aug 11

Cats billett anyone??

Er det noen som er interessert i å kjøpe EN billett til PREMIEREN på forestillingen CATS den 16 September 2009. Klokken 19:30 på Chat Noir/Oslo. Sete nummer 9 på rad 2, rett foran scenen? Eller kjenner noen som vil kjøpe en billett? Den koster ordinært 595 kr, men prisen kan diskuteres. Håper virkelig det er noen som har lyst til å kjøpe denne billetten. Send meg en mail på evenangelsfallsometimes@gmail.com om du er interessert. Kan bare si en ting, musikaler er kjekt, om man går alene eller sammen med andre. Går man alene, kommer man alltids i snakk med sidemannen, og går man sammen, så får man ikke mast så mye sammen under en forestilling likevel!!

Har ikke blogget på en liten stund egentlig, men har vært veldig plaget med håndleddene mine i det siste, så måtte legge bloggingen på siden. MÅ jo nesten prioritere å komme meg på jobb, der hendene brukes flittig i sandkassen, skoknyting og bleiebytting:P hehe. Jepp, man må ha funksjonsfriske hender (sånn nesten i hvertfall) når man arbeider i barnehage. Må bare si tusen takk til dere vakre mennesker som kommenterer på bloggen selv om jeg ikke har blogget så lange innlegg;) Setter så utrolig pris på det!

Som dere sikkert har fått med dere, så har jeg fått en ny dubbedings i livet mitt, nemlig iPoden min;) Har jo allerede mange sanger innpå den, men tar gjerne i mot musikk-tips. Er nesten alt-etende, men ingen hard rock eller metall og sånn. Ikke dansemusikk heller ler men alt annet tar jeg i mot. Har en del plass å fylle for å si det sånn. 120GB er en del.

Ellers har jeg ikke gjort noe spesielt i dag, bare lest en del blogger, slappet av etter jobb og en god lang tur med hunden;) som jeg skal ut igjen med nå;)

Har dere hatt en fin tirsdag?
Noen musikktips til meg?

10 kommentarer

 1. Taylor Swift
  Bat for lashes
  Adele
  The Fray
  Jordin Sparks
  Demi Lovato

  er de jeg hører mest på for tiden 😉 <3 Taylor Swift
  Bat for lashes
  Adele
  The Fray
  Jordin Sparks
  Demi Lovato

  er de jeg hører mest på for tiden 😉 <3

 2. Anonym sier:

  sv: Ja jeg gleder meg til den kommer på tv’en igjen jeg også! Mobilblogging var faktisk litt artig, fordi det var så lett. Tusen takk <3

  Jeg regner med du har hele soundtracket til mamma mia filmen, så det trengs vel ikke å nevnes..? Jeg har Queen sin 'killer queen' på hjernen for tiden! Ellers kommer jeg ikke på noe i farten…sv: Ja jeg gleder meg til den kommer på tv’en igjen jeg også! Mobilblogging var faktisk litt artig, fordi det var så lett. Tusen takk <3

  Jeg regner med du har hele soundtracket til mamma mia filmen, så det trengs vel ikke å nevnes..? Jeg har Queen sin 'killer queen' på hjernen for tiden! Ellers kommer jeg ikke på noe i farten…

 3. SV: Tusen takk 🙂 Jeg er veldig fornøyd med gårdsdagens shopping 🙂 SV: Tusen takk 🙂 Jeg er veldig fornøyd med gårdsdagens shopping 🙂

 4. Jeg elsker musikaler, men litt dumt å reise alene… :/ Jeg elsker musikaler, men litt dumt å reise alene… :/

 5. Uff håper håndleddene dine blir bedre snart da :)Uff håper håndleddene dine blir bedre snart da 🙂

 6. Man bør ha friske håndledd og armer for å jobbe i posten også, jeg begynner å kjenne det litt innimellom selv, på senebetennelsen. Men vi får bare tenke positvt 🙂

  Musikk-tips ja.. Jeg liker jo veldig godt musikken til Dirty Dancing 2, og så er jeg glad i musikk som David Guetta – When love takes over, Baby when the lights go out og Delirious. Og så elsker jeg jo Kaizers Orchestra!! 😉 Slapper av til Dido sin fløyelsstemme, og blir i sommerhumør av Gyllene Tider. Coldplay er jo også å anbefale, og da spesielt Cemeteries of London, Lost (originalversjonen uten Jay-Z) og selvfølgelig Yellow (både original og akustisk). Det var det jeg kunne komme på sånn i farten 😉 Håper noe av det faller i smak ;)Man bør ha friske håndledd og armer for å jobbe i posten også, jeg begynner å kjenne det litt innimellom selv, på senebetennelsen. Men vi får bare tenke positvt 🙂

  Musikk-tips ja.. Jeg liker jo veldig godt musikken til Dirty Dancing 2, og så er jeg glad i musikk som David Guetta – When love takes over, Baby when the lights go out og Delirious. Og så elsker jeg jo Kaizers Orchestra!! 😉 Slapper av til Dido sin fløyelsstemme, og blir i sommerhumør av Gyllene Tider. Coldplay er jo også å anbefale, og da spesielt Cemeteries of London, Lost (originalversjonen uten Jay-Z) og selvfølgelig Yellow (både original og akustisk). Det var det jeg kunne komme på sånn i farten 😉 Håper noe av det faller i smak 😉

 7. Jeg ELSKER musikaler, og Chat Noir er mitt favorittteater 😉 hehe.. 🙂

  James Morrison, Jason Mraz, Queen Latifah, Ryan Adams, John Mayer, Whitney Houston!, Sofie Frøysaa (:D), The Kooks osv osv osvJeg ELSKER musikaler, og Chat Noir er mitt favorittteater 😉 hehe.. 🙂

  James Morrison, Jason Mraz, Queen Latifah, Ryan Adams, John Mayer, Whitney Houston!, Sofie Frøysaa (:D), The Kooks osv osv osv

 8. Fleet foxes, laura marling, a fine frenzy :DFleet foxes, laura marling, a fine frenzy 😀

 9. Ai, får håpe håndleddene dine blir bedre da! Jeg har fått meg en skade i kneet og har problemer med å bevege på benet :/Ai, får håpe håndleddene dine blir bedre da! Jeg har fått meg en skade i kneet og har problemer med å bevege på benet :/

 10. @AnnieRud: mange bra her ja;) tusen takk.. Demi Lovato er jeg ikke sånn kjempefan av da;) men Taylor Swift er jo kjempeflink.

  @Jeanette: hehe, det skjønner jeg;) Jepp, hele soundtracket var omtrent det første som kom innpå. Queen er bra;) takk

  @kari: væsegod.. det er litt kjedelig å reise alene, men kan være kjekt det og.

  @Linn Marie: tusen takk<3 håper jeg og

  @Elisabeth: ja, det må man nok, for der arbeider man i hvertfall med hendene. dirty dancing 2 sin musikk er genial, takk. noen jeg ikke har hørt om her ja, skal sjekke ut..;) takk!

  @Maria Sollie: jeg elsker musikaler og, lever nesten for det! chat noir har jeg ikke vært på.. men jeg er in love med oslo nye jeg da.. takk for musikktips;)

  @Helene: thanks;)

  @Omana: tusen hjertelig takk! Huff, god bedring til deg også!@AnnieRud: mange bra her ja;) tusen takk.. Demi Lovato er jeg ikke sånn kjempefan av da;) men Taylor Swift er jo kjempeflink.

  @Jeanette: hehe, det skjønner jeg;) Jepp, hele soundtracket var omtrent det første som kom innpå. Queen er bra;) takk

  @kari: væsegod.. det er litt kjedelig å reise alene, men kan være kjekt det og.

  @Linn Marie: tusen takk<3 håper jeg og

  @Elisabeth: ja, det må man nok, for der arbeider man i hvertfall med hendene. dirty dancing 2 sin musikk er genial, takk. noen jeg ikke har hørt om her ja, skal sjekke ut..;) takk!

  @Maria Sollie: jeg elsker musikaler og, lever nesten for det! chat noir har jeg ikke vært på.. men jeg er in love med oslo nye jeg da.. takk for musikktips;)

  @Helene: thanks;)

  @Omana: tusen hjertelig takk! Huff, god bedring til deg også!

Skriv et svar