sep 14

Surrehue #1

Jeg synes det er så bra med ærlige mennesker i denne verden. Søndag skulle jeg i stallen sammen med min tremenning/kusine Melissa, for en gangs skyld var det nydelig vær og jeg tok med meg kameravesken min med videokamera mitt i og min bror sitt digitalkamera. MEN, da jeg skulle gå på bussen så glemmer jeg denne kameravesken på busstoppet. Etter en liten stund på bussen ringer det «SKJULT ID» på telefonen min. Jeg kjenner at det knyter seg i magen, for hvem kan det liksom være (Cathrine skjønner denne..haha..) for jeg er ikke noe fan av SKJULT ID. Da jeg tar telefonen så sier personen i andre enden «Hei, er det Veronica?» «Ehm ja..» jeg skjelver i stemmen «Har du glemt kamera ditt på bussholdeplassen?» jeg ser meg rundt og finner ut at, joda det hadde jeg. «Ja, det har jeg, åh tusen takk.» «Ingen årsak, det er Benedikte/Benedicte forresten.». Det ble med at jeg stod og ventet på et busstopp til hennes buss kom forbi, stoppet og jeg fikk kamera. Jeg er så evig takknemlig for at det finnes ærlige unge mennesker (ikke det at jeg er særlig gammel da) i denne verden. Hun var nok ikke mer enn en 14-15 år jenten, men hun hadde da tydeligvis penger på mobilkortet, tok mobilen sin og ringte til meg. Hun kunne faktisk vært en som hadde blitt to kamera rikere med 4 minnekort + lader til begge kamera i ett. Men hun ringte. Også en ting, jeg bestilte meg slike klistre-navnelapper for ikke så lenge siden. Jeg skal nemlig merke en del av tingene mine som jeg har stående i barnehagen, fordi her går alle ungene og henter diverse sko og jakker og leker med. Regntøyet til alle oss ansatte er jo like, så da er det greit å merke det. Også vannflasker osv er greit å merke, så jeg bestillte meg 175 klistre-navnelapper. Da jeg fikk dem, gikk jeg litt amok, så jeg klistret på kamera mitt, kameravesken min, stalltingene mine osv, er jeg glad for det nå? gjett. Hadde jeg ikke hatt klistrelapp på kamera, hadde aldri henne Benedikte/Benedicte kunne ringt meg og levert tilbake kameraene mine til meg. Så hjertelig takk til denne jenten. Er det noen her som leser bloggen og kjenner denne jenten, be henne kontakte meg via bloggen, kunne godt tenkt meg å sendt henne en liten overraskelse i posten. Hun bor sikkert i Lagunen-Fana eller Nesttun området (BERGEN), lys, gikk i en blå dunjakke.

Vel, stallturen var vellykket, er veldig lange siden jeg har hatt Rigel og det har vært nesten 20 grader og SOL! Meg og Melissahadde oss noen galopper, mens Lexie vofsen min fikk bade i noen kulper. Hun elsker å bade hun, så hun var i himmelen, mens Nico, en vofsekompis av Lexie labbet ved siden av han og. Fantastisk dag med godt selskap og vakre dyr;)

I dag har jeg da gjort min borgerplikt og lagt min stemme i valgurnen og vært veldig fornøyd med mitt valg. Dem som kjenner meg vet hva jeg stemte, for dere andre, så holder jeg det for meg selv. Kan i hvertfall si at jeg er ganske for et regjeringskifte, for tror Norge er klar for det. Men jeg vil ikke at min blogg skal være noe i politisk retning, for jeg respekterer alle sine meninger når det gjelder politikk. Håper alle har stemt med fornuften i hvertfall!

Vel, nå skal jeg finne sengen, skal tidlig på jobb i morgen;)

Om dere hadde funnet en gjenglemt kamera, lommebok osv som hadde vært merket med navn, hadde dere ringt personen opp, eller beholdt tingene selv?

6 kommentarer

 1. Anonym sier:

  Åh, så herlig at hun faktisk ringte deg for å fortelle at du hadde glemt det! Jeg ble nesten litt gla av å lese dette her jeg, og se at det faktisk finnes slike søte og ærlige mennesker 🙂 Det er nok mange der ute, men ikke alltid dem man havner borti når det gjelder slike ting! Åh, så herlig at hun faktisk ringte deg for å fortelle at du hadde glemt det! Jeg ble nesten litt gla av å lese dette her jeg, og se at det faktisk finnes slike søte og ærlige mennesker 🙂 Det er nok mange der ute, men ikke alltid dem man havner borti når det gjelder slike ting!

 2. Anonym sier:

  sv: hahah, ja, lo jeg og 😀

  Liker ikke at det er skjult id, men bra at det var noe bra hun ringte om da :)sv: hahah, ja, lo jeg og 😀

  Liker ikke at det er skjult id, men bra at det var noe bra hun ringte om da 🙂

 3. Anonym sier:

  Så utrolig bra at hun som fant kameraene ringte! Du må være så lettet!
  sv: Ja det stemmer vel at andre sine innlegg også er blitt borte:P Men litt kjipt like vel.. Ja jeg skal lese ps i love you, men det blir nok en liten stund til, kommer an på hvor fort jeg leser twilight:)Så utrolig bra at hun som fant kameraene ringte! Du må være så lettet!
  sv: Ja det stemmer vel at andre sine innlegg også er blitt borte:P Men litt kjipt like vel.. Ja jeg skal lese ps i love you, men det blir nok en liten stund til, kommer an på hvor fort jeg leser twilight:)

 4. Så utrolig flott gjort av denne jenta! 😀 Godt at vi har sånne ærlige mennesker. :DSå utrolig flott gjort av denne jenta! 😀 Godt at vi har sånne ærlige mennesker. 😀

 5. Så fint gjort av henne! Er nok mange som ikke ville ha gjort det ja..Så fint gjort av henne! Er nok mange som ikke ville ha gjort det ja..

 6. Anonym sier:

  sv: du har nok hørt musikken fra før, men jeg har fått sansen for taylor swift, leona lewis (med bl.a. happy – love it). Ellers hører jeg på det samme gamle:Psv: du har nok hørt musikken fra før, men jeg har fått sansen for taylor swift, leona lewis (med bl.a. happy – love it). Ellers hører jeg på det samme gamle:P

Skriv et svar