sep 18

Don't let the bedbugs bite…

Kom over DENNE artikkelen i VG, og kan ikke akkuratt si jeg fikk lyst til å gå å legge meg. Er veldig nøye på hygienen jeg da, skifter sengetøy hver 14 dag eller oftere, men støvsuger i sengen annenhver dag. Men nå skal jeg virkelig gjøre det enda oftere, for dette var ekkelt! Fikk en helt annen mening om setningen «Good night, sleep tight, don’t let the bedbugs bite».

Fler som fikk litt hetta nå eller?

Ellers har jeg sikkert som resten av Norges befolkning sett X-Factor i dag. Må si at jeg gremmes noen ganger over å være Bergenser, greit det at Kurt Nilsen er fra Bergen, men vi har så sinnsykt mange originaler også, som hører bedre hjemme på Norges Herligste i stedet for X-Factor. Blir nesten flau. Jeg skulle ønske jeg hadde selvtillitten til halvparten av dem som kommer inn foran dommerne. Mange ganger lurer jeg på om foreldrene har sagt «Åh så flink du er» for å få fred i hjemmet liksom, for herlighet! Mange av disse ungdommene er jo ikke 18 en gang og trenger underskrift av foreldrene for å delta, så jeg lurer virkelig på hvor foreldrene har hodet sitt. Enten er en del foreldre tonedøv, eller så sier de at dem er flinke for å være snill.
Men det værste er dem som kommer inn med holdingen «jeg skal vinne fordi jeg kan synge» så åpner de kjeften og det kommer ikke en ren tone ut. Men de skal virkelig ha for selvtilliten, den beundrer jeg og skulle hatt litt av!

Så har vi jo dem som virkelig kan, men som ikke gjør så mye vesen av seg da, som for eksempel hun Elin som var på TV’n i dag, jeg satt med tårer i øynene og frysninger på ryggen. Heier på henne, Tommy og ECAS jeg.

Synes du noen av disse var flinke? Og hva skal dere i helgen?

Skriv et svar