aug 09

Let me sleep…

I dag har det vært en sånn Søndag der jeg har våknet med to hovne håndledd og verk i hele kroppen. Kom meg ut på en times tur med hunden, med min nye iPod Classic på ørene (elsker den av hele mitt hjerte!!!!), hun var strålende fornøyd med en timers tur i SOLEN (jepp, vi har sol i dag..) før vi gikk inn igjen. Jeg så filmen på FEM, Felicity & Elizabeth: An American Girl Adventure, sett den en gang før, veldig skjønn film. Etter filmen klarte jeg ikke sitte i sofaen lengre, fordi jeg verker sånn, så gikk meg en tur ned alle de 59 trappetrinnene våre, for å så løpe opp igjen, gjentok det 3 ganger. Pleier å hjelpe å være i aktivitet, men ikke i dag. Tok meg en ekstra voltaren (medisin) og gikk å la meg, og stod opp igjen til nyhetene på TVNorge klokken 18:00. Er litt bedre i kroppen, men håper jeg blir enda bedre til i morgen, for det er SÅ uaktuelt å være hjemme fra jobb.

Men jeg skal ikke syte og klage, er litt deilig og slappe av og. Sitte litt å legge inn flere sanger på iPoden min. Og videoer;)

Dette blir en kort blogg, men har vondt for å skrive, men lovet dere bilder fra det jeg shoppet i forige uke, så her kommer det.

1: to skjorter fra Hennes & Mauritz, og en grå tights.
2: tre tunikaer fra Bik Bok
3: sko fra Hennes & Mauritz
4: Askegrå jeans-tights fra Cubus.

Noen fler av dere som har kjøpt seg noe nytt i det siste?

10 kommentarer

 1. Likte skjortene og tunikaene 🙂 Og sko elsker jeg jo uansett egentlig 😛 Kjedelig at du har en verkedag, håper virkelig du blir bedre snart. Beundringsverdig at du holder deg i aktivitet og ikke synes synd på deg selv 🙂 Så filmen på tv3, forresten som jeg skal fortelle deg om så straks jeg har postet dette.Likte skjortene og tunikaene 🙂 Og sko elsker jeg jo uansett egentlig 😛 Kjedelig at du har en verkedag, håper virkelig du blir bedre snart. Beundringsverdig at du holder deg i aktivitet og ikke synes synd på deg selv 🙂 Så filmen på tv3, forresten som jeg skal fortelle deg om så straks jeg har postet dette.

 2. Jeg har ikke kjøpt noe særlig nytt i det siste egentlig. Men blir ny mobil forhåpentligvis i morgen da. 😉 Og sykkel. :PJeg har ikke kjøpt noe særlig nytt i det siste egentlig. Men blir ny mobil forhåpentligvis i morgen da. 😉 Og sykkel. 😛

 3. Håper du føler deg bedre i dag søta:)
  Jeg har ikke shoppet på LENGE! Dør snart. hehe… 🙂 Håper du føler deg bedre i dag søta:)
  Jeg har ikke shoppet på LENGE! Dør snart. hehe… 🙂

 4. Anonym sier:

  Håper du er bedre i dag:) Klærne var veldig fine :)Håper du er bedre i dag:) Klærne var veldig fine 🙂

 5. Håper du er bedre i dag da, god bedring. Kjempefine innkjøp også 🙂 Jeg har nok ikke kjøpt noe nytt i det siste. Men når lønningen kommer så blir det ny pc i løpet av uka :DHåper du er bedre i dag da, god bedring. Kjempefine innkjøp også 🙂 Jeg har nok ikke kjøpt noe nytt i det siste. Men når lønningen kommer så blir det ny pc i løpet av uka 😀

 6. Fin shopping!! 😀
  Jeg har en lang liste med klær fra LaRedoute som jeg ønsker meg, og forhåpentligvis har de fortsatt mesteparten inne når jeg får lønn. Da blir det isåfall shopping på meg også 😉 Jeg trenger så sårt noen nye klær…Fin shopping!! 😀
  Jeg har en lang liste med klær fra LaRedoute som jeg ønsker meg, og forhåpentligvis har de fortsatt mesteparten inne når jeg får lønn. Da blir det isåfall shopping på meg også 😉 Jeg trenger så sårt noen nye klær…

 7. Skal snart iveg og kjøpe meg noen nye klær til skolen starter og så har jeg nettopp kjøpt meg Ipod touch jeg! Grattis med Ipod Classic da :DSkal snart iveg og kjøpe meg noen nye klær til skolen starter og så har jeg nettopp kjøpt meg Ipod touch jeg! Grattis med Ipod Classic da 😀

 8. Anonym sier:

  Sv: Tusen takk for gratulasjonen:)

  Syns synd på deg som har så mye smerter. Håper alt er bedre nå:)
  Kjempe mye fint du har kjøpt deg:D Fikk lyst til og shoppe jeg nå. heheSv: Tusen takk for gratulasjonen:)

  Syns synd på deg som har så mye smerter. Håper alt er bedre nå:)
  Kjempe mye fint du har kjøpt deg:D Fikk lyst til og shoppe jeg nå. hehe

 9. Anonym sier:

  Kule ting :)Kule ting 🙂

 10. @Cathrine: tusen takk;) hehe, oss og sko, helt sykt!! Hehe, du kjenner meg, eier nesten ikke ro i ræven:P

  @Theri: HERLIG, SYKKEL <3

  @Kari: tusen takk;) hehe, huff, kom deg ut og shop!

  @Jeanette: tusen takk snuppa;)

  @Linn Marie: tusen hjertelig. Åh, ny PC er stas da!!

  @Elisabeth: takk du! Veldig fornøyd selv. Hehe, LaRedoute er jo det så masse fint.. hehe, nesten glad jeg ikke har katalogen:P hadde blitt temmelig blakk da:P

  @Karoline: åh, hadde lyst på touchen jeg og..men ble classic;) takk!!

  @Katrine Isabell: værsegod;) takk du!!

  @Anne: tusen takk!!@Cathrine: tusen takk;) hehe, oss og sko, helt sykt!! Hehe, du kjenner meg, eier nesten ikke ro i ræven:P

  @Theri: HERLIG, SYKKEL <3

  @Kari: tusen takk;) hehe, huff, kom deg ut og shop!

  @Jeanette: tusen takk snuppa;)

  @Linn Marie: tusen hjertelig. Åh, ny PC er stas da!!

  @Elisabeth: takk du! Veldig fornøyd selv. Hehe, LaRedoute er jo det så masse fint.. hehe, nesten glad jeg ikke har katalogen:P hadde blitt temmelig blakk da:P

  @Karoline: åh, hadde lyst på touchen jeg og..men ble classic;) takk!!

  @Katrine Isabell: værsegod;) takk du!!

  @Anne: tusen takk!!

Skriv et svar