okt 19

by night..

Oslo

Bildet er hentet fra Reiseliv.no

Nå er det bare 3 dager til jeg setter kursen med de Norske Statsbaner mot Oslo by der jeg skal treffe Cathrine igjen etter gammelt. Vi skal catche up, shoppe, slappe av og ikke minst, vi skal på TO musikaler. Mamma Mia og Evert Taube! Gleder vi oss? Ja gjett, jeg gleder meg som en unge. Jeg er jo ekte Bergenser, elsker Bergen og kommer nok aldri til å flytte herfra. MEN, jeg er veldig glad i Oslo, det er jo der tingene skjer, de største konsertene (okay, nå har Bergen vært flinke til å bruke Koengen da), musikalene, noen av de beste butikkene og ikke minst, sinnsykt mange koselige cafèer og kaffebarer. Er sikkert nå mange Oslo-boere er uenige, men helt ærlig, fra å komme fra Bergen, så er det annerledes i Oslo. Vi er liksom kjent med det som er verdt å kjenne i Bergen, og da er det kjekt å bytte «stue» en gang i blandt. JEG GLEDER MEG!!

Ellers i dag har jeg vært hos legen før jobb. Måtte opp å få en sykemelding for en dag i forige uke. Dessuten så  måtte de fryktede og utsatte blodprøvene taes i dag. Det gikk fint, ble bare litt kvalm. Jobben har jeg befunnet meg på fra 09:30 til 20:00, vi har hatt personalmøte og der i mellom trommekurs. DET var interressant da, vi lærte trommeteknikker på sånne afrikanske trommer. Kjempemoro, blir spennede å bruke dette videre med ungene i barnehagen.

Fler som skal på enten Mamma Mia! eller Evert Taube i helgen?

Veronica S

Veronica S

16 kommentarer

 1. Hilde sier:

  Blir sikkert en bra tur! 🙂

 2. Cathrine sier:

  Jeg skal også på Mamma Mia og Evert Taube i helgen! For jeg skal nemlig med deg! 😀 WEE, det skal bli en konge helg. Blir gøy å catche up etter så lang tid 🙂 Huff, jeg hater blodprøver like mye som deg (og må dessverre ta mine årlige om et par uker…) men er bra det gikk fint (det gjør jo som regel det) 🙂

 3. Jeanette sier:

  I whish.. Kos deg masse!

 4. Kari sier:

  Så heldig du er! Jeg vil også se Mamma Mia!

 5. Maja Piraja sier:

  sv: Haha, det er bra dere ikke synes jeg er for gammel 😀 Jeg elsker den lua!

 6. KAYSO sier:

  Det blir sikkert kjempegøy! Kos dere masse i Oslo. Jeg skal nedover i desember – gleder meg!! 🙂

 7. Kari sier:

  SV: Ja det hadde vært noe det 🙂 Fortsatt billetter da? 😀

 8. Christine sier:

  Jeg vil også på Mammma Mia, elsket filmen 😀
  Jeg har åpnet en ny blogg, så håper du fortsetter å lese den !

 9. karoline sier:

  Kos deg masse Veronica! :-))

 10. Kari sier:

  SV: Ja det forstår jeg! Skal du ta vaksine?

 11. Maria Sollie sier:

  Yes, det skal jeg vettu. Dvs jeg var da. Mamma Mia for andre gang idag 😀

 12. Kari sier:

  SV: Ja jeg vet den er kjempe søt 🙂 Håper den bare kommer i posten idag!

 13. Blodprøver er da ikke farlige! =P Jeg har bare tatt det en gang (som jeg kan huske i allefall) og da visste jeg ikke egentlig hva det gitt ut på, så hun tok fingern min, og så var det over allerede!

 14. Veronica S sier:

  @Maria Sollie: så deg vet du;)

  @Kari: hmm;)

  @Martine Larsen: så er det ikke sånne i fingeren jeg tar da..jeg tar skikkelig blodprøver med nål og fyller noen glass hver gang jeg er der.

 15. Kari sier:

  SV: Tusen takk 🙂 Sånn går det når frisøren nekter meg å bruke rettetang 😛 Da blir det Kari-krølla da 😀

Skriv et svar