sep 28

Da var jeg tilbake;)

Jeg er ingen person som har masse peiling på avanserte ting på data, som å komme på ny bloggplatform for eksempel, sleit som bare det med å få over gamle innlegg på denne nye bloggen, men med masse hjelp fra Thomas Moen så er jeg her igjen. Har klødd i fingrene etter å begynne å blogge igjen, så nå er jeg kjempeglad! Så takker Thomas Moen enda en gang for hjelpen.

I helgen har jeg faktisk vært barnevakt til en liten baby som blir 3 måneder i Oktober. Jeg hadde henne fra Lørdagen til Søndagen, og jeg må si at nå er jeg så babysyk. Det er babyen til en lærerinne jeg hadde i data-valgfag på vgs, en ung lærerinne altså. Satt litt barnevakt for sønnen hennes når han var liten, før de flyttet til Oslo. Nå var de da i Bergen for å være i bryllup, da var lillegutt  hos besteforeldrene mens jeg skulle passe veslejenten. Kjempeskjønn og rolig, smilende og nydelig liten jente. Litt skummelt å passe en så liten en hjemme, men det gikk over all forventning. Babyen tok flasken, sov og bare smilte når hun var våken. Håper når den dagen en gang kommer og jeg finner min drømmeprins å få barn med, så får jeg en baby som er like snill og rolig. Huff, nå er jeg virkelig babysyk! var kjempetrist å levere henne tilbake i går.  Forresten var hunden min en seriøs hønemor, med en gang babyen laget lyd, spratt hun opp og inn i stuen til meg for å si fra, for hun lå jo selvsagt med vognen HELE tiden mens hun var i hus. Fikk henne så vidt med meg ut på tur (da var mamma inne og passet babyen mens babyen sov).

Fler som er babysyk?

Forresten, er det noen der ute som synes det er kjekt å lage design? som har lyst til å lage et til meg?

logo

Veronica S

10 kommentarer

 1. Hilde sier:

  Jeg svarte på bloggen min også men slenger ut svaret her og: Jeg kan godt hjelpe til om du trenger det, bare send meg en mail på hilde.blogg@live.com 🙂 Evnt legg meg til på msn på den adressa, så kan vi ta det direkte 🙂

 2. Katrine sier:

  SV: så bra:D jeg skulle gjerne ha brukt min fra i fjor men den har revnet på hele siden:p ikke vet jeg hvordan! Så får håpe denne varer lenger 🙂

 3. sv: Kommer kanskje 🙂

  Jeg er dessverre ikke bra med design :/

 4. Hadde jeg kunne sånt, så skulle jeg lagd design til deg. Jeg er babysyk. Neida, heheh

 5. Hilde sier:

  velkommen tilbake 😀 Og ja, jeg er babysyk!! Men det må jeg nok være i noen år til.. blir ikke enda 😉

  SV: hehe, ja, er noen sletne stemmer som ringer til oss etter taxi, både klokken 7, 8,9 og 10 en søndags morgen, som tydelig skal hjem fra narchspiel. morsomt 😛

 6. SV: Jeg synes valget er kjempe vanskelig. De er DEILIGE begge to 🙂
  One three hill er jo bare helt rått 😀

 7. Maria Sollie sier:

  Welcome back 😉 – jeg lagde meg helt ny blogg jeg. Gaad.

 8. Huff, jeg merker at jeg faktisk er litt verpesjuk. Er fælt å si det. Skal prøve å slå fra meg tanken så fort som mulig, men det er bare så mange søte babyer der ute. Må tenke på bæsj, skrik og gulp, tror jeg. Fokusere på det : p

 9. sv: Nå har jeg skrevet en liten omtale av filmen 🙂

 10. Veronica S sier:

  @Hilde: jeg har lagt deg til msn, tusen hjertelig takk;)

  @Katrine: håper jeg og for din skyld;)

  @Maia Kristine: me neither;)

  @Maria Stenersen: tusen takk du..;) hehe, ekke du?

  @Hilde: tusen takk! Veldig kjekt å være tilbake. Hehe, jeg også må nok vente, men har veldig lyst på;) haha, opplevd den jeg også:P

  @Kari Rasmussen: Hmm, OTH er fantastisk!!!

  @Maria Sollie: hehe, skal inn å lese;) jeg vurderte ny blogg eg og, men så hjalp Thomas meg.

  @Elisabeth Almighty: hehe, det værste er at jeg har jobbet på sykehjem, så all skriking + gulp og bæsj er jeg ganske så immun mot, også nå jobber jeg i barnehage.. og er blitt mer immun.

  Maia Kristine: den skal jeg lese vet du;)

Skriv et svar