg i nytt sengetøy, det lukter så godt! Så en stille og rolig dag egentlig.

Skal nyte disse siste dagene av ferien til det fulle. Begynner på jobb igjen på mandag… gleder meg egentlig litt, men har vært deilig med ferie.

Hvordan har deres dag vært? Planer for helgen?

17 kommentarer

 1. Anonym sier:

  istid 3 var morsom. men den var langt ifra like bra som 1ern og 2ern. istid 3 var morsom. men den var langt ifra like bra som 1ern og 2ern.

 2. Ja, det er en fin by. Blir nok noen togturer, eller flyturer dit når jeg flytter tenker jeg. Ja, det er en fin by. Blir nok noen togturer, eller flyturer dit når jeg flytter tenker jeg.

 3. tror det blir en relativt rolig helg på meg.. noen pils med en venninne på lørdag mest sannsynlig 😀
  tror det blir en relativt rolig helg på meg.. noen pils med en venninne på lørdag mest sannsynlig 😀

 4. Jeg var nok ikke på afterpartyet, men jeg var på vglista da det var i Trondheim. Jeg synes det var et helt greit show, men ikke noe jeg prater om i ettertid nei 🙂

  SANDRAHJeg var nok ikke på afterpartyet, men jeg var på vglista da det var i Trondheim. Jeg synes det var et helt greit show, men ikke noe jeg prater om i ettertid nei 🙂

  SANDRAH

 5. Anonym sier:

  sv: Haha, ja, de er morsomme 😀 Takk 🙂

  Liker den sangen :)sv: Haha, ja, de er morsomme 😀 Takk 🙂

  Liker den sangen 🙂

 6. Høres ut som dere har kost dere masse! Neste gang må jeg være med! Jeg SKAL på Vg-lista i Bergen da:)Høres ut som dere har kost dere masse! Neste gang må jeg være med! Jeg SKAL på Vg-lista i Bergen da:)

 7. Blir en rolig helg på meg:) Blir en rolig helg på meg:)

 8. SV: Sopranos er bra:) Ingen dum idé søta:) Takk <3
  Motorsykkel er kjempe kult.. 🙂 digger det selv, men litt skummelt også da!SV: Sopranos er bra:) Ingen dum idé søta:) Takk <3
  Motorsykkel er kjempe kult.. 🙂 digger det selv, men litt skummelt også da!

 9. SV: Nei, det kan du spørre om! Lenge leve fantasien 😉

  Jeg har vært på VG-lista hvert år utenom i år, pga jobb. Men jeg kunne tenk meg å sett Satyricon (a) SV: Nei, det kan du spørre om! Lenge leve fantasien 😉

  Jeg har vært på VG-lista hvert år utenom i år, pga jobb. Men jeg kunne tenk meg å sett Satyricon (a)

 10. Anonym sier:

  Var på Topp20 når det var på rådhusplassen 😉 Hørtes ut som du hadde hatt det kult =) Sangbloggeb ligger ute på bloggen min om ca en time. Å tusen takk for alle søte kommentarer <33Var på Topp20 når det var på rådhusplassen 😉 Hørtes ut som du hadde hatt det kult =) Sangbloggeb ligger ute på bloggen min om ca en time. Å tusen takk for alle søte kommentarer <33

 11. sv; Takk :-)sv; Takk 🙂

 12. ja ;P var litt av en dag hehe ;P
  god helgja ;P var litt av en dag hehe ;P
  god helg

 13. kul blogg :Dkul blogg 😀

 14. @Charlotte Nilsson: enig..men 1eren er og blir den beste.

  @Røyndom: det er det!!

  @Kari: åh, koselig med venninnekveld da;)

  @Sandra: hehe, vi er forskjellige! hehe.

  @Maia Kristine: værsegod. mee to!

  @Karoline: neste gang har du ingen valg Karoline, da er du med..du har ingen unnskyldinger om annet!! haha

  @Svein Magnus: det er deilig det og.

  @Kari: Sopranos har jeg slått meg på, er avhengig..haha. Ja. motorsykkel var knallkjekt.

  @EVANETICA: hehe, ja lenge leve den. Huff, disse jobbene:P hehe.. Satyricon ja..haha..

  @AnnieRud: Vil også på rådhusplassen, er jo da det er mest artister. Ja, hadde det kjekt jeg:P Sangbloggen din var nydelig!! værsegod.

  @Elisabeth: værsegod.

  @Rebina: God helg til deg og.@Charlotte Nilsson: enig..men 1eren er og blir den beste.

  @Røyndom: det er det!!

  @Kari: åh, koselig med venninnekveld da;)

  @Sandra: hehe, vi er forskjellige! hehe.

  @Maia Kristine: værsegod. mee to!

  @Karoline: neste gang har du ingen valg Karoline, da er du med..du har ingen unnskyldinger om annet!! haha

  @Svein Magnus: det er deilig det og.

  @Kari: Sopranos har jeg slått meg på, er avhengig..haha. Ja. motorsykkel var knallkjekt.

  @EVANETICA: hehe, ja lenge leve den. Huff, disse jobbene:P hehe.. Satyricon ja..haha..

  @AnnieRud: Vil også på rådhusplassen, er jo da det er mest artister. Ja, hadde det kjekt jeg:P Sangbloggen din var nydelig!! værsegod.

  @Elisabeth: værsegod.

  @Rebina: God helg til deg og.

 15. @silje: tusen takk du!@silje: tusen takk du!

 16. Jeg har ikke sett Istid 3 xDJeg har ikke sett Istid 3 xD

 17. Jeg har ikke sett Istid 3 xDJeg har ikke sett Istid 3 xD

Skriv et svar