sep 09

But it's always gonna come right back to this..

I det siste har jeg forelska meg i sangen «Please don’t leave me» av PINK. Jeg skjønner liksom nå hvorfor Belinda Jakobsen er så fan av Pink, for dama lager bra musikk og har geniale tekster. Hørte denne sangen først når min bror sang den høylydt på kjøkkenet, da han hørte den på Radio 1, jeg hørte jo selvsagt med en gang det var en Pink sang (er noe med kjennemerke på mange artister, man bare hører at det er dem), men lurte jo på hva sangen het. Min bror kunne fortelle meg tittelen med en liten sånn: hakke du hørt den sangen før eller?. Men i og med at jeg hører for det meste på iPoden min for tiden, er det lite radio jeg hører, men er jo kjekt en gang i blandt å få litt input. Jeg gikk rett på iTunes og kjøpte sangen for 8 kr og nå surrer den og går på iPoden min. Ja, sammen med en del andre Pink sanger. Er spesielt glad i den sangen hun har på Soundtracket til Save The Last Dance filmen «You make me sick».

Jeg går ikke en dag uten å høre på musikk, og når jeg ikke hører på musikk, så synger jeg, og i det siste har det da vært denne sangen. Etter mer jeg nynner og synger på den, jo mer glad blir jeg i den. Den har en tekst vi fleste jenter kan kjenne oss igjen i, ja også gutter kan kjenne seg igjen i teksten.

Da da da da, da da da da Da da da da-da da

I don’t know if I can yell any louder
How many times have I kicked you outta here?
Or said something insulting?
Da da da da-da

I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything
I can cut you into pieces

When my heart is
Broken
Da da da-da da

Please don’t leave me
Please don’t leave me
I always say how I don’t need you
But it’s always gonna come right back to this
Please, don’t leave me

How did I become so obnoxious?
What is it with you that makes me act like this?
I’ve never been this nasty

Can’t you tell that this is all just a contest?
The one that wins will be the one that hits the hardest
But baby I don’t mean it
I mean it, I promise
Da da da-da da

Please don’t leave me
Please don’t leave me
I always say how I don’t need you
But it’s always gonna come right back to this
Please, don’t leave me

I forgot to say out loud
How beautiful you really are to me
I can’t be without
You’re my perfect little punching bag
And I need you
I’m sorry

Da da da da, da da da da
Da da da da-da da
Please, please don’t leave me

Baby, please don’t leave me No, don’t leave me
Please don’t leave me
I always say how I don’t need you
But it’s always gonna come right back to this
Please,don’t leave me
Please don’t leave me
I always say how I don’t need you
But it’s always gonna come right back to this
Please don’t leave me
Please, please don’t leave me

Fler som liker Pink her? I så fall, hva er deres favorittsang av Pink?

10 kommentarer

 1. Pink er kjempe flink1!Pink er kjempe flink1!

 2. Mine favorittsanger av henne er Sober og Mr.President :))Mine favorittsanger av henne er Sober og Mr.President :))

 3. hehehe, for et sammentreff! jeg hører på den sangen på radioen just nå! og ja den er kjempefin :)hehehe, for et sammentreff! jeg hører på den sangen på radioen just nå! og ja den er kjempefin 🙂

 4. ida sier:

  Pink er dritkul :)Pink er dritkul 🙂

 5. Skjønner hvorfor Belinda digger Pink!Skjønner hvorfor Belinda digger Pink!

 6. @Caroline: ja, hun er det.

  @karoline: Sober liker jeg, mr president tror eg ikke eg har hørt så masse på. men musikktips der ja;) takk.

  @KAYSO: herlig!! den er virkelig fin ja.

  @Ida Sanden: jepp, enig!

  @Karoline: eg og!!@Caroline: ja, hun er det.

  @karoline: Sober liker jeg, mr president tror eg ikke eg har hørt så masse på. men musikktips der ja;) takk.

  @KAYSO: herlig!! den er virkelig fin ja.

  @Ida Sanden: jepp, enig!

  @Karoline: eg og!!

 7. Anonym sier:

  Pink er kjempe flink, men jeg er ikke så stor fan. Haha, vet ikke hvorfor egentlig.Pink er kjempe flink, men jeg er ikke så stor fan. Haha, vet ikke hvorfor egentlig.

 8. Maria Sollie sier:

  ELSKER Pink!! 😀

  Funhouse er kul. Please Don’t Leave Me liker jeg. Sober er ganske nice. Who Knew er gammel, men fin. Just Like A Pill er tøff. So What er fet. Det var vel egentlig favorittene akkurat nå 🙂

 9. Veronica S sier:

  @anonym: hehehe, skjønner;) ja, hun er flink!

  @Maria Sollie: ja, den liker jeg også veldig godt! hehehe, du har samme som meg du;)

 10. Maria Sollie sier:

  Neimen herregud, hva ER det jeg skriver?! Funhouse er kul, ja. Please Don’t Leave Me liker jeg. Sober er ganske nice. Who Knew er gammel, men fin. Just Like A Pill er tøff. So What er fet. Riktig, MEN –> I don’t believe you er nydelig. Mean er fantastisk. Dear Mr President er helt utrolig vakker. Family Portrait er flott. Bad Influence er AWESOME. Og resten er ganske så bra de også 🙂

Skriv et svar